Sivut

tiistai 30. huhtikuuta 2013

Yhtä juhlaa :)


Toukokuuni on yhtä juhlaa. 
Ensin juhlimme Wappua.
Seuraavana on mieheni syntymäpäivä.
Toukukuun toisena viikonloppuna on äitienpäivä
ja sitä seuraa oma syntymäpäiväni.

Blogini syntymäpäivä on myös toukokuussa.
Juhlan kunniaksi ilahdutan lukijoitani arvonnalla.
Palaan asiaan vähän myöhemmin.

Hauskaa Wappua teille kaikille :)

 
 




sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Ruusuntuoksua ja kyyneleitä


Kuvaus "ruusuntuoksuinen puhdistusmaito kuivalle ja aikuiselle iholle" kuulosti niin hyvältä, että nappasin Lavera Faces Wild Rose Puhdistusmaidon mukaani Ruohonjuuresta.



Muutaman käyttökerran jälkeen ymmärsin, että minun kannattaa ihailla ruusuja vain maljakossa. Tuote sai silmäni kirvelemään. Luulen, että juuri tuo ihana villiruusu ei sopinut minulle, sillä Laveran Basis Sensitiv 2in1 puhdistusmaito sopii minulle loistavasti. 

Onneksi ystäväni Taru lupautui antamaan tuotteesta vielä toisen mielipiteen, joka ei ole allergiareaktion värittämä :)
 


Taru kuvasi tuotetta näin:

"Tuoksu on luonnollisen ruusuinen, saa olon todella naiselliseksi. Aluksi hiukan vierastin tuoksun voimakkuutta, koska käytän yleensä tuoksuttomia tuotteita. Olen käyttänyt tuotetta iltaisin ihon puhdistukseen. Minun silmiäni tuoksu ei ole kirvellyt. Kovin tehokas puhdistaja tuote ei ole. Käytän BB-voidetta, irtopuuteria ja ripsiväriä arkisin. Joudun puhdistamaan ihon kahdesti saadakseni sen puhtaaksi. Lisäksi tuote kaipaa kaverikseen kasvoveden."

Kenelle?
Tuote sopii aidosta ruusuntuoksusta pitävälle, aikuiselle ja kuivalle iholle. Se sopii vain kevyen meikin puhdistamiseen ja vaatii kaverikseen kasvoveden. Tuote sisältää mm. jojobaa,  villiruusun öljyä, neidonhiuspuuta ja kangaskortetta. 

Hinta? Mistä?
Lyhyen nettisurffailun päätteeksi löysin tämän erittäin edullisesti -50% (=5e) Hyvinvoinnin Tavaratalosta, jonne pääset tästä. Sieltä löytyy myös Lavera Basis Sensitiv 2in1 Puhdistusmaito, joka sopi minulle erittäin hyvin. Olin tyytyväinen sen puhdistustehoon, tuoksuun ja hintaan. Sensitiv poisti myös vesiliukoisen silmämeikkini hyvin.

Laveran nettisivuille pääset tästä.

* Olen ostanut Lavera puhdistusmaidot itse. 


lauantai 27. huhtikuuta 2013

48 tunnin taika



Sain testiini TRESemmé Keratin Smooth uutuudet, jotka lupaavat kesyttää kurittomat ja karheat hiukset jopa 48 tunniksi. Taika raukeaa siis 48 tunnin jälkeen, jolloin Tuhkimo muuttuu jälleen takkutukaksi :)

Minulla ei ole kampaajan ammattitaitoa, joten vaikein kauneushaasteeni on aina liittynyt hiuksiini. Tuotteet lupaavat siis tehdä värjätystä, kuivasta ja luonnonkiharasta tukastani sileän ja helpommin hallittavan. Kuulostaa mahdottomalta.

Keratin Smooth -tuotteiden teho perustuu keratiiniin, joka on hiusten luonnollinen rakennusaine. Keratiinit ovat kuitumaisia ja veteen liukenemattomia proteiineja, jotka ovat hiusten luontaisia rakennusaineita.

TRESemmé Keratin Smooth Shampoo ja Hoitoaine

Ensimmäisenä testiin pääsi kaksi suurta 750ml pulloa, Keratin Smooth Shampoo ja Hoitoaine.  Tuotteet sopivat myös värjätyille hiuksille ja ovat hellävaraisia.

Huomasin oudon ihanan sileyden tunteen jo hiustenpesuvaiheessa. Pesun jälkeen pyyhekuivasin hiukseni ja annoin hoitoaineen vaikuttaa pari minuuttia. Hiukseni olivat pesun jälkeen uskomattoman sileät. Ihan kun päähäni olisi laitettu jonkun toisen hiukset. Yleensä silottavat tuotteet latistavat hiukseni, mutta nyt lopputulos oli myös tuuhea.

