Sivut

keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Herkullinen suihkuhetki

ZIAJA Coconut Creamy Shower Soap

Ziaja arvonnan onnellinen voittaja oli Maaku. Hän pääsee nauttimaan suklaisesta Kaakao-sarjasta. Minä otan suihkuun mukaani Ziaja Coconut suihkusaippuan. Se sisältää omega 3 ja omega 6 rasvahappojen lisäksi D-pantenolia. Suihkusaippua kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Rakenne on kermainen ja saippua levittyy hyvin kostealle iholle. Tuote sopii kaikille ihotyypeille. Sopivan mieto tuoksu tuo mieleeni kaksi herkkua, Baileys kermaliköörin ja Boynty suklaapatukan ;) 

ZIAJA Coconut Creamy Shower Soap

Ziaja sarja on hyvin edullinen. Esim. Kookos suihkusaippua maksaa noin 7e/500ml. Kaikki kokeilemani Ziaja-tuotteet ovat olleet erittäin laadukkaita. Hinta-laatusuhde on siis kohdallaan. 

Arvonnan yhteydessä huomasin sarjan olevan monelle täysin vieras. Minä tutustuin sarjaan viime kesänä. Puolalainen kosmetiikkasarja voi kohdata ennakkoluuloja, mutta minun kohdallani heräsi kiinnostus. On mukava huomata, että sarja uudistuu jatkuvasti. Lisäksi tuotteet ovat allergiatestattuja ja eläinkokeita ei käytetä.

Ziajan nettisivuille pääset tästä. Sieltä löytyy mm. kätevä tapa löytää omalle ihotyypille parhaiten sopivat tuotteet.

Ziaja jälleenmyyjät löydät täältä. Joukossa on myös muutama nettikauppa. Ziajaa myy myös Sokos (en tiedä miksi se puuttuu listalta?).

tiistai 29. tammikuuta 2013

RefectoCil BeautyLash Eyelash Growth Booster



Olin jo hyväksynyt ripsieni hyvin vaatimattoman pituuden. Mutta kun minulle tarjoutui mahdollisuus antaa ripsilleni kasvuvoimaa, en voinut vastustaa kiusausta. Voiko olemattomasta saada näyttävän vain hyvin pienellä työllä? Kuulostaa mahdottomalta, mutta hyvin houkuttelevalta.  

Ripsiseerumeita on tullut markkinoille tiuhaan tahtiin. Osa niistä on saanut osakseen negatiivista julkisuutta.  En halua uhrata silmieni terveyttä ripsieni vuoksi. Suostun käyttämään vain turvallista tuotetta. BeautyLash Eyelash Growth Booster täytti vaatimukseni. Tuote on valmistettu Itävallassa tiukkojen EU-säännösten mukaisesti ja on myös silmälääkäreiden testaama.

Lisäys 14.2.13

BeautyLash sisältää black sea rod oil:a, jota saadaan Plexaura homomalla-korallista. Kyseinen koralli sisältää prostaglandiini A:ta. Valmistaja vakuuttaa, että BeautyLash ei sisällä prostamideja. Prostamidit ovat synteettisiä aineita, jotka muistuttavat rakenteeltaan ja joiltain osin myös vaikutuksiltaan prostaglandiineja. Prostaglandiinit eivät kuitenkaan ole ripsiseerumikohun aihauttajia. Kohu on noussut synteettisesti valmistetuista prostaglandiinianalogeista, joita käytetään mm. silmänpainelääkkeenä. Valmistaja ottaa siis kantaa vain synteettisiin prostaglandiineihin, ei luonnonaineisiin.

 INCI: AQUA, SODIUM, HYALURONATE, PHENETHYL, CAFFEATE, BLACK SEA ROD OIL, PANTHENOL, BIOTIN, CAPRYLYL GLYCOL, HYDROLYZED GLYOSAMINOGLYCANS, C12-15, ALKYL BENZOATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, SODIUM HYDROXIDE, ALCOHOL DENAT., PHENOXYETHANOL.


Beauty Lash lupaa tuoda avun:
- omien ripsien kasvattamiseen
- vaihtoehdoksi ripsien pidennykselle
- tuomaan näyttävyyttä ripsipermanenttiin
- auttamaan pidennettyjä ripsiä pysymään kauemmin


Siis vahvuutta, tuuheutta ja pituutta. 6-8 viikon jälkeen ripset voivat olla jopa 75% pidemmät. Karibian koralli (Plexaura Homomalla) auttaa karvaa pysymään pidempään ja siten kasvamaan pidemmäksi.  Ripsien normaali elinkaari on noin 90 vuorokautta, tuote pyrkii siis pidentämään normaalia kasvuvaihetta niin, että ripset ehtivät kasvamaan pidemmiksi.



Lähtötilanne vko 0

Vko 7

Lähtötilanteen karu totuus paljastui minulle millimetripaperin avulla. Suurin osa ripsistäni oli hentoja ja noin 5mm pituisia.

