Sivut

keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

philosophy take shelter aurinkovoide kasvoille



Hellepäivän aamu ja ilta ovat parasta blogiaikaa, muina aikoina olen liian kuitti tekemään yhtään mitään. Tämä on juuri se olotila, jota olen odottanut koko pitkän talven, joten en valita. Kosmetiikan puolella ahkerassa käytössä ovat nyt aurinkosuojavoiteet - täällä ei eletä yhtään kesäpäivää ilman niitä.  




philosophy take shelter spf 30 pa+++ aurinkovoide on pakattu näppärään 30ml pumpputuubiin, joka kuluu yhden kuuman kesän aikana varmasti loppuun. Pakkaustapa on mielestäni loistava, sillä tämän tuubin kanssa ei saa sotkua aikaan edes hikisormilla. Tuoksuton voide on koostumukseltaan yllättävän kevyttä ja hyvin imeytyvää. Sanoisin, että voide toimii mukisematta sekä hoitovoiteen päällä että meikkivoiteen alla. Homma toimii hyvin myös paljaalla iholla, joka taitaa olla helteen uuvuttaman kesäihmisen perusolotila - ei turhaa puunaamista. SPF 30 riittää yllättävän hyvin suojaamaan vaaleaa ihoani (ihotyyppi 2). Laitan voiteen kasvojen lisäksi aina myös kaulalle ja dekolteelle. Tämän kanssa toimii hyvin myös Diego Dalla Palma SPF 50+ aurinkosuojapuikko, jota laitan lisäksi mm. arven päälle.




 Tuote liikkuu muistaakseni noin 24 euron hintaluokassa, 
joka on mielestäni varsin kohtuullinen hinta hyvin toimivalle aurinkovoiteelle.  
Sarjaa myy Sokos ja Emotion.

Oletteko jo testanneet tämän?

Superhelteitä odotellessa..



Tuote kuuluu sarjaan postilaatikosta löytynyttä kivaa ;)

tiistai 29. heinäkuuta 2014

maanantai 28. heinäkuuta 2014

Ella Baché Precious Elements hemmotteluhetkiä


 Olen nauttinut paahteisista lomapäivistäni täysin rinnoin.
Eilinen vesipeuhusessioni lasten kanssa kesti huikeat kaksi tuntia.
Voi että oli kivaa!

Mökillä on mukana aina myös kosmetiikkaa, vaikka valikoima onkin aika suppea.  Puusaunan lämmössä on ollut ihanaa nauttia vartalonkuorinnasta pitkän kaavan mukaan. Nyt käytössäni on ollut Ella Baché Precious Elements linjan vartalotuotteita, joiden tuoksumaailma on mielestäni erityisen onnistunut. Tuoksujen takaa löytyy  mm. mandariini, appelsiini, ruusu, ylang ylang, bergamotti, kardemumma, valkoinen myski ja santelipuu. Tuotteiden kyljissä on nähtävissä elämän neljä elementtiä - maa, vesi, ilma ja tuli. Ihonhoidon kielellä elementit ovat pehmeys, joustavuus, kiinteys ja nuorekkuus.



 Ella Baché Precious Elements Body Scrub sokerikuorinta on pakattu 150ml tuubiin, josta juoksevaa ainetta on siistiä annostella. Kuorinta on koostumukseltaan sopivan rakeista, joten tehoa löytyy omaan makuuni sopivasti. Kuorin pois elottoman pintasolukon noin kerran viikossa, näin ihoni pysyy kivan pehmeänä ja itseruskettava levittyy moitteettomasti. Iholle jää kuorinnan jälkeen pehmeyden lisäksi myös herkullinen paahteisen sokerin tuoksu. Kuorinta toimii iholla kaksivaikutteisti, se silottaa ja kosteuttaa ihoa. Tämä on yksi parhaista koskaan käyttämistäni vartalonkuorinnoista. Nyt toivonkin, että tuubista riittää vielä loppukesän tarpeisiin.

Incilistalta löytyy mm. sheavoi ja argan- ja taatelinsiemenöljy.