TRESemmé Keratin Smooth Hiusnaamio

Seuraavana testiin pääsi hiusnaamio. Se on tarkoitettu hiusten tehohoitoon. Naamio levitetään hiuksiin puolivälistä latvoihin saakka ja annetaan vaikuttaa 3-5min. Naamio vahvistaa ja silottaa.  Naamio teki hyvää hiuksilleni. Hiusteni kunto parani jo yhdellä hoitokerralla huomattavasti. Lopputulos oli yllättävän kiiltävä. Kuivuus oli kadonnut pesuveden mukana alas viemäristä :)


TRESemmé Keratin Smooth Lämpösuojasuihke ja Kauneusöljy


Tuoteperhe sisältää myös hiusten lämpösuojasuihkeen, joka suihkutetaan kosteisiin, pyyhekuiviin hiuksiin. Tuote suojaa hiuksia lämpökäsittelyn (fööni, kiharrin, suoristusrauta) aikana. Se antaa myös kiiltoa.

TRESemmé Keratin Smooth Kauneusöljy sisältää keratiinia ja arganöljyä. Tuote tukee hiusta ja tekee siitä paremmin muotoiltavan. Öljy levitetään pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin keskivaiheilta latvaan saakka (eli hiusten kuivimpaan osaan). Hiukset eivät tunnu rasvaisilta, vaikka kysessä onkin öljy. Öljy hoitaa kuivuuden pois hetkessä. Tuotteen annostelu vaati minulta opettelua. Pieni määrä riittää.

Jos kaipaat hiuksiisi sileyttä ja hallittavuutta menettämättä niiden tuuheutta, kannattaa kääntyä Keratin Smooth -tuotteiden puoleen. Tuotteet yllättivät minut erittäin positiivisesti. Olen kokeillut monen merkkisiä hiustuotteita, mutta lopputulos ei koskaan ole ollut näin hyvä. Koko Keratin Smooth tuotesarja on hyvin edullinen. Kaikki tuotteet ovat samanhintaisia, niiden ovh on 8,80e. Loistava hinta-laatusuhde. Kampaamolaatua.

TRESemmé-hiusmuotoilija Taavi Vuokkovaara:
“TRESemmé Keratin Smooth -tuotesarjalla on erinomainen hinta-laatusuhde. Kampaamotuotteiden tapaan tuotesarja on kattava ja sisältää kaikki tärkeimmät työkalut hiusten kunnossa pitämiseen. Tuotteet sopivat kaikille hiustyypeille, joskin hiusnaamion ja -öljyn käyttöä kannattaa säädellä hiusten kunnon mukaisesti. Erityisesti helposti takkuuntuviin hiuksiin on hyvä lisätä hiusöljyä pesun jälkeen ja ennen niiden selvittämistä. Keratiinia sisältävät hiustuotteet ovat aivan ehdoton valinta myös suosittujen hiustenpidennysten päivittäisessä huollossa.” 

Mistä?
Hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista.

48h-taika raukesi niin hitaasti,
etten edes huomannut sen rauenneen :)

Onko TRESemme-taika teille tuttu?


perjantai 26. huhtikuuta 2013

Erittäin houkutteleva ;)



Käytättekö vartalopuuteria?


Crabtree & Evelyn Nantucket Briar Talc-Free Body Powder näyttää aivan liian houkuttelevalta, sillä se on pakattu nostalgiseen alumiinipulloon. Häpeän myöntää, mutta ostin puuterin vain sen kauniin ulkoasun tähden. Se sopii hyvin kylpyhuoneen sisustukseen ;)

Puuteri sisältää luonnon maissia, riisiä ja tammea. Iholle jää kevyt kukkaistuoksu, josta erotan ainakin ruusun ja vaniljan. Puuterin kerrotaan olevan myös talkiton, joten se ei kuivata ihoa.



Käyttö?
Vartalopuuteri sopii erityisesti kehon hikoileviin osiin. Se sopii siis kainaloihin korvaamaan deodorantin. Puuteri sopii myös estämään hiertymiä esim. varpaiden väleissä tai rintojen alla.

Laitan puuterin iholleni suurella vanulapulla. Ostoslistallani on kuitenkin kunnon puuterivippa.



Minulla on yleensä vain tavallisia deo-päiviä, mutta välillä on mukavaa tupsuttaa iholle hyvältä tuoksuvaa vartalopuuteria. Vartalopuuteri sopii hyvin levolliseen vapaapäivään. Hikiseen työpäivään valitsen mielummin deodorantin. Hyvin hikiseen päivään laitan kainaloihin deon ja muualle vartalopuuteria oloa raikastamaan. Luulen, että tämä toimii hyvin myös kesähelteellä.