Laitoin seerumin yläripsieni juureen eyelinerin tapaan iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Seitsemän viikon testijaksoon mahtui muutama unohdus. Ripsiseerumi tuntui parina ensimmäisen päivänä kihelmöivän ihollani hieman, mutta tunne hävisi nopeasti. Seerumi sai luomeni alussa myös punoittamaan. Kihelmöinti tai punoitus eivät kuitenkaan olleet niin häiritseviä, että olisin edes harkinnut seerumin käytön lopettamista. En huomannut muutoksia ripsissäni ensimmäisen kuukauden aikana.

Viikko 7 näyttää hyvältä. Ripseni ovat selvästi tuuheutuneet ja vahvistuneet. Keskipituus on kasvanut noin 2-3mm. Tulos on merkittävä. Ripsiväriä levittässäni huomaan muutoksen tapahtuneen. Ripseni heräsivät seerumin käyttöön varsin hitaasti, joten jatkan tuotteen käyttöä. Palaan asiaan, jos muutosta vielä tapahtuu. Hylsyssä on tuotetta 4ml, joka riittää noin viiden kuukauden käyttöön.

BeautyLash on toimiva ja turvallinen tuote, jota voin suositella. Seerumi vaikuttaa ripsien juuressa, sitä ei laiteta silmän sisäpuolelle. Tuotteen avulla saa kauniit ja luonnolliset ripset. On yksilöllistä, kuinka pitkäksi tai tuuheaksi ripset kasvavat. Sain hyvin pienellä työllä näyttävyyttä hentoihin ripsiini. 

En kuitenkaan suosittele ripsiseerumin käyttöä hyvin herkille silmille. Tuote sisältää vaikuttavana aineena korallista saatavaa prostaglandiini A:ta, joka on siis luonnonaine. Lopullinen harkinta tuotteen käytöstä jää käyttäjälle itselleen. Minä käytän seerumini loppuun, koska en ole havainnut tuotteen aiheuttavan  haittoja. Todennäköisesti pidän taukoa ennen seuraavan hankkimista. Kovin pitkää yhtäjaksoista käyttöä en suosittele.
BeautyLash maksaa noin 135e. 

Jälleenmyyjät löydät täältä.

* Sain tuotteen blogiyhteistyön kautta

sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Spring Makeup 2013



Tein kokoelman kevään 2013 meikeistä. Tarkoituksenani oli tehdä tehokas postaus, jossa parilla silmäyksellä näkee kaiken oleellisen. YSL meikki on värikäs ja Clarins on tavanomainen. Näistä suosikeikseni nousivat Dior ja Chanel. Diorin meikissä huomioni kiinnittyy yläluomen voimakkaaseen eyelineriin sekä huulipunan ja luomivärin yhdenmukaiseen vaaleanpunaiseen värisävyyn. Chanelin meikki on taas pehmeä ja raikas.

Mikä on teidän suosikkinne?







lauantai 26. tammikuuta 2013

Onnea voittajalle :)


Ziaja arvonta on päättynyt. Arvontaan osallistui yli 70 henkilöä. Kiitos kaikille osallistuneille.  Ziaja oli monelle täysin tuntematon sarja. Lähes kaikki Ziajaa kokeilleet myös pitivät tuotteista. Ziaja ihastuttaa edullisella hinnallaan ja hyvällä laadullaan. Voit lukea lisää Ziajasta täältä.

Suoritin arvonnan Random.org arvontakoneella. 
Onnettaren suosikki oli tänään.. Maaku,
joka vastasi kysymykseeni näin:
"Ziaja merkki on minulle tuttu siinä mielessä että olen lukenut siitä paljon esim. blogeista ja lehdistä. Itse en ole merkin tuotteita vielä päässyt kokeilemaan. Mukana kolmella arvalla."

*** Paljon Onnea ***

 Laita minulle yhteystietosi, niin saadaan palkinto matkaan.
mintunhelminauha@gmail.com  



Arvonta päättyy tänään


Vielä ehdit mukaan Ziaja arvontaan oikealta ylhäältä *KLIK*
Suoritan arvonnan tänään klo 18.00

perjantai 25. tammikuuta 2013

Ruohonjuuri


Ruohonjuuri Tampere muuttaa Hatanpäänvaltatieltä Hämeenkadulle. Kaikki tuotteet olivat tänään -35% alessa. Minun lisäkseni paikalla oli kymmeniä muita. Ostoslistallani oli luonnonkosmetiikkaa ja tummaa suklaata. Minun piti ostaa FLOW kosmetiikan mansikka vartalovoi, mutta se oli jo päässyt loppumaan. Sen sijaan mukaani lähti FLOW kosmetiikan piparminttu jalkakuorinta. Ostin myös Laveran puhdistusmaidon ja Born to Bio deodorantin. Palaan näihin tuotteisiin testini jälkeen.


Lisäksi ostin tummaa Mascaro suklaata, pähkinävoita ja kookosrasvaa. 