Kuorinnan jälkeen on mukava jatkaa hemmottelua Ella Baché Precious Elements Dry Oil kuivaöljyllä, jonka tuoksu on huumaavan ihanaSamasta lasipullosta voi kätevästi hoitaa kasvojen ja vartalon ihon lisäksi myös hiuksia. Öljy imeytyy erittäin nopeasti, joten se ei tahri vaatteita. Ylellinen 100ml lasipullo pitää sisällään mm. argan-, seesam- ja aprikoosisiemenöljyjä sekä tärkeitä rasvahappoja (omega 3, 6 ja 9) sekä A- ja E-vitamiineja.

Ella Baché jälleenmyyjät löydät täältä.
Sokerikuorinta ja kuivaöljy maksavat n. 35-37€/kpl.

Muistakaa nauttia lämpimistä kesäpäivistä :)



Tuotteet on saatu kokeiluun blogin kautta.

keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Tuoksuva CLEAN arvonta



Onnellisen yhteensattuman kautta minulle tuli yksi ylimääräinen 
CLEAN Shower Fresh 30ml tuoksupullo (ovh 49€), jonka ajattelin arpoa pois. Tuoksu on raikas, kevyt ja hillitty, se sopii loistavasti kuumiin kesäpäiviin (lue postaukseni). Arvonta on avoinna kaikille kirjautuneille lukijoilleni (myös FB, Bloglovin ja Blogilista käy). Linkityksellä voi hankkia itselleen vielä toisen arvan.

1 ARPA = kerro kommentissa paras kesätuoksusi + sähköpostisi
2 ARPAA = linkitys omaan blogiin tai FB

Arvonta alkaa nyt ja päättyy ensi maanantaina 28.7.

Onnea arvontaan!




Palkinto on saatu.

tiistai 22. heinäkuuta 2014

CLEAN Shower Fresh




Puhtaan palasaippuan tuoksusta alunperin insipiraationsa saaneet CLEAN tuoksut sopivat mielestäni loistavasti kesään. Kesäpäivän kuumuudessa on helppo rakastua tuoksuun joka viipyy iholla puhtaana ja raikkaana. Suosikkini on tuoksuperheen kaunis välimerensininen pullo eli CLEAN Shower Fresh. Pulloon on saatu vangittua päivän paras hetki, joka tuoksuu puhtaalta, raikkaalta ja hyvällä tavalla saippuamaiselta. Tuoksu on olemukseltaan hillitty ja kevyt.





Suihkunraikkaan ensituoksun muodostavat sitruuna, mandariini ja appelsiini. Sitrukset antavat kuitenkin varsin nopasti tilaa sydäntuoksulle, josta erotan selvästi lempielementtini eli kielon ja jasmiinin. Mukana on myös appelsiinin kukkaa. Pohjatuoksu on mielestäni kauniin lämmin ja pehmeä, sen takana ovat myski ja hento puu.




CLEAN Shower Fresh on myynnissä netissä ainakin täällä.


Hankintalistallani on jo seuraava CLEAN, mutta sitä ennen eli huomenna pyörähtää käyntiin CLEAN arvonta. Haluan jakaa tätä iloa myös jollekin  teistä. Palataan..




Tuoksu on saatu.

torstai 17. heinäkuuta 2014

Paras itseruskettava on luonnonkosmetiikkaa




Tämä parivaljakko on aivan ihana! 
Luonnollisen kaunis rusketus nopealla, helpolla ja turvallisella tavalla. 
Nyt hyvästellään muumit!

Ellen aivan väärin muista, olen saanut nämä kokeiluun jo huhtikuussa, mutta ne tulivat ajankohtaisiksi vasta nyt. Minulle tuli nimittäin kiire saada kauniisti päivettyneet sääret vaalean kotelomekkoni kaveriksi kesäjuhlaa varten - kalkkunankoipimalli näytti taas aivan hirveältä. 



Makadamiapähkinä- ja auringonkukkaöljyä sisältävä Lavera Sun Sensitive itseruskettava vartalovoide on käytössä siisti ja kätevä. Voide imeytyy puhtaalle iholle tasaisesti ja tahrimatta, varsinkin jos on muistanut tehdä alkuvalmistelut hyvin - ihon kuorinta ja kunnon rasvaus edeltävänä päivänä. Voide tuoksuu omaan nenääni miellyttävältä - epäilen tuoksun tulevan macadamiapähkinästä. Voiteen koostumus on mielestäni aivan samanlainen kuin muissakin Laveran vartalovoiteissa eli samaan aikaan täyteläinen ja kevyt. Voide antoi iholleni kauniin rusketuksen jo yhdellä käyttökerralla. Rusketus hävitti sääristäni myös muutaman mustelman, verisuonen ja muun epätasaisuuden. 
Todellinen pikakaunistaja!



