Sivut

keskiviikko 8. lokakuuta 2014

LivBox Lokakuu



Lokakuun LivBox on väriltään ajankohtainen eli pinkki. Roosa nauha -kampanjaan menee jokaisesta myydystä boxista euro. Hienoa LivBox - näin pitää toimia!

Tämänkertainen LivBox-postaukseni on lyhyt, sillä syysflussa on kaatanut minut sängyn pohjalle. Yritän puristaa blogiin edes muutaman rivin. Kuvatkin on otettu nopealla tahdilla pari tippaa nenänpäässä. Pahoitteluni!



'
Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Oil-Free Moisturiser tarjoaa kosteutta rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Tuote sisältää aloe veraa ja kamomillauutetta, ja se sopii käytettäväksi kasvoille ja kaulalle aamuin illoin puhdistuksen jälkeen - myös meikin alle. Voiteen tuoksu on kivan raikas. Voide ei sovi omalle iholleni, mutta meiltä löytyy kyllä käyttäjä tällekin, joten ihan hyvä tuote. Ovh 8,55 € / 50 ml

Lumene Arctic Sand -kynsilakan roosa sävy on omistettu rintasyövän vastaiselle taistelulle. Kynsilakka on myynnissä Roosa nauha -kampanjapakkauksessa Lumene CC-meikkivoiteen (30 ml) kanssa yhteishintaan 16,90 €. 
Mahtavaa, Roosa nauha -kosmetiikkaa on aina ilo käyttää :)



 Myös nämä kaikki kolme ovat mielestäni loistavia: 

OSiS+ Glamination on voimakas kiiltokiinne, joka lupaa antaa kampauksiin pitoa ja kiiltoa. Se jättää hiukset pehmeän samettisiksi ja helposti käsiteltäviksi. Tämän olisin voinut ostaa muutenkin, joten oli kivaa saada se näin. Ovh 11,90 € / 100 ml

BC Oil Miracle Rose Oil -hoitoöljy (5ml näytekoko) hiuksille ja hiuspohjalle sisältää damacena-villiruusuöljyä. Öljy rauhoittaa ja ravitsee hiuksia ja hiuspohjaa tekemättä niitä raskaiksi. Voidaan käyttää hiuspohjan hierontaan ennen shampoopesua, kosteisiin hiuksiin ennen föönausta tai kuivien hiusten viimeistelyyn.

 BC Oil Miracle Rose Oil Hair & Scalp -shampoo sisältää damacena- ja villiruusuöljyä. Shampoo lupaa kosteuttaa hiuksia sekä hiuspohjaa. Micro-emulsion-teknologian ansiosta hiuksista tulee välittömästi sileät ja kiiltävät tekemättä niitä raskaiksi. Ovh 17,90 € / 200 ml.


Mitä piditte lokakuusta?


Olet tilannut LivBoxin itse. 

9 kommenttia:

  1. Tämäkin oli kiva pakkaus, pidin kovasti teemasta. Voide lähti nuoremmalle pojalle. Hiuslakka ilahdutti kovasti, varsinkin kun olen lähdössä reissuun. Ruusuöljytuotteet aion käyttää hiuksiini heti, kun saan tehtyä uudet raidat. Glitterikynsilakat jätän muille, luulen että parikymppisille siskontytöille kelpaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuu siltä, että LivBox paranee koko ajan. On myös kiva saada ajankohtaisia tuotteita. Toivotaan, että sama meno jatkuu :)

      Poista
  2. Mun mielestä tän boxin teema oli tosi ihana ja esteettisesti kaunis. <3

    VastaaPoista
  3. Kun nyt on kohta viikko kulunut boksin saapumisesta, niin ajatukset sen sisällöstäkin alkavat mennä paremmiksi. Aluksi olin hieman pettynyt ja kaipasin siihen jotain ekstraa, mutta nyt tuntuu että boksissa olikin oikeasti tosi kivoja tuotteita. Plussaa myös hyvästä teemasta :)

    kivipuuteri.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho.. oma boxini tuli vasta maanantaina. Se ei mahtunut perjantaina postilaatikkoon, joten posteljooni jätti noutolapun maanantaille. Sait siis boxin jo perjantaina?

      Poista
    2. Joo, boksi saapui jo perjantaina perille. Olen huomannut, että on myös postinjakajasta kiinni milloin paketti saapuu. Vakituinen postinjakajani tuo lapun paketin saapumisesta aina kaksi päivää siitä, kun Livboxin nettisivuilla kerrotaan pakettien lähteneen matkaan. Kesällä postinjakajana oli kesätyöntekijä, joka toi pakettilapun vasta kolme päivää paketin lähetyksestä eikä pakettia voinut hakea vasta kuin seuraavana päivänä. Toivottavasti tästä sai jotain selvää :D

      Poista
  4. Kiva teemaboxi. Jopa kynsilakkakin hileistään huolimatta käytössä vaihteen vuoksi juurikin teemansa vuoksi - taitaa toisn jäädä pikkurinsessojen käyttöön jatkossa.
    Minä muuten pistin nyt jatkuvana tilauksena tulemaan, menee veloitus kerran kuussa ja boxi tulee ilman huolehtimisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jatkuva tilaus kuulostaa kyllä fiksulta vaihtoehdolta. Plussan puolelle jäädään kuitenkin joka kuukausi :)

      Poista