Hopi hopi, kaikki tamperelaiset. Luonnonkosmetiikkaa oli vielä paljon jäljellä ;)


tiistai 22. tammikuuta 2013

ESSIE kynsilakkoja puoleen hintaan


Tein kivan löydön, jonka haluan vinkata myös teille. Suomalaisessa Showstopper nettikaupassa on paljon Essie kynsilakkoja puoleen hintaan. Pidän Essien kynsilakoista, koska ne ovat erittäin kestäviä. Lisäksi ihania värisävyjä on todella paljonKlikkaa ostoksille tästä :)


maanantai 21. tammikuuta 2013

Sokos Verkkokaupassa on ALEn loppurysäys





Kurkkaa Sokoksen Verkkokauppa, siellä on kosmetiikkaa edullisesti. Löysin paljon hyvää ja tarpeellista ;)
Kauppa on täynnä mm. kivoja lahjapakkauksia. Eikä haittaa yhtään, vaikka kyseessä ovatkin joulusesongin jämät.
Pääset ostoksille tästä

lauantai 19. tammikuuta 2013

ARVONTA


Vuoden 2013 ensimmäinen arvonta pyörähtää käyntiin.
 Palkintona on herkullinen
Elle Beauty Awards 2012 voittaja 
Ziaja Kaakao Vartalovoi 200ml + Kaakao Suihkusaippua 500ml.

Säännöt:
Arvonta alkaa nyt ja päättyy lauantaina 26.01.13

Vastaa kysymykseen: Onko Ziaja sinulle tuttu?

1 arpa = vastaus kysymykseen
2 arpaa = vastaus + olet blogini jäsen tai tykkäät FB:ssa
3 arpaa = vastaus + jäsen + tykkäät FB:ssa 
4 arpaa = vastaus + jäsen + tykkäät FB:ssa + linkität 

 Onnea arvontaan :)

Ziajan nettisivuille pääset tästä.

Palkinnon lahjoitti Face Helsinki

perjantai 18. tammikuuta 2013

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion toimii loistavasti


Jahkailin tämän pohjustustuotteen hankkimista aivan liian kauan. Tuote on loistava ja erittäin tarpeellinen. Aikaisemmin käytin Lumenen vastaavaa tuotetta, mutta se ei toiminut näin hyvin. Jo ensimmäinen kokeiluni sai minut huokailemaan tyytyväisenä. Silmämeikkini kesti kauniina koko tunteikkaan päivän.

Pohjustusvoidetta levitetään ohuesti koko luomelle kulmakarvoihin saakka. Voide tasoittaa luomen väriä. Puolen minuutin jälkeen voi levittää luomivärin. Pohjustus tuo luomivärin pigmentit kauniisti esillePohjustus myös kiinnittää luomivärin voimakkaasti luomelle. Tämä saattaa aiheuttaa värin kasautumista levitysvaiheessa, joten luomivärin levittämistä kannattaa harjoitella. Minä laitoin pohjustuksen päälle kerroksen vaaleaa luomiväriä. Tumma varjostus levittyi kauniisti vaalean päälle.

Suosittelen UDEPP pohjustusta varsinkin henkilölle, jonka yläluomi on raskasta mallia. Mutta tämä sopii kaikille, varsinkin tilanteissa, jolloin silmämeikiltä vaaditaan kestoa. 

Tilasin omani täältä. Hinta on noin 19 euroa postikuluineen.

Käytättekö primereita? 


torstai 17. tammikuuta 2013

Ostoslistalla uutta ja vanhaa


Olen ostanut tällä viikolla uutta ja vanhaa. YSL Touche Éclat valokynä on kuin vanha ystävä, niin tuttu ja turvallinen. Urban Decay Eyeshadow Primer Potion on uusi ja minulle vielä täysin tuntematon. Nämä on tilattu ulkomailta helposti, edullisesti ja turvallisesti. Edes Itella ei hukannut paketteja tällä kertaa ;)

YSL Touche Éclat nro 1

YSL Touche Éclat nro 1 on kestosuosikkini. Se on paras valokynä. Palaan harharetkiltäni aina tämän valokynän pariin. Tilasin tämän Feelunique.com:sta. Säästöä kertyi reilu 10 euroa Suomen hintoihin verrattuna. Ulkomailta tilatessa kannattaa olla tarkkana arvonlisäveron kanssa. Tämä reilu 20 euroa maksanut lähetys tuli perille ilman veroja. Postimaksuja ei peritä.

Katso kirjoitukseni YSL valokynästä tästä.

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion

Ostoslistallani on ollut jo pitkään Urban Decay Eyeshadow Primer Potion. Tämä oli tuote, joka oli pakko saada. Tuote on saanut paljon kehuja osakseen. Se saa silmämeikin pysymään kauniina koko päivän, jopa yön. Yllätyin tuubin suuresta koosta. Tämä riittää  pitkään. Tilasin omani Lookfantastik.com:sta. Hinta oli reilu 20 euroa. Tämän pariin palataan vielä testini jälkeen.

Tilaatteko kosmetiikkaa ulkomailta?

tiistai 15. tammikuuta 2013

Haluatko mukaan?


Etelä-Savon Ammattioppilaitoksessa opiskeleva kosmetologiopiskelija etsii haastateltavia karvanpoisto-aiheiseeen lopputyöhönsä.  