Mistä?
Ostin vartalopuuterin täältä. En tiedä saako näitä Suomesta, mutta suomalaiset Crabtree & Evelyn jälleenmyyjät löydät tästä.

torstai 25. huhtikuuta 2013

Raikas henkäys kainalossa


Born To Bio Deodorantti Inkivääri - Organic Frozen Ginger lähti mukaani Tampereen Ruohonjuuren muuttomyynnistä tammikuussaPullon värikäs ulkoasu sopi hyvin tammikuun pakkasiin. Olin jo pitkään halunnut löytää raikkaan ja luonnollisen deodorantin.

Ranskalaisille Born to Bio-tuotteille on myönnetty Ecocert- ja Cosmebio-merkit. Nämä luonnonkosmetiikan sertifikaatit takaavat etteivät tuotteet sisällä silikoneja, mineraaliöljyjä, keinotekoisia väriaineita, synteettisiä tuoksuja, eläinperäisiä raaka-aineita, parabeeneja, geenimanipuloituja aineita eikä niitä ole testattu eläinkokein.



Deodorantti tuoksuu super-raikkaalle. Se sisältää mm. minttua ja rauhoittavaa salviankukkavettä. 75ml pullo on suuri, se kestää pitkään. Parin kuukauden käytön jälkeen pullo ei osoita loppumisen merkkejä. Tuote ei tahraa vaatteita, vaikka kuivumista saakin hetken odotella. Se ei sisällä etyylialkoholia eikä alumiinia. Sopii hyvin herkälle iholle.

Deodorantti pitää hienhajun poissa koko työpäivän. Se ei petä minua edes kotimatkallani ruuhkabussissa. Tuotteen luomulaatuiset kukkaisvedet ja luonnolliset tuoksut hoitavat hommansa erittäin hyvin. Born To Bio deodorantit vetävät minua puoleensa varmasti jatkossakin :)

INCI Aqua (Water), Pseudotsuga Menziesii Water*, Salvia Officinalis (Sage) Water*, Glycerin, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Lauroyl Lysine, Mentha Arvensis Leaf Oil*, Zingiber Officinale (Ginger) Root Oil*, Bambusa Arundinacea Stem Extract, Cedrus Atlantica Bark Oil*, Dehydroacetic Acid, Cupressus Sempervirens Oil*, Cymbopogon Martini Oil*, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil*, Geraniol, Limonene, Citral, Linalool, Farnesol. (* organic farmin)

Hinta?
Born To Bio deodorantti maksaa noin 8e. Hinta-laatusuhde on loistava :)

Mistä?
Mm. Ruohonjuuren nettikaupasta, jonne pääset tästä. Ruohonjuuren myymälät löydät tästä ja FB-sivut tästä

Täältä löydät kaikki mahtavat Born To Bio tuotteet.

 Onko Born To Bio teille tuttu?

maanantai 22. huhtikuuta 2013

Hehku




Oletteko tv:n ääressä torstai-iltaisin klo 19.30?

Silloin tulee Yle 2:n ohjelma Hehku. Se on käsittelee kauneutta, terveyttä ja hyvinvointia. Hehkun juontavat lääkäri Emilia Vuorisalmi, näyttelijä Kiti Kokkonen sekä seksuaalineuvoja Elina Tanskanen

Ohjelman muistaminen on minulle vaikeaa. Olen usein iltalenkillä juuri klo 19.30. Onneksi jaksot voi katsoa myös Yle Areenasta. "Hehku testaa" on suosikkini ;)

Mitä pidätte Hehkusta?


Hehkun sivuille pääset tästä.

sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Dove Summer Glow


Kevät on itseruskettavien tuotteiden kulta-aikaa. Aika moni meistä ostaa nämä tuotteet helposti marketista. Dove vastaa näihin haasteisiin tuomalla kauppoihin edullisen uutuuden.

Olen hyvin vaaleaihoinen, mutta olen aika laiska käyttämään itseruskettavia voiteita. Ne tuovat mieleeni pantterin pilkut ja seepran raidat. Lopputulos on hyvin usein kirjava. Toisaalta hieman päivettyneet sääret näyttävät kauniilta. Minulle sopii parhaiten tuote, joka ruskettaa vaaleaa ihoani vähitellen ja tasaisesti.
 

 

Dove Summer Glow -kosteusvoide sisältää vain hyvin pienen määrän itseruskettavia ainesosia. Voide lupaa ruskettaa ihon tasaisesti ja vähitellen. Kosteusvoiteen "Deep Care Complex" ravitsee ja kosteuttaa ihoa mm. auringonkukkaöljyn avulla. Voide lupaa tehdä ihosta myös pehmeän ja sileän. Kuulostaa hyvältä.