Lavera Sun Sensitive itseruskettava voide kasvoille antaa luonnollisen kauniin päivetyksen lisäksi kosteutta ja pehmeyttä. Voide on koostumukseltaan sopivan kevyt ja hyvin imeytyvä, joten myös käyttömukavuus on huippuluokkaa. Tämän jälkeen en näyttänyt enää niin Muumilaaksosta karanneelta, joten olen varsin tyytyväinen lopputulokseen. Voiteen hinta-laatusuhde on loistava, sillä tämä 50ml tuubi maksaa mm. Hyvinvoinnin tavaratalossa 12,50- (vartalovoide 18,80-/150ml).

Onko liikkeellä muita muumeja?
 

maanantai 14. heinäkuuta 2014

Aurinkovoide valoherkälle iholle




Pahoittelen hidasta postaustahtiani. Olen kesälomalla ja päivät täyttyvät kivoista kesämenoista. Kesällä ei tee mieli jumittua sisälle koneen ääreen. En kuitenkaan unohda blogiani täysin, sillä kesä on myös parasta kuvausaikaa. Ja kosmetiikkaa käytän enemmän tai vähemmän joka päivä. Heinäkuussa postauksia tulee joka tapauksessa tavallista vähemmän. 
Kuvassa Onni näyttää, miten nautitaan lomasta :)




Kesällä tapetilla ovat tietysti aurinkotuotteet. Minulla on ollut ilo testata yksi kasvoille ja vartalolle tarkoitettu SPF 50+ aurinkovoide lisää. Voide on toiminut käytössäni niin hyvin, että haluan vinkata siitä myös teille. RETIPALM Derma Cosmetic Sun Protection Body & Face 50+ on loistovalinta erityisen valoherkälle iholle, joka sietää huonosti aurinkoa. Tuote tarjoaa iholle kolmoissuojan, johon kuuluu UV-A ja UV-B suodattimien lisäksi valoa poispäin heijastavat mikropigmentit. Lisäksi mukana on kasviperäisiä ainesosia, jotka suojaavat ihoa DNA-vaurioilta ja vapailta radikaaleilta. Tuotteessa on käytetty alunperin Kalaharin aavikolta löydettyä kasvia (Citrullus Lanatus), joka on kehittänyt oman suojamekanismin kuivuutta ja UV-säteilyä vastaan.

Incilistalta löytyy panthenol, C-vitamiini , E-vitamiini, allantoiini, aktiiviaineet vesimelonista, titaanioksidi, UV-A ja UV-B suodattimet.

 




Entä milloin tehokas SPF 50+ aurinkosuoja on tarpeen?

Olen vaaleaihoinen, palan suhteellisen herkästi ja rusketun erittäin huonosti (ihotyyppi 2). Auringon vaikutus näkyy ihollani lähinnä rumina pigmenttiläiskinä, joita haluan ennaltaehkäistä. Kaulallani on myös arpi, joka vaatii tehokasta suojaa. Auringon ihoa vanhentava vaikutus on ikävä tosiasia, joka on myös syytä muistaa. Iho voi olla erityisen valoherkkä myös lääkityksen tai raskauden aikana. Muita syitä voivat olla ihon herkistyminen esim. voimakkaiden kuorintojen, laser- tai kirurgisten toimenpiteiden jälkeen. 