Tutustu esittelytekstiin ja lähde mukaan :)

Hei Kaikille!
Olen 18 vuotias, nyt keväällä valmistuva kosmetologi, Jutta.
Teen opinnäytetyötäni jonka aiheena on karvanpoisto ja haluaisin koota työhöni eri ihmisten eri mielipiteitä ja kokemuksia pysyvästä karvanpoistosta, siis esim. valoimpulssi- tai lasermenetelmistä. Jos jollakulla on kokemuksia kulujuttajille tarkoitetuista kotiin ostettavista samankaltaisista laitteista, olisin iloinen jos saisin niistäkin palautetta :)
Jos olet siis käynyt tälläisissä hoidoissa tai käyttänyt kotona vastaavia laitteita, olisin kiitollinen jos vastaisit, mitä enemmän mielipiteitä sen parempi!
Vastauksesta tulisi käydä esiin sukupuolesi, ikäsi, missä toimenpiteessä olet käynyt/mitä laitetta olet käyttänyt, kuinka pitkään, millaisia tuloksia on syntynyt sekä mielipiteesi tuloksista ja kokonaisuudesta muutenkin, nimellä ei siis tarvitse kenenkään esiintyä. Vastaukset voi lähettää sähköpostiini : juzkuli_@hotmail.com
Kiitos jo etukäteen vaivannäöstänne ja avustanne :)

Jutta

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

LivBox Tammikuu 2013


LivBox Tammikuu 2013

LivBox konsepti on jo varmasti aika monelle tuttu, mutta tiedän lukijoideni joukossa olevan sellaisia, joille tämä on uusi juttu.  Pieni kertaus on siis paikallaan. LivBox on palvelu, josta voi tilata itselleen tai lahjaksi kosmetiikkaa sisältävän yllätyspaketin kerran kuukaudessa. Paketti sisältää noin 4-6 joko normaali- tai näytekokoista tuotetta. LivBoxin voi tilata kolmen kuukauden jaksoksi kerrallaan. Yksi paketti maksaa 13,90-

LivBox Tammikuu 2013 oli ensimmäinen tilaamani paketti. Sitouduin kolmen kuukauden tilausjaksoon, koska halusin saada edullisen kosmetiikkayllätyksen joka kuukausi. Siis joulu joka kuussa. Pakettiin kohdistuvat toiveeni ovat korkealla. Putoanko alas kovaa ja korkealta? Vai olenko tehnyt todella ihanan löydön?

LivBox on ulkoasultaan tyylikäs kokonaisuus. Musta laatikko pitää sisällään vihreään silkkipaperiin käärityt tuotteet. On hienoa, että pakkaus on huolella mietitty.


Tammikuun LivBoxin oli valinnut Mariela Sarkima. Teemana on kansainväliset menestystuotteet, joiden parissa kuljetaan kohti uutta. Paketti sisälsi kaksi normaalikokoista tuotetta ja kolme näytekokoista. Aika moni blogi on jo esitellyt oman pakettinsa, joten tiesin jo etukäteen mitä tammikuu pitää sisällään. Kaikissa ei kuitenkaan ole täysin samaa sisältöä. Huulipunan ja kynsilakan sävy vaihtee ja Dermalogicalta on mahdollisuus saada joko seerumi tai kuorinta.

LivBox sisälsi seuraavat tuotteet:
1. Moroccanoil - Treatment hiusöljy
2. IsaDora - Wonder Nail Wide Brush kynsilakka
3. Rimmel - Lasting Finish by Kate huulipuna
4. Luis Widmer - Eye Contour Cream silmänympärysvoide
5. DERMALOGICA Daily Microfoliant - kuorintajauhe


Moroccanoil Treatment hiusöljy



Moroccanoil Treatment hiusöljy on saanut paljon huomiota maailmalla. Se imeytyy välittömästi hiuksiin antaen kiiltoa ja pehmeyttä. Tuotteen luvataan vahvistavan hiuksia, selvittävän niitä tehokkaasti ja tekevän hiuksista helposti hallittavat.
Testaan arganöljyn luonnontaipuisiin hiuksiini oikein mielelläni. Pieni 10ml pullo riittää testiini oikein hyvin. Normaalikokoinen 100ml pullo maksaa 49e. Tämä oli hyvä valinta :)




ISADORA Wonder Nail Wide Brush kynsilakka sävy 742

ISADORA Wonder Nail Wide Brush kynsilakka piti minua jännityksessä laatikon avaamiseen saakka, sillä pelkäsin saavani vihreä kynsilakan. Jihuu.. Minun lakkani oli kauniin oranssi "Sultan Palace 742". Olen kuullut paljon kehuja tästä lakasta. Palaan aiheeseen testini jälkeen. Alku vaikuttaa lupaavalta :)

RIMMEL Lasting Finish By Kate -huulipuna sävy 06

RIMMEL Lasting Finish By Kate -huulipunaa en olisi itse ostanut. Mutta testaan punan mielelläni. Testiä tulee vaikeuttamaan punan  räikeä sävy, joka sopii minulle huonosti. Eli palaan asiaan myöhemmin. Voiko Rimmel yllättää minut positiivisesti?
 
