Sivut

perjantai 31. lokakuuta 2014

Lavera uutuuksia + alevinkki nopeimmille




Nyt taitaa olla viimeinen hetki laittaa maahan kukkasipulit - ainakin jos haluaa nauttia ensi keväänä kauniista kukkaloistosta. Istutin eilen aika suuren määrän kukkasipuleita.. oli vaaleanpunaista helmililjaa, tulppaaneja, narsisseja ja krookuksia. Siperiankissapojat olivat taas juonessa mukana ja kaivoivat innolla äidin istuttamia aarteita esiin.. kunnon Halloween-meininki - kahdeksan mustaa tassua seikkaili hetken päästä olohuoneen valkoisella matolla :)

Puutarhurin kädet ovat tunnetusti kovilla, joten testiin pääsi myös tämän syksyn uutuus Lavera Regenerating Hand Cream käsivoide, joka sisältää luomukarpalouutetta, sheavoita, oliiviöljyä, hyaluronihappoa ja tietysti arganöljyä. Lavera tekee yleensä erittäin laadukkaita luonnonkosmetiikan voiteita, eikä tämäkään tuottanut pettymystä. Kermaisen täyteläinen voide imeytyy nopeasti ja kosteuttaa tehokkaasti. Tuoksu on miellyttävän pirteä. Joulunpunainen tuubi on ilo antaa ja saada lahjaksi, joten taidankin kipaista ostamaan näitä vielä pari lisää. Hinta 6,30- netissä täällä.



  
Ja koska valoa oli kerrankin riittävästi, päätin kuvata samalla myös Laveran huulivoiteet, joista pidän kovasti. Arvostan luonnonkosmetiikkaa erityisesti huulivoiteissa, sillä meillä näitä käyttävät aikuisten lisäksi myös lapset.

Huulivoiteet eroavat hieman toisistaan. Lavera Lip Balm Classic sisältää luomu aloe veraa ja jojobaöljyä. Lavera Lip Balm Repair on tarkoitettu suojaamaan huulia rohtumiselta ja antamaan pitkäaikaista suojaa talvisäässä. Voide sisältää luomugranaattiomenaa ja - parapähkinää. Pinkki Lavera Lip Balm Beauty & Care Rosé kosteuttaa ja hoitaa huulia sekä antaa huulille hentoa roosan sävyä - tervetullut luonnonkosmetiikan vastine Babylipseille. Sävyttävä huulivoide sisältää ihania herkkuja eli luomumantelimaitoa ja - kaakaovoita. 

Huulivoiteiden hinta on n. 4,90- täällä.




Laveralta on tullut myös uusia lahjapakkauksia, jotka ovat mielestäni mainioita pikkulahjoja vaikkapa jouluksi. Sain testiin Lavera Honey Moments -lahjapakkauksen, joka sisältää hunajalta tuoksuvan 150ml suihkugeelin ja 25ml vartalovoiteen. Suihkugeelissä on käytetty mm hunajaa, luomumaitoa ja sitruunamelissaa. Kookostensidit pesevät ihon hellävaraisesti. Tämä lahjapakkaus näyttää maksavan Hyvinvoinnin tavaratalossa 9,50-. Suihkugeelin voi ostaa myös erikseen - hinta on sama, joten mielummin ostaisin kyllä lahjapakkauksen.

Minua houkuttelee myös pähkinäntuoksuinen Lavera Winter Glory lahjapakkaus, joka sisältää suihkugeelin ja vartalovoiteen - ehkä toivon sitä joululahjaksi :)



Laveran Basis Sensitive Mask -kasvonaamio kosteuttaa ihoani kiitettävästi. Yhdestä 10ml:n pussista riittää pariin kolmeen käyttökertaan.

Ja vielä alevinkki:

Laveraa voi ostaa nyt poskettoman halvalla maahantuojan nettikaupasta - ilman postikuluja. Tein oman tilaukseni jo aamulla. Ostoskorissani oli mm. Laveran huulipunia, meikkivoidepuuteri, huulikiiltoja - kaikki 3,50- / kpl. Tarjoukset ovat voimassa vain 31.10.-2.11. tai niin kauan kuin tavaraa riittää. 
Toivottavasti ostettavaa löytyy vielä :)





6 kommenttia:

  1. Laveran käsivoiteet ovat mielettömän hyviä. Tykkään todella paljon. Kaunista viikonloppua. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos.. ihania pyhiä myös sinne <3

      Laveran voiteet ovat kivan täyteläisiä, hyvin imeytyviä ja ihanan tuoksuisia. Myös hinta-laatusuhde on erittäin hyvä. Meillä on aina Laveraa kaapissa valmiina käyttöä varten :)

      Poista
  2. Kiitos vinkistä! Tein pienen tilauksen, kun oli näin halpaa. Harmi vain nuo meikkivoiteet olivat liian tummia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aamulla tuotteita oli vielä paljon jäljellä. Myös vaaleaa meikkivoidetta. Maahantuojan varastot hupenevat kovaa vauhtia. Nyt on halpaa :)

      Poista
  3. Olipa hyvä vinkki, luonnonkosmetiikka on kyllä aivan ihanaa vaikka joskus tuoksu niissä on aika voimakas. Olipa mukava kuulla että Sinulla oli apureita kukkasipuleiden istutuksessa, ihania kissanpoikia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tunnistan ongelman eli joskus luonnonkosmetiikka tuoksuu aika tuhdilta. Kaupan testerit ovatkin kullanarvoisia tuoksua arvioitaessa.

      Ja kiitos! Istutin osan sipuleista neuvojesi mukaan :)

      Ihanaa, että löysin tänään myös blogisi <3

      Poista