Retipalm Sun Protection SPF 50+ on pakattu pumppupulloon, joka on käytössä kätevä ja siisti. Tyhjiöpakkaus suojaa tuotetta lämmön ja ilman haitallisilta vaikutuksilta. Levitän voiteen aamulla puhtaalle iholle - alle ei tarvita välttämättä edes kosteusvoidetta. Voide on koostumukseltaan kevyt ja hyvin imeytyvä (ei tahmeutta tai valkoisuutta). Aurinkovoiteen päälle voi tarvittaessa levittää myös meikkivoiteen ja puuterin. Esim. No7 CC-voide levittyy kasvoilleni loistavasti n. 15 min aurinkovoiteen jälkeen. Näin käyttömukava voide ei jää nurkkiin pölyttymään, varsinkin kun kyseessä on tuoksuton koko perheen tuote. Samasta pullosta voi levittää voidetta sekä kasvoille että vartalolle monta kertaa päivässä. 
Huom: sarjalta löytyy myös SPF 20 aurinkovoide.




 
Retipalm ihonhoitotuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä, synteettisiä väriaineita tai tuoksuja, haitallisia säilöntäaineita, eläinperäisiä ainesosia. Tuotteita ei testata eläimillä.  Tuotteet valmistetaan Saksassa. Jälleenmyyjät täällä.
 

Kivoja kesäpäiviä kaikille - lomalla ja ilman :)


  

Tuote saatu testattavaksi blogin kautta.



torstai 10. heinäkuuta 2014

LivBox Heinäkuu




Heinäkuun LivBox saapui sulostuttamaan kesälomani kakkososaa, joka alkoi tänään. Tämä lähetys oli itseasiassa minulle täysin ilmainen, sillä käytin tähän kaikki varastoon kertyneet LivBox-pisteeni, joita voi hankkia vastaamalla kyselyihin. Tilaukseni jatko on taas vaakalaudalla, joten tutkin tämän lähetyksen erityisen tarkalla silmällä.



Pidän laatikon sisältöä varsin ajankohtaisena ja onnistuneena. Kaikki normaalikokoiset tuotteet tulevat käyttöön. On erityisen hienoa, että pitkäaikaiset tilaajat saivat taas jotain extraa. Lähetys vaihteli muutenkin eri tilaajien kesken, mutta itse pidän kyllä omastani tosi paljon.




Laatikko piti sisällään kolme hiustuotetta. Invisibobble -lenksuja katoaa meillä lähes päivittäin (myös kissat rakastavat niitä), joten niitä oli mukava saada kolme lisää. Ovh 5,90-.

Rich Pure Luxury Intensive Moisture Shampoo syväkosteuttaa hiuksia. Testaan 80ml näytekoon erittäin mielelläni. Mukana oli myös saman sarjan argan-öljynäyte.



DERMOSIL Summer Glow Nail Polish näyttää kivalta, joten sitä tulee ainakin kokeiltua. Lakan hinta-laatusuhde kiinnostaa minua kovasti. Ovh 3,90-



Ja viimeisenä kaksi parasta. FAVORA Aurinkovoide kasvoille SPF50+ sopii täydellisesti heinäkuun helteisiin. Varsin kiinnostava apteekkituote. Ovh 18,50-/50ml

TERRE  D'OC Vartalovoi on täyteläinen luomuvartalovoi, jota voi käyttää huuli-, kynsinauha- tai ulkoiluvoiteena. Voiteessa on aivan ihana karkkituoksu ja söpö peltirasia. Tämä tuli uskollisen tilaanjan lahjana. Ovh 11,50-/20g

Meinasin kokonaan unohtaa CK One Red tuoksupahvit ja alekupongit, joita oli myös laitettu mukaan. Ehkä niistäkin joku tykkää ;)


Saitteko samat tuotteet?

maanantai 7. heinäkuuta 2014

Voittaja on..



Jurlique arvonnan virallinen valvoja nukahti kesken arvonnan,
mutta voittaja saatiin kuitenkin selville Random.org arvontakoneen avulla.

Paljon onnea Liisa!

Lämmin kiitos kaikille osallistuneille.


sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Jurlique Ruusuvesi




Kesäarvonnassani vilahtaa pinkki Jurlique Rosewater Balancing Mist Intense lasipullo, joka pitää sisällään aivan ihastuttavan aidon ruusuntuoksun. Tuoksun takaa löytyy itseasiassa viittä eri ruusulajiketta (gallianruusu, sammalruusu, kiinanruusu, koiranruusu, japaninköynnösruusu), jotka kosteuttavat, hoitavat ja tasapainottavat ihoa. Mukana on myös ihoa rauhoittavaa aloe veraa.

