Sivut

torstai 2. tammikuuta 2014

Catastrophe Cosmetic


Eilen oli esittelyssä LUSH Let the good times roll tuoreputsari. Lush matkani jatkuu, sillä nyt kerron teille toisesta Lush tuotteesta, jonka sain kokeiluuni.

Ensin on kuitenkin paikallaan esitellä LUSH, 
sillä sarja saattaa olla jollekin vielä liian tuntematon polku kuljettavaksi. 
Lush on alunperin brittiläinen kosmetiikka-alan yritys, joka on levinnyt kansainväliseksi ketjuksi. Suomessa yrityksellä on tällä hetkellä yksi liike, joka sijaitsee Helsingin Asematunnelissa. Lush valmistaa tuoretta käsintehtyä kosmetiikkaa. Tuotteet ovat parhaita tuoreina. Tuotteissa käytetään paljon luomuraaka-aineita ja vitamiinipitoisia raaka-aineita luonnosta, sekä turvallisia synteettisiä raaka-aineita. Lush tuoksuu hyvältä, tosin joukosta löytyy myös tuoksuttomia tuotteita. Kaikki muovipakkaukset ovat kierrätettäviä ja paperikääreet ovat biohajoavia - sarja uskoo vihreään huomiseen täällä. Tuotteet ovat myös eläinkokeettomia ja suuri osa tuotteista on myös vegaanisia.





Eloisan violetti mustikkanaamio tarjoaa väriterapiaa ja ihonhoitoa samaan aikaanNaamio sisältää mm. tuoreita mustikoita, ruusuöljyä, manteliöljyä, kamomillaöljyä, glyserolia, savea, irlanninsammalta ja kalamiinijauhetta. Resepti vaikuttaa mielestäni kaikessa yksinkertaisuudessaan toimivalta.

Oma Lush lähetykseni viivähti kuljetuksessa viikonlopun yli,
joten en voinut enää luottaa tuorenaamiopurkissa olevaan parasta ennen päivään. Muutenkin suosittelisin käyttämään tuorenaamion pois nopeana tehokuurina. Yhdestä purkista riittää neljään käyttökertaan. Avattu purkki kannattaa säilyttää jääkaapissa. Käyttöaika on maksimissaan neljä viikkoa.




Tämän lähemmäs Smurffiinaa en taida päästä :)

 Tuorenaamiota laitetaan iholle paksu kerros (muista välttää silmänympärystä). Naamio on parasta huuhtoa pois ennen kuin se kuivuu kokonaan eli paras vaikutusaika on n. 10min. Naamio tuntui ihollani kivan viileältä, sillä se oli otettu suoraan jääkaapista. Jälkitunnelmat taas olivat mukavan pehmeät. Kokemus poikkesi positiivisella tavalla totutusta ja aion jatkossa kokeilla myös muita Lushin tuorenaamioita. 
Käytin purkin pois nopealla tahdilla yhden viikon aikana.

Ensimmäinen testikerta värjäsi ihoni aavistuksen siniseksi - naamion alta paljastui aito Smurffiina :), joten toisella kerralla ymmärsin laittaa naamion alle ensin Lush Full of Grace kasvoseerumin. Värjäytymä oli kuitenkin helppo poistaa lämpimän vesihuuhtelun jälkeen ihan tavallisella kasvovedellä.

Kaikki Lushin purkit kannattaa ehdottomasti säästää, sillä palautettuasi myymälään viisi tyhjää kasvonaamiopurkkia, saat kiitokseksi yhden ilmaisen naamion.

Jos Helsingin Asematunnelin Lush on liian kaukana, niin Lush webshop löytyy täältä. Tuorenaamiot maksavat siellä 12,95-.

7 kommenttia:

  1. Kuullostaa hyvältä, aloin vähän hihittelemään täällä, kun kuvittelen sinikasvoista bloggaajaa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa oli myös lapsillani ja miehelläni. Mitäpä ei nainen tekisi kauneuden tähden :D

      Poista
  2. Kuulostaapa mielenkiintoiselta! Mä en ole oikeastaan koskaan kokeillut tuollaisia "kunnollisia", paksuja naamioita. Jostain syystä pelkään aina, että ne sisältävät jotain, mistä herkkä ihoni ärsyyntyy... Mutta olisi kyllä kiva kokeilla jotain tämän tyyppistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oma lempilajini ovat kosteuttavat voidenaamiot. Ne taitavat olla parempi vaihtoehto myös sinun herkälle ihollesi. Oli kyllä mukava kokeilla välillä jotain aivan muuta :)

      Poista
  3. Rakastan Lushin naamioita, mutta säilyvyyttä olen monesti ihmetellyt. Kerran naamioni oli homeessa alle viikossa vaikka pidin sitä jääkaapissa. Ehdoton suosikkini on Cupcake-suklaanaamio ja miestä huvitti eniten vihreä kasvonaamio (en muista sen nimeä mutta jotain salaattia se sisälsi) koska hänen mielestä näytin Shrekin Fionan näköiseltä :D Minä olen en ole raaskinut viedä kasvonaamiopurkkeja takaisin Lushiin koska ne toimivat täydellisesti saippuarasioina kun käyn esim. uimassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Kirppu :)

      Säilyvyys on ehdottomasti tuorenaamioiden heikko kohta, siksi käytin naamion pois nopealla tahdilla viikossa. Oletko muuten koskaan valmistanut itse tuorenaamioita?

      Ajattelin kokeilla seuraavaksi tuon mainitsemasi Cupcake-suklaanaamion. Vihreä Fiona-naamio voisi olla myös hauska kokemus :D

      Poista
    2. Kyllä, nykyään teen kaikki kasvonaamiot itse. Suosikki taitaa olla sellainen jossa on rasvaista kreikkalaista jogurttia, jojobaöljyä, savea, hunajaa ja jos haluan kuorivan naamion niin laitan kaurahiutaleita tai käytettyä kahvinpuruja. Toimii hyvin!

      Poista