Sivut

lauantai 8. maaliskuuta 2014

Pink Energy


*** Ihanaa Naistenpäivää ***

Tiedättekö mistä tietää, että Naistenpäivä on lähellä?
No, marketin kassajonossa näkyy miehiä ruusukimppujen kanssa.
Eilen niitä oli paikalla kolme. Vaimot olivat jääneet kotiin.
Itse en saanut ruusuja, kissanpojat olisivat tuhonneet ne hetkessä :)


Aamupalani oli tänään kirpeää sorttia - verigreippiä ja roseepippuria. Huh heijaa, en ihmettele yhtään, että näistä aineksista saa valmistettua pinkkiä energiaa. Aavistuksen kirpakka yhdistelmä, joka sopii vartalolle paremmin kuin suuhun.




Pink Energy on Laveran uusi kausituoksu, joka on saatavilla vain rajoitetun ajan. Pink Energy tuoksuu nenääni aivan greippilimulta eli tuoksu on pirskahtelevan makea. Tuoksu on itseasiassa niin pirteä ja hauska, että tähän ihastuivat meillä kaikki - vaikka kyseessä on kyllä herkullinen naisten karkkituoksu.



Lavera Pink Energy Shower Gel oli mukava kaveri suihkuun. Tuote vaahtosi sopivasti ja kosteutti ihoani. Koko pesuhuone tuoksui greippilimulta. Aika yllättävää, että tämä tuoksuilotulitus on Na True - sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Lavera Pink Energy Light Body Moisturiser on mielestäni kevyt ja nopeasti imeytyvä vartalovoide. Voide sujahti kuivaan ihooni ennen kuin ehdin kissaa sanoa. Muut käyttämäni Laveran vartalovoiteet ovat olleet täyteläisempiä, mutta tämän kevyemmän version käyttömukavuus on loistava - imeytymistä ei tarvitse kauan odotella. Jälkitunne iholla on mukavan pehmeä, ei kuitenkaan tahmea. Incilistalla näyttää olevan mm. soijapapu- ja auringonkukkaöljyä.

Pink Energy tuotteet olivat niin raikkaita ja kivoja, että ajattelin viedä näitä tuliaisiksi. Ehkä ostan jonkun tuubin myös varastoon.. hmm, voiko greippilimuun kyllästyä?

 Laveraa myy mm. CosMerya, josta saa Naistenpäivän kunniaksi tilata ilman postikuluja. Siellä suihkugeeli näyttää maksavan 9,50 ja vartalovoide 12,70 eli aavistuksen vähemmän kuin tuotteiden ovh-hinnat. 



Kosmetiikka on saatu kokeiluun blogin kautta. Greippi ja pippurit ostettu itse :D

7 kommenttia:

  1. Verigreippi on ikisuosikkini ja harmittelen jatkuvasti, kun en uskalla enää juoda sitä mehuna. Se saattaisi voimistaa joittenkin verenpainelääkkeitten vaikutusta. Käytin vuosia Laura Biagiottin Romaa sen verigreipi alkutuoksun takia.

    Tästä saisi vähän lohtua menetykseen;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Verigreippi on pirteä tuoksu ja sopii erittäin hyvin vartalotuotteisiin. Aivan kun olisin käynyt limukylvyssä :)

      Poista
  2. Osaisitko sä kertoa ihmettelemääni asiaan vastausta.... kun luonnonkosmetiikan vartalovoiteet (Dr. Hauschka ja Lavera) ovat ajoittain murentuneet levitettäessä iholle. Mistähän ihmeestä tämä johtuu? Vähiten sitä (muistaakseni) tapahtuu, jos ihoni on tarpeeksi kostea vielä suihkun jäljiltä. Ja kasvoilla tätä efektiä ei tapahdu koskaan, vaikka tosin en vartalovoiteita kasvoilleni ole kokeillutkaan. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen miettinyt tätä juttua siitä saakka kun luin sen blogistasi. Vaikea kysymys. Olen todella kuivaihoinen ja omalla ihollani ei mainitsemaasi murenemista ole tapahtunut koskaan. Levitän voiteen aina suihkuraikkaalle, mutta jo kuivatulle iholle. Voisiko ihosi oma tali aiheuttaa murenemisen?

      Poista
  3. Onhan se toki mahdollista. Tai en mä tiedä, kun en näistä tiedä. Jännä mysteeri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mysteeri tosiaan. Onko tuo sama ongelma myös muiden vartolovoiteiden kanssa? Vai ainoastaan luonnonkosmetiikan kanssa?

      Poista