Sivut

torstai 10. huhtikuuta 2014

LIVBOX Huhtikuu 2014



Huhtikuun Livbox piti sisällään helmen, 
jota kaikki Livbox tilaajat eivät kuitenkaan saaneet. 
Itse olisin kyllä suonut Ellan Tomaattivoiteen ihan kaikille tilaajille. 
Nyt sattuu, sillä en löytänyt myöskään omasta laatikostani tätä ihanaa helmeä. 
En valitettavasti usko, että Garnier pystyy päihittämään Ellan.




Herbina Fresh Hellävarainen puhdistusvaahto  tuli kuitenkin kuin tilauksesta ja se pääsee heti käyttöönUskon tämän olevan ihan hyvä perusputsari, joten tämä oli kyllä ilo saada. OVH 5,50€/150 ml




SIM Argan Care Moisture Shot Hydrating Styling Cream ja
SIM Argan Care Healing Smoothie Reconstuctive Hair Mask tulee  käytettyä viimeiseen pisaraan. Ostin pari kuukautta sitten saman sarjan shampoon ja hoitoaineen ja olen pitänyt niistä hurjan paljon. Argan Care tuotteet sopivat kuivalle hiuspehkolleni loistavasti. Jos nämä näytekoot toimivat hyvin, rynnistän ostamaan ne myös täysikokoisina. Tämä on juuri se puoli, jota arvostan Livboxissa.



Näytekokoinen Nivea Pure & Natural Body Lotion on kätevä kaveri jumppakassiin tai matkalaukkuun. Uusi tuote minulle. Päivän sana näyttää olevan "argan".




Ladyvita Beauty onkin sitten aivan uudenlainen kokemus. Voin antaa tälle yhden paketillisen kokoisen mahdollisuuden vakuuttaa minut. En kuitenkaan usko, että minusta tulee vakikäyttäjää. Tai eihän sitä koskaan tiedä? OVH 18€/120 tablettia


 

Garnier The Miracle Cream on vielä täysin tuntematon polku, 
mutta tutustun siihenkin kyllä mielelläni. OVH 13,50/50ml 

Lisäksi mukana oli Dr. Hauschkan voidenaamionäyte. 
 

 Mitä piditte?
Löysittekö helmen?


Olen tilannut Livboxini täältä.

15 kommenttia:

  1. Luulin, että tässä kuussa kaikille lähetettiin sama paketti. Onpas harmi! Vähän tuntuu epäreilulta. Itse sain tomaattivoiteen ja se olikin minusta paketin paras tuote. Olen jo kauan halunnut testata tomaattivoidetta. Kannattaa käydä LivBoxin sivuilla täydentämässä se oma profiili :) Sieltä voi klikata merkkejä, joista itse tykkää. Olen klikannut Ella Bachén, ja nyt mietin, että tulikohan voide vain niille, jotka ovat sen valinneet suosikkimerkkeihinsä? Tosin jossain vaiheessa ajattelin, että tulkitaankohan valinnat niinpäin, että käyttäjän valitsemat suosikit ovat jo tuttuja ja sitten lähetellään niitä ei valittuja merkkejä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelen, että omassa profiilissani on Ella Baché, mutta tomaattivoide jäi saamatta. Onneksi aika moni muu tuntuu saaneen Ellan voiteen. Epäreilu juttu kuitenkin :(

      Poista
  2. mulleki tuli tomaattivoide ja putsari tuli ku tilauksesta ku edellinen loppui.en usko että voide tuli klikkauksen perusteella kun mä en ollu valinnu sitä. naamionäytettä mulle ei tullu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että sait Ellan voiteen. Livbox oli ihan hyvä, vaikka tuo tomaattivoiteen puuttuminen aiheuttaa pientä jupinaa :)

      Poista
  3. Olin ilahtunut kolmesta täysikokoisesta tuotteesta, joita en varmaankaan olisi itse ostanut. En ole sinänsä vaahtoputsareitten ystävä, mutta kyllä Herbinalla saa suihkussa meikit pois kasvosienen kanssa. Hiustuotteetkin kokeilin jo, ja veikkaan että muotoiluvoide on kuivahiuksiselle mieleen, minä tykkäsin enemmän argan-naamiosta. Garnierin voiteessa on ihana tuoksu ja siitä saattaa tulla kiva kesätuote. Huomaan muuten, että tämä on ensimmäinen boxini yli vuoden ajalta, josta otin kaikki tuotteet kerralla omakseni ja käyttöön!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki tulee käyttöön, joten kyllä tämä Livbox oli onnistunut. En olisi kantanut kaupasta kotiin noita kolmea, mutta testaan ne kyllä mielelläni. Herbina menee kylpyhuoneeseen täälläkin :)

      Poista
  4. Aikamoinen ero kyllä tuo, että toiset on saaneet Ellan ja toiset Garnierin. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taas ollaan tässä samassa tilanteessa.. siis toistamiseen Livbox historiassani :(

      Poista
  5. Sama sisältö minulla kuin sinullakin ja täytyy sanoa että olen tyytyväinen...vaikken pääsekään tomaattivoidetta testaamaan. Vaahtoputsarien vannoutuneena käyttäjänä ilahduin kun edellinen alkaa olla finaalissa :)
    Noitten tukkajuttujen kanssa mä olen tosi surkea, mie vaan en jaksa lutata niiden kanssa - ja kun mun tukka on kun hevon perseestä, siis paksua karheaa jouhta, niin eipä ne kamalan kohilleen yleensä edes osu. Oikeastaa olis tällä kohden ilahduttanut shampoo ja hoitoaine, pikkupurkit on kaikki käytetty, tyhjiäkään ei täytettäväksi ja reissua pukkaa....
    Mutta hyvä paketti!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin äsken suihkussa vaahtoputsarin kanssa. Hyvin toimii. Hyvä, että sait mieleisesi paketin. Tigerissa (lempikauppani) oli muuten käteviä pikkupulloja, jotka saa täyttää. Eikä hintakaan ollut paha. Ne olisi kätevä ottaa matkalle mukaan :)

      Poista
    2. Täytyypä käväistä tigerissa :)

      Poista
  6. Sain saman boksin kuin sinä. Kyllä ketuttaa, Ella Bache tomaattivoide olisi päihittänyt saamani Garnierin 10-0. Tämä ei ole reilua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boxit eivät olleet samanarvoisia. Meni maku koko jutusta :(

      Poista
    2. Jep, sama täällä. Voi että osaa harmitaa, olisin niin halunnut kokeilla tuota tomaattivoidetta, ihan epäreilua, että tuotteet ovat eriarvoisia :(

      Poista