Kauniisti ruskettuneet sääret ovat vain neljän askeleen päässä.

1. Valmistele – Käytä suihkussa kosteuttavaa suihkusaippuaa, joka jättää ihon pehmeäksi, ja kuori iho ennen kuin käytät ensimmäistä kertaa Dove Summer Glow -kosteusvoidetta. Pehmeä, tasainen iho myös päivettyy tasaisemmin.

2. Levitä – Levitä pyörivin liikkein Dove Summer Glow -kosteusvoidetta koko keholle. Annostele polviin ja kyynärpäihin voidetta varovasti, sillä kuivat ihoalueet imevät herkästi liikaa voidetta itseensä. Voit välttää käsien värjäytymisen pesemällä kädet heti voiteen levityksen jälkeen.

3. Anna kuivua – Anna voiteen imeytyä hyvin ennen pukeutumista. Vaaleaa vaatetusta kannattaa välttää heti levityksen jälkeen, etteivät vaatteet tahriinnu.

4. Käytä säännöllisesti – Syvemmän ja kestävämmän päivetyksen aikaansaamiseksi levitä voidetta 1–2 päivän välein, kunnes olet saavuttanut halutun ihonsävyn. Päivetys häviää asteittain noin kolmessa päivässä ilman säännöllistä käyttöä. 



Dove Summer Glow -testini on vasta alussa. 
Palaan asiaan, kun kaunis päivetys on valmis ;)

Hinta?
- Dove Summer Glow nourishing lotion for fair to normal skin vaalealle ja normaalille iholle, 250 ml, suositushinta 5,69€
- Dove Summer Glow nourishing lotion for normal to dark skin normaalille ja tummalle iholle, 250 ml, suositushinta 5,69€ 

Käytättekö itseruskettavia tuotteita?



* Tuotteet on saatu blogin kautta. 

lauantai 20. huhtikuuta 2013

Olet paljon kauniimpi kuin luulet



Tiedän, että olet kaunis. 
Tiedätkö sinä itse sen?

Lämmöllä Nina


"Dove® on sitoutunut rakentamaan naisille positiivista maailmankuvaa, jossa kauneuden tulisi olla itsetuntoa vahvistava – ei heikentävä tekijä. Tehtävä on haasteellinen, sillä kansainvälisen tutkimuksen* mukaan 54 % naisista arvioi olevansa itsensä pahin ulkonäkökriitikko. Ainoastaan 4 % naisista pitää itseään kauniina. Lisäksi naisten arvio omasta ulkonäöstään eroaa merkittävästi muiden arvioista. Tämän havainnollistaakseen Dove® on toteuttanut upean Real Beauty Sketches -hankkeen, jonka lyhytelokuvasta on tullut maailmanlaajuinen sensaatio."


perjantai 19. huhtikuuta 2013

Mexx Summer Edition 2013


Huhtikuun alussa hyvinvarustettuihin päivittäistavarakauppoihin saapuivat uudet Mexx Summer Edition kesätuoksut miehille ja naisille. Sain tuoksuteltavakseni naistentuoksun. Tuoksu on kevyt, raikas ja aavistuksen kirpeä. Mieleeni piirtyy kuva keväisestä metsästä. Söpö 20ml pullo on juuri sopivan kokoinen kausituoksulle.



Ensituoksun muodostavat 
kumvatti, mango ja otmanthus-kukka.

Tuoksun sydämessä on 
 mustaa orvokkia, kieloa, angelica-kukkaa ja korianteria. 

Metsäinen pohjatuoksu on sekoitus 
patsulia, sammalta, myskin sävyjä ja orris-juurta.

Eau de Toilette, 20 ml/19,90€


Onko Mexx -tuoksut teille tuttuja?

torstai 18. huhtikuuta 2013

Huulitaidetta


Entisenä kuvataidekoululaisena ilahduin 
saadessani neljä uutta värikynää :)

Max Factor Colour Elixir Giant Pen Stick on jumbokynä, jonka koostumus on minulle ennenkokematon. Kynä liukuu huulilla kevyesti (hankaamatta). Jälki näyttää pehmeältä ja huulikiiltomaiselta, mutta se on samalla runsaspigmenttinen ja pitkäkestoinen. Siisti huulimeikki syntyy kuin itsestään. 


 Uutuudet saapuvat kauppoihin toukokuun alussa. 
Värisävyjä on kuusi. Ovh 12,90 €. 


Arkimeikkiini sopii hyvin luonnollinen ja lämmin 
"Substle Coral 20".