"Tuote on dermatologisesti testattu, tehty 100% luonnollisesta ruusu-uute seoksesta, eikä sisällä parabeeneja, PEG- yhdisteitä, silikoneja, väri- tai säilöntäaineita."




Ruusuvesi sopii loistavasti käytettäväksi aamuin illoin puhtaalle iholle - suihkautus ja päälle kevyt taputtelu. Oma ruusuvesipulloni on näkyvällä paikalla, sillä en halua piilottaa kaunista pulloa kaappiin unohtumaan. Suihkuttelen ruusuvettä aina kun ihoni tuntuu tarvitsevan piristystä tai lisää kosteutta - siis monta kertaa päivässä. Tämä pullo tulee varmasti käytettyä viimeiseen pisaraan. Siksi onkin harmi, että pullo on myynnissä vain rajoitetun ajan.






Rosewater Balancing Mist Intense on Jurliquen kolmas Deluxe Edition-tuote, joka on kehitetty tukemaan Jurlique Ideas of Beauty-rahastoa. Rahasto tukee ideoita, jotka voimaannuttavat ja kouluttavat naisia ja lapsia globaalisti.


Hinta?
Ruusuvesi 200ml maksaa n. 47€.
Jurlique jälleenmyyjät löydät täältä.


Jurlique-arvonta loppuu maanantai-iltana,
muistakaahan osallistua!



Tuote on saatu testiin maahantuojalta.

 

lauantai 5. heinäkuuta 2014

Tarpeellisia hankintoja



Hyvinvoinnin tavaratalon tilaus saapui perille taidokkaasti pakattuna. Kaikki korkit oli teipattu kiinni ja tavarat oli aseteltu tarkasti paikoilleen. HT:n periaatteisiinhan kuuluu pakkausmateriaalin uudelleenkierrättäminen ja vähentäminen. Tilaukseni oli tällä kertaa varsin runsas, sillä kaikesta oli taas puutetta ja en myöskään halunnut maksaa toimituskuluja. Tällä hetkellä HT:n toimitus Ärrälle näyttää maksavan vain euron eli paljon vähemmän kuin vielä viikko sitten.




Laatikko oli pullollaan kaikkea tarpeellista, osa tuotteista oli tilattu valmiiksi syksyä ajatellen - kuten nämä buusterit. Taikajuomani nimi on Floradix, joka on mielestäni maailmankaikkeuden paras rautavalmiste. Hemoglobiiniarvo kohoaa takuuvarmasti ja ilman vatsanväänteitä. FRIGGS C-vitamiini on ostettu tilapäistä flunssantorjuntaa varten ja D-max huolehtii D-vitamiinin saannista myös vuoden pimeimpänä aikana.




Pesuaineiden puoleen joudun kääntymään jo ennen syksyä. Minulla ei ole aikaisempaa kokemusta Sonett -tuotteista, mutta luontoa kunnioittavia pesuaineita on aina mukava käyttää. WC:n Puhdistusaine ja Lasinpesuneste ovat 100% kasviperäisiä ja biohajoavia. Samoin Orange Power Cleaner, joka on rasvanliuotin. Se toimii hyvin mm. keittiössä.
 Onko teillä kokemusta näistä?



Meillä käytetään Himalajan ruususuolaa, jota ei prosessoida kemiallisesti. Suola on suloisen vaaleanpunaista ja sitä voi käyttää tavallisen suolan tapaan. Voisin melkein väittää, että ensimmäisen pussillisen jälkeen ostaa myös toisen ja kolmannen..



Ja lopuksi tilaamani luonnonkosmetiikka. Puolet tuotteista tuli herkkäihoiselle miehelleni, joka tykkää kovasti Lavera Men Sensitive sarjasta (postaus). Tilasin uuden suihkusaippuan ja deon loppuneiden tilalle. Ihmevoide Môa The Geen balm purkki pitää olla aina kaapissa valmiina. Se hoitaa kaiken hyttysenpistoista hiertymiin (postaus). Cattier Paris kuorinta oli aivan ihanaa (postaus), joten nyt ajattelin testata myös sarjan Gentle Cleansing Milk puhdistusmaidon.


Ihanaa kesälauantaita!