Luis Widmer Eye Contour Cream silmänympärysvoide

Luis Widmer-sarja on minulle uusi tuttavuus. Sarjassa ei luultavasti ole mitään vikaa, mutta olen aina ostanut mielummin jotain muuta. Testaan sarjan Eye Contour Cream silmänympärysvoiteen oikein mielelläni. Katsotaan mihin voide pystyy. Anti age kuulostaa oikein hyvältä :)



DERMALOGICA Daily Microfoliant - kuorintajauhe

Dermalogica on myös minulle uusi tuttavuus. Sain sarjan jauhekuorinnan. Riisipohjainen entsyymijauhe mikrokuorii elottoman pintasolukon. Lopputulokseksi luvataan pehmeä ja kirkas iho. Erikoisen kuorinnasta tekee sen koostumus ja sopiminen päivittäiseen käyttöön. Positiivista on että, kuorinta on hyvin luonnollinen. Mutta jaksanko sotkea tämän kanssa joka päivä? Palaan tähän myöhemmin.

Tammikuun Livbox toi mukaan monta uutta kosmetiikkasarjaa, jota en olisi itse ostanut. Kokemus oli miellyttävä ja avartava. Tuotteiden oikea hinta on yli 50 euroa, joten paketin hinta-laatusuhde on erittäin hyvä. Tämä sijoitus kannatti. Jään jännityksellä odottamaan mitä helmikuu tuo tullessaan :)

Jos LivBox kiinnostaa, voit tilata sen täältä.

lauantai 12. tammikuuta 2013

Suklaanystävän unelma - Ziaja Cocoa Butter käsi- ja kynsivoide

ZIAJA Cocoa Butter Hand Cream

Tumma suklaa on intohimoni ja kuuma kaakao lämmittää kivasti kylmänä talvipäivänä. Onkohan Ziaja kaakao eli Cocoa Butter käsivoide tehty juuri minulle? Voide tupsahti postilaatikostani sopivasti juuri ennen joulua :)

Käytän talvella paljon käsivoiteita. Käsivoidetuubi kulkee aina mukanani käsilaukussa. Laukkuuni sujahtaa mieluiten litteä tuubi kiinteällä korkilla. Litteä tuubi vie vähän tilaa ja kiinteä korkki ei huku edes bussimatkalla. Ziaja käsivoidetuubi on vastaus rukouksiini. 



Voide sisältää kaakaovoita ja rapsiöljyä (canona oil). Kaakaovoi sisältää antioksidantteja, jotka estävät härskiintymistä ja joiden ansiosta kaakaovoi säilyy jopa 2 – 5 vuotta. Rapsiöljy sisältää paljon E-vitamiinia, joka toimii antioksidanttina ja neutralisoi vapaita radikaaleja hidastaen ihon vanhentumista. Se myös rauhoittaa ihoa tehokkaasti ja ehkäisee tulehduksien syntyä. Lisäksi se suojaa ihon proteiineja ja ehkäisee veden haihtumista ihosta ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti.


Oma testini?
Laitoin tuubin näkyvälle paikalle ja käytin sitä päivän mittaan useamman kerran. Hieroin voiteen hyvin käsiini ja kynsinauhoihini. Voide kosteutti käteni nopeasti ja tehokkaasti ilman tahmeaa tunnetta. Jälkitunne on pehmeä ja aidosti tuoksuva. Lapseni mielestä tuoksuin todella ihanalta. Iho ja kynsinauhat pysyivät hyvässä kunnossa. Ei siis kynsinauhojen repeilyä tai korppukäsiä.

Suositukseni?
Ihan kaikki tarvitsevat käsivoidetta juuri nyt, sillä talvi saa kädet kuivumaan ja kynnet napsahtelemaan poikki. Ziaja käsivoiteet ovat laadukkaita ja edullisia. Ziaja Cocoa Butter käsivoide maksaa noin 5 euroa. Tuotteella on loistava hinta-laatusuhde. Suosittelen Ziaja Cocoa Butter käsivoidetta suklaan tuoksusta pitäville. Tämä sopii hyvin myös laihduttajille, sillä tämän avulla voi tunnelmoida suklaa-fiiliksissä pelkän tuoksun voimalla :)


Jos kaakaon tuoksu ei saa sinua syttymään, niin katso aikaisemmat kirjoitukseni Ziaja viinirypäle- ja vuohenmaito käsivoiteista täältä.

Ziajan nettisivut löydät täältä, fb-sivut täältä ja  jälleenmyyjät täältä.