Toinen suosikkini on 
"Designer Blossom 30"


Max Factor meikkitaiteilija Pia Hiltunen kuvaa kyniä näin:
“Colour Elixir Giant Pen Stickien käyttö on vaivatonta ja kynämäisen muodon ansiosta niitä on helpompi ohjata ja hallita. Voit rajata ja värittää huulesi samalla tuotteella tarkasti ja upeilla väreillä, jotka eivät valu”.

MF jumbokynän koostumus on huulikiillon ja huulipunan väliltä. Kynällä pääsee kuitenkin lähelle huultenrajauskynän tarkkuutta ja kestävyyttä. Kynän huolto tapahtuu teroittimella.

Kaunis koralli värisävy 20 kulkee mukanani käsilaukussa. Se sopii hyvin kevääseen ja kesään. Kestävää ja tarkkaa huulitaidetta :)


keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Lumene CC Meikkivoide


Omistan nämä kolme Lumenen meikkivoidetta:
  • Lumene Hydra Drops kosteuttava meikkivoide
  • Lumene CC Color Correction Cream
  • Lumene Heleyttävä BB-voide  



Lumenen BB-voide oli viime syksyn suosikkini. Talvella voide jäi aivan liian tummaksi vaalealle iholleni. Sävy Light 1 sopii minulle paremmin kesällä, jolloin kasvoni ovat hieman päivettyneet. SK 20 on hyvä suoja aurinkoa vastaan. Voide myös kosteuttaa hyvin pintakuivaa ihoani. Lue kirjoitukseni täältä.

Lumene Hydra Drops kosteuttaa myös hyvin kuivaa ihoani (hankin sen juuri tämän ominaisuuden vuoksi). Se on hyvin kevyt ja luonnollinen meikkivoide. Se sopii päiviin, jolloin en halua näyttää liian meikatulta. Sävy 0 Vaniljavaahto sopii hyvin talven valkaisemalle iholleni. Lue kirjoitukseni täältä.




Törmäsin Lumenen CC-voiteeseen muutama viikko sitten. Testerituubi vakuutti minut ja vaalein värisävy light lennähti nopeasti ostoskoriini. Olen käyttänyt voidetta nyt pari viikkoa ja olen erittäin tyytyväinen. Meikkivoide antaa iholleni luonnollisen ja kuulaan pinnan, joka kestää hyvin koko päivän.

Lumenen lupaamat kuusi CC -ominaisuutta ovat:

1. Meikkivoide
2. Peitevoide 
3. Pohjustus
4. Heleyttäjä
5. Pitkäkestoinen
6. Suojakerroin 20

Meikkivoide levittyy iholle sormin, meikkisienellä tai siveltimellä. Lumene lupaa lopputuloksen olevan "puolimatta, sileä ja virheetön". Olen samoilla linjoilla mainostekstin kanssa. Lopputulos on mielestäni lisäksi kevyt ja heleä. CC -voide sopii kaikille ihotyypeille.

CC-voiteen hinta on noin 16 euroa, joten hinta-laatusuhde on erittäin hyvä.  Värisävyjä on kolme: light (vaalealle iholle), medium (keskivaalealle iholle) ja deep (päivettyneelle iholle).





Lumenen sivuille pääset tästä.

* Olen ostanut meikkivoiteet itse. Enkä saa palkkiota mainostamisesta.

perjantai 12. huhtikuuta 2013

Tiikeripullo


Oletteko jo huomanneet kaupoissa tämän anti-age uutuuden?

Kyseessä on Olay Total Effects - kosteusvoide + seerumi. Tuotteen ideana on yksinkertaistaa ja nopeuttaa päivittäisiä ihonhoitorutiineja. Pullon kyljessä komeilee näyttävästi muiden Olay Total Effects -linjan tuotteiden tavoin numero 7. Tuotteen luvataan hoitavan seitsemää ikääntymisen merkkiä.

Olay lanseerattiin Suomessa marraskuussa 2010. Sarjan keulahahmona toimii upea Anne Kukkohovi. Olay on maailman suurin anti-age ihonhoitosarja ja markkinajohtaja monessa maassa, kuten Englannissa, USA:ssa ja Kiinassa. Sarja syntyi jo 1950-luvun alussa.


Tiikeri-pullo näyttää kivalta. Se antaa vaikutelman kahden tuotteen yhdistämisestä kerrosvanukkaan tavoin. Pumppupullo on helppokäyttöinen ja hygieeninen.



Tuote lupaa silottaa näkyvästi ryppyjä ja juonteita, kiinteyttää ihoa, supistaa laajetuneita ihohuokosia, tasoittaa ihon väriä, pehmentää, kosteuttaa ja tasoittaa ihon pintaa. Tuote sisältää myös suojakertoimen 20.

