Sivut

torstai 9. lokakuuta 2014

Viking Grace kosmetiikka




Meneekö joku risteilylle vain nähdäkseen Viking Grace kosmetiikkaosaston? 
Aivan varmasti, mutta kosmetiikka ei ollut minun matkani päätarkoitus. Oli mahtavaa viettää aikaa omien työkavereiden kanssa ja syödä hyvin. Kosmetiikkaosaston kiersin lähes yksin, sillä kukaan muu ei tuntunut olevan yhtä kiinnostunut kosmetiikasta kuin minä. Toisaalta minua ei juurikaan kiinnosta esim. pitkät pullorivistöt ja karkkipuoleltakin nappasin mukaani vain pakolliset tuliaiset lapsille. 




Ostokseni olivat aika maltilliset. Olin jo etukäteen päättänyt keskittyä erityisesti Guerlain hyllyyn, joten se tuli tutkittua varsin tarkalla silmällä. Météorites-puuterihelmet olivat loppuneet, mutta ei syytä huoleen. Löysin nimittäin erittäin hyvän korvaavan tuotteen - Guerlain Météorites Travel Touch 01 Mythic. En voinut myöskään vastustaa Guerlain Rouge -huulipunaa, jonka hylsy on ehkä kaunein koskaan näkemäni. Upea laatu molemmissa. 





Chanelit ostin -50% alehyllystä varsin mainioon hintaan. Voidemainen Chanel Cream Blush maksoi vain n. 15 ja Lip Gloss n. 14. Samassa hyllyssä oli myös mm. Lancomen luomiväripaletteja.




 OPI Avoplex High-Intensity Cream - kosteuttava ja ravitseva käsivoide piti myös ostaa kokeiluun, sillä kynteni napsuvat poikki. Käsivoide on erittäin käyttömukava - imeytyy nopeasti ilman tahmeaa tunnetta. Sama voide maksaa esim. Sokoksella n. 25, laivalla tuubi maksoi 10 vähemmän. OPI:n kynsilakat olivat noin 11€/kpl.




Estee Lauder Sumptuous Extreme ripsiväri tuli minulle joskus LivBoxin mukana. Ihastuin näytekokoon, joten ostin nyt täysikokoisen. Ostoslistallani oli myös Dior Maximiser Lash Plumping Serum, jolla saan olemattomiin ripsiini mukavasti lisää runsautta.

Victoria's Secret ja Sampar jäivät tällä kertaa ostamatta. 
Pyörin myös pitkään philosophy -hyllyn ympärillä, mutten ostanut mitään.

 
Mitä te ostatte laivalta?
Onko joku laivoista toista parempi kosmetiikkaosaston suhteen?



11 kommenttia:

  1. Oi mitä herkkuja, upeita löytöjä. Kyllä Viking Grace on upea laiva ja se myymälä. <3 Ihanat valikoimat myös luonnonkosmetiikkaa. :)

    Kivaa iltapäivää toivottelee Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarjolla oli myös luonnonkosmetiikkaa, mutta aika ei riittänyt ihan joka hyllylle :). Viking Grace hytit ovat uusia, siistejä ja jopa raikkaita. Täytyy mennä toistekin..

      Poista
  2. Mulle tarttuu joka kerta laivalta mukaan tuoksu, ihan niin kuin tarvitsisin niitä yhtään lisää. :D Sensain ripsari on myös aika vakio-ostos.

    Ihania ostoksia olet tehnyt! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myös tuoksut kiinnostivat kovasti, mutta yritin olla järkevä :D

      Poista
  3. Ooh, toi Chanel! Mäkin olen menossa ens viikonloppuna laivalle, joten eiköhän sieltä jotain mukaan lähde.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En olisi tarvinnut uutta poskipunaa, mutta kun toi Chanel huusi perääni niin kovaa :)

      Kivaa risteilyä!

      Poista
    2. Näyttääpäs tosiaan kauniita tuo huulipuna, siis sekä puna että kotelo <3

      Poista
  4. Oi miten ihania ostoksia! Sulla kävi hyvä tuuri kun osuit ale-Chanelien ääreen :) Laivalta ostan pääosin selektiivistä, ja mahdollisesti merkkejä joita Suomesta ei saa. Gracella en ole vielä päässytkään risteilemään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä eli ostan lähinnä selektiivistä kosmetiikkaa. On ihanaa saada jotain myös alehintaan :)

      Poista
  5. Minäkin saan yksin kierrellä laivan kosmetiikkahyllyjä, paitsi jos satun olemaan liikkeellä parhaan ystäväni kanssa. Kukaan muu ei jaa tätä hulluutta kanssani. Muissa myymälöissä ei minusta ole mitään kiinnostavaa:)

    Ihania löytöjä! Diorin ripsienpohjustajan ostin vasta: en edes tiennyt ennen sellaisen olemassaolosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On erittäin kätevää ostaa vain pieniä ostoksia. Diorin pohjustaja on aivan mahtava. luulen saaneeni sen laivalta muutaman euron halvemmalla :)

      Poista