Muistatteko rasvata käsiänne joka päivä?









perjantai 11. tammikuuta 2013

Dr. Hauschka Med - sarja

Dr. Hauschka Med Jääruoho Tehovoide

Talvi on monenlaisten iho-ongelmien aikaa. Helpotusta tuo Dr. Hauschkan Med-sarja. Sarjan tuotteet ovat erittäin hoitavia, ne auttavat ylläpitämään ihon ja suun terveyttä. Tuotteiden teho perustuu kasviöljyihin ja lääkekasveihin. Tuotekehityksessä on ollut mukana hammaslääkäreitä, ihotautilääkäreitä ja kosmetologeja. Uusinta tieteellistä tutkimusta on hyödynnetty parhaiden koostumusten löytämiseksi. Hienoa on myös se, että tuotteiden lopputestaus on suoritettu ulkopuolisissa itsenäisissä  laboratorioissa. 

Dr.Hauschka Med-tuotteet eivät sisällä synteettisiä väriaineita, hajusteita tai säilöntäaineita.

Tuotteet jaotellaan seuraavasti:
Dr. Hauschka Med Ihonhoito
Dr. Hauschka Med Huultenhoito
Dr. Hauschka Med Suuhygienia 

Jääruoho - Mesembryanthemum crystallinum

Dr.Hauschka Med Ihonhoitotuotteet Jääruoho Vartalovoide ja Jääruoho Tehovoide on suunniteltu lievittämään kutinaa. Nämä tuotteet sisältävät kutinaa rauhoittavaa tuorepuristettua jääruohomehua (Mesembryanthemum crystallinum) sekä erilaisia kasviöljyjä, kuten avokadoöljy, mangovoi, karitevoi, manteliöljy ja jojobaöljy, jotka vastaavat erityisesti kuivan ja atooppisen ihon tarpeisiin. 

Dr. Hauschka Med Jääruoho Tehovoide

Olen saanut Dr. Hauschka Med -sarjasta testiini yhden tuotteen, Jääruoho Tehovoiteen. Voide lievittää tehokkaasti paikallista kutinaa esim. kyynärtaipeissa ja kasvoissa. Voide sopii hyvin erittäin kuivalle, kutiavalle ja ärtyneelle iholle. Se palauttaa ihon luonnollisen vastustuskyvyn ja rasva-kosteustasapainon.

Testasin voidetta taiveihottumasta kärsivällä lapsellani. Lapset ovat hyvin suoria ja rehellisiä, joten sain testiini parhaan mahdollisen testihenkilön. Jos lapseni kutiavia kyynärtaipeita ei rasvata, hän raapii ihonsa rikki yön aikana. Joten tämä testi tuli tarpeeseen :)

 
Tuotteen pakkaustapa sai minut hymyilemään, sillä käytössäni on nyt elämäni ensimmäistä kertaa pumppu-tuubi. Se on kätevä ja hygieeninen käyttää. Voiteen koostumus on yllättävän kevyt ja hyvin imeytyvä. Voide helpottaa välittömästi kiristyksen tunnetta ja jättää ihon silkkisen pehmeäksi. Tuote rauhoitti lapseni ihoa, sillä hän ei enää raapinut taipeitaan. Ihon kunto parani selvästi testijakson aikana. Jääruoho tehovoide antoi lapseni iholle lepoa, kosteutta ja parenemisen mahdollisuuden. 

Suosittelen voidetta paikalliseen käyttöön ärtyneille ihoalueille esim. polvi- ja kyynärtaipeisiin ja kasvoihin. Atooppiselle iholle ja ihottumakohtiin. Voide tuo helpotuksen kutinaan ja kiristyksen tunteeseen. 

Hinta-laatusuhde?
Jääruoho tehovoide maksaa noin 30e/50ml. Hinta voi tuntua kalliilta, mutta tuubi on erittäin riittoisa ja tuote on laadukas pakkaustapaa myöten.

Mistä?
Dr. Hauschka jälleenmyyjät löydät täältä.


Huom:
Med-sarjan uutuus on Jääruoho kasvovoide. Se helpottaa välittömästi kiristävää tunnetta iholla, lievittää ihon kuivuutta ja ehkäisee siihen liittyvää kutinaa. Voide sopii myös lapsille ja on hajusteeton. Voit lukea voiteesta lisää tästä.

Katso Dr. Hauschkan sivut täältä. ja Fb-sivut täältä.

Onko Dr. Hauschkan Med-sarja teille tuttu? 

torstai 10. tammikuuta 2013

Paluu perusasioihin - APOBASE



Blogissani tehdään aina välillä hyppy apteekkituotteiden puolelle. Näitä postauksia toivotaan minulta paljonNyt esittelen teille Apobase tuotteet. Ne sisältävät vain kaiken tarpeellisen. Perusvoiteiden tärkein tehtävä on ihon kosteuttaminen. Herkkäihoinen ja atoopikko saa perusvoiteista avun päivittäiseen ihonhoitoonsa. Parasta voiteissa on monikäyttöisyys, ne sopivat koko perheelle.

Abobase on kehittänyt rasvapitoisuudeltaan neljä erilaista voidetta. Kaikki Apobase-voiteet ovat hajusteettomia ja väriaineettomia. Testaamisessa ei käytetä eläinkokeita. Apobase on ollut myynnissä Suomessa jo 40 vuotta.