Sain tuotteen testattavakseni muutama viikko sitten. Oman arvioni lisäksi minulla oli mahdollista saada arvio myös ystävältäni Tarulta. Taru on iältään 40+ ja hänen ihonsa on rasvainen sekaiho. Taru löysi tuotteesta monta hyvää ominaisuutta.

Taru kuvaili tuotetta näin:

"Olen käyttänyt tuotetta kerran vuorokaudessa aamuisin.
Lähdin testaamaan vähän skeptisesti. Mielestäni minulla ei juuri ole vielä ryppyjä ja ajattelin, että tuskin huomaan ihossa mitään muutosta tavallisiin voiteisiin verrattuna. Mutta olenpas vain huomannut! Ihoni tuntuu kiinteämmältä ja nuorekkaammalta. Otsan juonteet ovat selvästi entistä sileämmät. Ja eilen aloin katsomaan itseäni peilistä, että mihinkäs maksaläiskä kasvoiltani on kadonnut. Kyllä se löytyi, mutta selvästi aiempaa himmeämpänä. En ole käyttänyt muita uusia rasvoja, joten uskoisin vaalenemisen olevan tämän tuotteen ansiota. Tuote levittyy hyvin, imeytyy nopeasti. Minulla ei ole ollut kärsivällisyyttä koskaan edes kokeilla kaikenmaailman seerumeita, mutta tässä se tulee kätevästi vähän kuin kaupan päälle eli tuote lunastaa lupauksensa kiireisen nykynaisen arjen helpottamisesta. Olen myös tyytyväinen siihen, että tuote sisältää suojakertoimen 20 (olisiko tässä muuten yksi syy maksaläiskän vaalenemiseen?) Pumppupullo on kätevä käyttää. Tämä on aivan loistava tuote! Myös hinta-laatusuhde on loistava! Ostan varmaan lisää, kun tuote loppuu."



Oma arvioni:

Oma arvioni on tällä kertaa hyvin lyhyt, koska halusin rauhoittaa ihoni hetkeksi ennen seuraavaa testiä. Onneksi sain ystäväni lähtemään mukaan tähän. Arvioin lähinnä vain tuotteen koostumuksen ja hinta-laatusuhteen.

Alkuvaikutelma oli erittäin positiivinen. Tuote tuntuu laadukkaalta, joten hinta-laatusuhde vaikuttaa erittäin hyvältä (ovh 16,90/40ml). Tuote on koostumukseltaan täyteläinen ja tasainen. Voide imeytyy ihooni nopeasti. Tuoksu on hyvin mieto. Jälkitunne iholla on pehmeä ja kosteutettu. Ihoni ei jää kiiltämään.

 

Inci näyttää pitkältä. Se sisältää mm. niasiinin (B3-vitamiini), pantoteenihapon (B5-vitamiini) ja E-vitamiinin, jotka suojaavat ja aktivoivat ihoa.

Kenelle?
Tähän ihastuu 40+ käyttäjä, joka arvostaa tuotteen anti-age ominaisuuksia. Tuote helpottaa ja nopeuttaa päivittäistä ihonhoitoa.  Tuote sopii hyvin kevääseen ja kesään, koska se sisältää suojakertoimen 20. Laadukas ja edullinen tuote, joka kannattaa napata ostoskoriin. Olay löytyy kätevästi aika monesta päivittäistavarakaupasta.

Lue lisää Olay tuoteista täältä.


torstai 11. huhtikuuta 2013

Livbox Huhtikuu


Otin tämän kuun mustan laatikon vastaan erittäin näyttävästi juoksemalla postiauton kiinni. Postimiehellä oli mukanaan Livbox Huhtikuu.

Lähetys pysyi minulle salaisuutena sen avaamiseen saakka. Yleensä olen onnistunut selvittämään sisällön jo etukäteen. Tämän kuun teemana oli silmät.


Avène Eau Thermale terveyslähdevesi jakaa varmasti mielipiteitä. Ajattelin käyttää lähdevettä kosteuttamaan pintakuivaa ihoani, joten tämä on erittäin tervetullut. Tämän kerrotaan sopivan myös ärtyneille silmänympäryksille, auringon polttamalle iholle tai ärtyneille ihottuma-alueille. Tämä on yksinkertainen tuote, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. 50ml on hyvä tutustumiskoko. 
Ovh 6,80/50ml.

Lisätietoa saat Avènen sivuilta, jonne pääset tästä.



Clinique All About Eyes Rich - silmänympärysvoide tulee myös käyttöön. 5ml riittää pitkään. Tämän vaihtoehtona oli Clinique ripsiväri. Onneksi sain silmänympärysvoiteen. 
Ovh 12,0/5ml


Paese Luomiväripaletin värisävyt sopivat monelle. Merkki on minulle täysin tuntematon. Omistan aika reilusti luomivärejä, joten tämä pääsee eteenpäin 13-vuotiaalle kummitytölleni. Luulen, että vaaleat helmiäissävyt sopivat hänelle loistavasti :).
Paletin ovh 7,95


Simple Silmämeikinpuhdistustyynyt  sopivat hyvin vaikkapa matkalle mukaan. Olen testannut nämä jo aikaisemmin. Kirjoitukseni löytyy täältä.
Ovh 5,50/30kpl

Livboxin arvo on reilu 30 euroa. Se sisälsi kolme tuotetta, jotka tulevat omaan käyttööni sekä yhden pikkuyllätyksen kummitytölleni. Paras tuote oli ehdottomasti Clinique silmänympärysvoide. Tämä oli neljäs Livboxini. Suosikkini on ollut maaliskuu.

Livboxin hinta nousee toukokuussa parilla eurolla (uusi hinta on 15,90€/kk). Ne voivat olla konseptin säilymisen kannalta erittäin tärkeät eurot. Näin laatu säilyy tai jopa paranee. 

LivBoxin sivuille pääset tästä.

Mitä piditte?

sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

9 pikku-söpöläistä :)


Kun kuulin ensimmäistä kertaa Crabtree & Evelyn käsivoiteista, en arvannut että ne muodostuisivat minulle suorastaan pakkomielteeksi. C&E käsivoide oli PAKKO saada. Oli myös päivänselvää, etten voisi käydä tutustumassa voiteisiin ennen ostopäätöstäSillä suomalaisia jälleenmyyjiä on hyvin vähän ja ne sijaitsevat hankalan matkan päässä. Esteet on kuitenkin tehty voitettaviksi :)


Päädyin ostoksille Britti-nettikauppaan. Ilmassa väreili valinnan vaikeutta, joten päätin tilata kolme kauniisti pakattua settiä. Ja voi tytöt, mitä ihanuuksia posti toikaan minulle. Yhdeksän pikku-söpöläistä muutti meille :)

Ensimmäinen pakkaus kätki sisäänsä avocado-, appelsiini- ja granaattiomena-käsivoiteen. Siskokset lepäävät kauniisti vierekkäin suloisessa pakkauksessa.


Toiset kolme lepäävät punaisella sydänpedillä. Kauniit pakkaukset ja tuubit ovat ilo silmälle. Pakkaus on myös kiva lahja. Yksi pakkaus pääseekin ilahduttamaan ystävääni :)


Ja tämä kolmas pakkaus pääsi heti käyttöön. Testasin heti saman päivän aikana laventelin, ruusuveden ja syreenin. Se päivä oli hymyntäyteinen :D

Käsivoiteiden tuoksu on aito ja sopivan mieto. Syreenin kohdalla olin varma, että kevät on jo saapunut ja syreenimme kukkii. Täyteläiset voiteet imeytyvät nopeasti, ne suorastaan katoavat. Jälkitunne on pehmeä. Voiteiden inci on pitkä, mutta kolme pääraaka-ainetta ovat macadamiansiemenöljy, urea ja sheavoi. 

On mukavaa herkutella monella ihanalla tuoksulla. Monta pientä tuubia sopiikin minulle paljon paremmin kuin yksi iso. Laadullisesti nämä ovat erittäin hyviä. Mutta suosikkini Lavera Appelsiini-Tyrni käsivoide ei häviä näille yhtään. Lue kirjoitukseni Täydellisen käsivoiteen metsästys. Siinä Keyword:Love -blogin Jonna vinkkasi C&E käsivoiteet minulle. Karkkipäivä -blogin Sannikin on hehkuttanut C&E käsivoiteita. Sanni oli selvittänyt myös voiteiden raaka-aineet, joten käy lukemassa hänen kirjoituksensa täältä.

Ostin Grabtree & Evelyn käsivoiteet www.escentual.com nettikaupasta. Ne maksoivat n. 15 euroa paketti. Postikulut olivat n. 4e. Paketti tuli reilussa viikossa hyvin pakattuna perille. Jos tilaa C&E tuotteita yli 35 punnalla, saa kaupanpäälle sievän pussukan. 




Suomalaiset jälleenmyyjät löydät tästä.

Oletteko jo törmänneet C & E käsivoiteisiin?


lauantai 6. huhtikuuta 2013

Kuka on onnellinen..



Artdeco Butterfly Dreams -arvonta keräsi vain 
upeita, mahtavia ja ihania osallistujia :)

Lämmin kiitos teille kaikille!

Onnellinen voittaja..

vastasi kysymykseeni näin..