1.Apobase Hydrogel on rasvaton glyseriinipohjainen geeli, joka on tarkoitettu ihon pikakosteutukseen. Se imeytyy nopeasti. Herneen kokoinen pisara riittää käsien kosteutukseen.
Suositellaan: Rasvaiselle, seka- ja akneiholle kosteustasapainon ylläpitämiseen. Päivävoiteeksi ja meikinalusvoiteeksi rasvaiselle iholle. Parranajon jälkeen ja karvaiselle ihoalueille.
Huom: Voide sisältää pantenolia, joka lievittää ihoärsytystä esim ihon palamisen, parranajon tai hyönteisten puremien yhteydessä.

2.Apobase Lotion on kevyt voide, jonka rasvapitoisuus on 20%.
Sopii käytettäväksi mm. meikinpoistoon, parranajon jälkeen, taiveihottumaan, auringonoton jälkeen ja voidepesuun saippuapesun sijaan.

Apobase Creme

3.Apobase Creme on keskirasvainen perusvoide. Sen rasvapitoisuus on 30%. Voide sopii kuivalle ja herkälle iholle ylläpitämään riittävää kosteutta koko vartalolla. 

Käytän voidetta koko vartalolle itselleni ja lapsilleni. Se on myös loistava käsivoiteena. Voide sopii myös hyvin esim. lapsille taive- ja vaippaihottuman hoitoon sekä jokapäiväiseen ihonhoitoon atoopikoille ja allergista ihottumaa sairastaville.
    Apobase Oily Creme

    4.Apobase Oily Creme on täyteläinen voide erittäin kuivalle iholle. Sen rasvapitoisuus on 60%. Voide imeytyy nopeasti korkeasta rasvapitoisuudesta huolimatta. Voidetta on mukava käyttää ja lisätä päivän aikana.

    Käytän tätä voidetta kuiviin kantapäihini. Se pehmentää jalkojen kovettumia. Tämä voide tuo avun myös halkeileville käsille. Voidetta voi käyttää erittäin kuivalla iholla koko vartalolle. Loistava vaativan ihon voide.

    Apobase tuotteet ovat minulle tuttuja jo vuosien takaa. Lapsiperheen äitinä käännyn usein varsinkin Apobase Cremen ja Oily Cremen puoleen. Näitä saa nyt myös kätevissä pumppupulloissa. Tuotteet ovat edullisia ja koko perheelle sopivia.

    Kuuluuko Apobase teidän vakiovarusteisiinne?

    Apobasen nettisivut löydät täältä ja fb-sivut täältä.

    keskiviikko 9. tammikuuta 2013

    Deep Steep Vartalovoi Hunajameloni & Viherminttu



    Vartalonhoitotuotteet kutsuvat minua erityisesti joulun jälkeen. Syksyn ja joulun aikana nautitut makeat herkut ovat siirtyneet vyötärölleni. Tammikuu tuo ryhtiä elämääni. Terveellisempi elämä on taas alkanut. Olisiko kosmetiikasta apua?

    Tarvitsen tuotteita, jotka tuovat hyvää mieltä. Palkitsen itseni reippaan ulkolenkin jälkeen suihkulla ja ihanalla vartalotuotteella. Tähän tarkoitukseen sopii vain hyvin toimiva tuote. Käännyn siis Deep Steepin puoleen :)


    Olen kirjoittanut aikaisemmin Deep Steep sokerikuorinnasta ja jalkakuorinnasta. Kuorinnat saivat osakseen paljon hehkutusta ja löytämisen iloa. Niiden lisäksi otin käyttööni vielä Deep Steep Hunajameloni & Viherminttu vartalovoin. Alkumetrit tämän tuoteen kanssa olivat haastavia, sillä vartalovoin tuoksu vaati minulta totuttelua. Muutaman käyttökerran jälkeen tuoksu alkoi kuitenkin miellyttää. Tuoksu on raikas ja suhteellisen mieto. Sen kerrotaan miellyttävän useimpia.


    INCI sisältää mm. hunajamelonia, viherminttua, appelsiinia ja limeä, jotka antavat tuotteelle tuoksun. Kosteuttajina toimivat sheavoi ja kookos.

    Voi on koostumukseltaan aika paksua, mutta se levittyy hyvin ja imeytyy ihoon nopeasti. Tuotetta suositellaan janoiselle ja erittäin kuivalle iholle kuiviin ja/tai ankariin olosuhteisiin. Tämä sopii siis erittäin hyvin Suomen talveen. Minun kuiva ihoni imi vartolovoin erittäin nopeasti. Muistoksi jäi vain mieto tuoksu ja pehmeä iho.


    Deep Steep tuubiläjä on houkutteleva, se saattaa voittaa jopa suklaarasian :)

    Mistä?
    Deep Steep on myynnissä mm. OrganicYou ja CosMerya nettikaupoissa.