"Värit vaalenee kevättä kohden (silloin kun käytän).
Suojakertoimet päivävoiteessa ehdottomasti"


*Anne*

Laita osoitteesi minulle,
niin palkinto pääsee matkaan.
mintunhelminauha(at)gmail.com

Muistutus




Artdeco Butterfly Dreams arvonta
päättyy tänään klo 18.00

Mukaan pääset 


perjantai 5. huhtikuuta 2013

Nopea apu


IdHair dry shampoo

Kuivashampoo pelastaa kiireisen päivän. Iltamenot hoituvat kunnialla ilman hiusten märkäpesua (johon ei yleensä ole edes aikaa työpäivän jälkeen). Suihkutan tuotteen erityisesti hiusteni rasvaiseen osaan eli hiusjuureen. Sen jälkeen kunnon harjaus. Hiukset kohoavat tyvestä,  näyttävät puhtailta ja tuntuvat runsailta. Kuivashampoo myös säilyttää värjätyt hiukseni kauniina pidempään, koska hiuksia ei tarvitse pestä niin usein.





IdHAIR dry shampoo toimii erittäin hyvin, se poistaa nopeasti hiusten rasvaisuuden ja kohottaa. Tuote myös poistuu hiuksista helposti, ilman valkoista pölyä. IdHair toimii minulla paremmin kuin aikaisemmin käyttämäni Cutrin Refreshing Dry-Shampoo.


Löytyykö kaapistanne kuivashampoo?

* Tuote saatu blogiyhteistyön kautta

torstai 4. huhtikuuta 2013

100% luonnollinen




Born to Bio Argan Oil livahti meille aivan salaa ruskean paperipussin sisällä. Pullon kotiutumisesta on nyt muutama viikko. Alkuvaiheessa en tiennyt koko öljystä yhtään mitään. Nyt tiedän, että arganöljyä valmistetaan arganpuun (Argania spinosa) pähkinöistä. Kotimaassaan Marokossa öljy on tunnettu mm. ihoa hoitavista ja lääkinnällisistä ominaisuuksista. Arganiaöljyä sanotaan öljyistä täydellisimmäksi sen huikean E-vitamiini- ja runsaan antioksidanttipitoisuuden sekä ihon vanhenemista hidastavien vaikutustensa johdosta.



Olen käyttänyt öljyä monessa paikassa. Se on hoitanut käsiäni, jalkojani ja vartaloani. Viimeisin oivallukseni oli laittaa öljy kasvoille seerumin tapaan. Öljyä voi käyttää myös ravitsemaan ja vahvistamaan hiuksia. Seuraavaksi ajattelinkin kokeilla öljyä hiuksiini. Jihuu.. tämän tuotteen kanssa voi käyttää luovuutta :)

Öljy sopii mm. palaneen ihon, aknen, vesirokon arpien ja psoriasiksen hoitoon. Sen sanotaan helpottavan lihas- ja nivelsärkyä sekä hidastavan ihon vanhenemista ja hoitavan selluliittia.



100% luonnollinen öljy on pakattu pumppupulloon. Pieni pisara riittää laajalle ihoalueelle. Mieto tuoksu tuo mieleeni vanhat antiikkihuonekalut (hyvällä tavalla). Tuoksu kuitenkin katoaa nopeasti. Öljy imeytyy ihoon erittäin nopeasti. Jälkitunne on pehmeä, eikä ihonpinta jää öljyiseksi. 

Hinta? 
Born to Bio Argan Oil 50ml maksaa noin 19e. Hintalaatu-suhde on erittäin hyvä, koska tuote on monikäyttöinen ja se riittää pitkään.
Vinkki: huhtikuun tarjous Ruohonjuuressa 16,99 /kpl (18,99)

Onko Argan öljy teille tuttu?

 

maanantai 1. huhtikuuta 2013

Taas uusi virhe..





Ihoni on pintakuiva (varsinkin talvella). Olen onnistunut pitämään kuivuuden aisoissa ahkeralla ja säännöllisellä kosteutuksella. Kaikki sujui hyvin maaliskuulle saakka, silloin huomasin ihoni suorastaan halkeilevan. Jotain oli mennyt pahasti pieleen. Epäilin jonkun käyttämäni tuotteen kuivattavan ihoani.  Ammuin alas tuotteen kerrallaan, kunnes jäljelle jäi enää vain yksi tuote. Syylliseksi paljastui Lancômen Teint Visionnaire. Yläosan peitevoide toimii hyvin, mutta meikkivoide kuivattaa. Jätin Teint Visionnairen käyttämättä ja kuivuus katosi nopeasti. Hups, tämä oli 55 euron hutiostos :(

Siis varoituksen sana kaikille kuivaihoisille. 
Lancômen Teint Visionnaire ei sovi teille.
   
Juu ei. Kyseessä ei ole aprillipila.

Onko kukaan muu huomannut saman?