    *Deep Steep tuotteet on saatu blogiyhteistyön kautta.



    perjantai 4. tammikuuta 2013

    Deep Steep Candy & Mint Jalkakuorinta

    Deep Steep Candy & Mint Jalkakuorinta

    Deep Steep Jalkakuorinta on kuin polkkakarkki. Pakkaus tuo väriä kylpyhuoneeseen. Kuorinnan raikas tuoksu piristää ja hymyilyttää. Tämä sopii surulliseen päivään tuomaan iloa. Hyvänmielen lisäksi saa pehmeät jalat. Lisäksi herkullinen tuoksu saa veden herahtamaan kielelle.


    Kuorinta näyttää ja tuntuu rakeiselta, aivan niin kuin kuorinnan pitääkin. Ruskeat pisteet ovat saksanpähkinänkuorta, joka suorittaa mekaanisen kuorinnan. Jalkojen verenkierto paranee ja jalat pehmenevät kuolleen pintasolukon hiouduttua pois.


    INCI sisältää piparminttua, rosmariinia, eukalyptusta, teepuuta, minttua ja vaniljaa. Kosteutuksesta huolehtii jojobaöljy. Lisäksi löytyy mm. kookosta ja oliiviöljyä. Kuorinta tuntuu viileätä, joten se virkistää väsyneitä jalkoja.



    Deep Steep tekee aivan tavallisesta kylpyhetkestä ylellisen juhlan. Tuotteet sopivat myös esim. lahjaksi ystävälle. Kuinkahan moni edes omistaa kuorintatuotteen vartalolle tai jaloille? Minulle kuorinnat olivat löytö, jonka pariin palaan aina uudelleen. Deep Steep tuotteet ovat lisäksi edullisia. Candy & Mint jalkakuorinta maksaa noin 13e/120ml.

    Deep Steep on myynnissä mm. OrganicYou ja CosMerya nettikaupoissa.

    Onko Deep Steep teille tuttu?


    Deep Steep valmistaa täysin luonnollisia kylpy- ja vartalotuotteita. Tuotteet valmistetaan ilman eläinkokeita (Cruelty free bunny-sertifikaatti). Valmistajana on Royal Labs Natural Cosmetics (US).

    Tuotteiden pääraaka-aineita on mm. luonnonmukainen aloe vera ja erilaiset luomuöljyt. Tuoksulinjoja on kuusi. Tuoksujen takaa löytyy luomusertifioituja eteerisiä öljyjä. Tuotesarja ei käytä kemikaaleja, syntettisiä säilöntäaineita, parabeeneja, keinotekoisia hajusteita, mineraaliöljyjä, eikä alkoholia.


    tiistai 1. tammikuuta 2013

    ARTDECO Dita von Teese Candlelight Powder

    ARTDECO Dita von Teese Candlelight Powder

    Vuosi 2013 alkaa blogissani upeasti ripauksella helmiäishohdetta. Kaunis puuterirasia kätkee sisäänsä laadukkaan tuotteen, joka tuo päivään ylellisyyttä. ARTDECON Dita von Teese Candlelight Powder puuterirasia on niin kaunis, ettei sitä kannata piilottaa kaappiin tai meikkipussiin. Sen voi jättää kauniisti esille.
     

    ARTDECON Dita von Teese kokoelma pitää sisällään ihanaa menneen ajan glamouria. Vaalea posliini-iho, syvänpunaiset huulet ja näyttävät rajaukset. Tyyli on selkeä, kaunis ja näyttävä.

    Dita von Teese on tämän hetken kirkkain burleskitähti. Hänen omaperäinen tyylinsä on huomattu muotimaailmassa, sillä hänet on listattu kansainvälisesti parhaiten pukeutuneiden joukkoon.



    Candelight puuteria voi käyttää korostamaan kasvojen korkeimpia kohtia tai sitä voi taputella kevyesi koko kasvojen alueelle. Puuteri tuo kasvoille valoa. Se ei peitä ihon pintaa.



    Puuterin koostumus on erittäin kevyt, kuin höyhenen kosketus. Siksi puuteri levittyy kasvoille erittäin kauniisti. Tuote sisältää ihoa hoitavia mineraaleja, sinkkiä ja piitä. Tuote on lisäksi parabeeniton. Puuterin hinta on noin 32e. Hinta voi kirpaista hieman, mutta tuotteen hinta-laatusuhde on hyvä.


    Seuraavana hankintalistallani on ehdottomasti Dita Von Teese Golden Vintage kokoelman upea poskipuna. Joka näkyy kuvassa vasemmalla. Sen kolmea kaunista sävyä voi käyttää yhdessä tai erikseen. 

    ARTDECO?
    Artdeco on laadukas, mutta silti edullinen meikkisarja. Se on erittäin suosittu Saksassa, mutta sitä myydään jo lähes kuudessakymmenessä eri maassa. Suomessa merkki on ollut jo 24 vuotta. Tuotevalikoima on laaja ja jatkuvasti uudistuva. Sarja sisältää meikkien lisäksi tuotteita kynsien, käsien, kasvojen ja vartalon hoitoon.

    Artdeco jälleenmyyjät löydät täältä.

    ARTDECO Facebook-sivuille pääset tästä.

    Aila Airo Kauneuspalvelujen sivuille pääset tästä ja Facebook-sivuille tästä.