Sivut

maanantai 29. syyskuuta 2014

Joe Blasco Syksy 2014




Tänään tarjoilen teille lisää syksyn uutta meikkisatoa. Sain nimittäin kokeiluun Joe Blascon kaksi uutuutta - huulipunan ja poskipunan. Blascon meikeissä on korkea pigmenttipitoisuus, joten värit toistuvat kasvoilla kauniisti ja meikki myös kestää hyvin. Tämän syksyn meikissä korostuu myös valovärin merkitys. Blascon voidemainen Highlight-valoväri on monikäyttöinen, sillä voi häivyttää sekä juonteita että tummia silmänalusia ja toisaalta taas korostaa esim. poskipäitä. Valoväreissä on huikea 60% pigmenttisyys. Olen kirjoittanut Blascon valoväreistä jo kaksi vuotta sitten, joten niitä ei ole tarpeen esitellä nyt sen enempää.




Syksyn huulipuna uutuus "Cherry" on mielestäni herkullisen mehukas ja täyteläinen, väri myös hohtaa huulilla kauniisti. Tämä on muuten elämäni ensimmäinen Blascon huulipuna, mutta tämän kokeilun perusteella se ei jää viimeiseksi. Väri on pitkäkestoinen, eikä kuivata huulia. 
Ihana puna iltamenoihin.




Blascon uusi poskipuna on ihanan lämmin "Sweet Mocha". Yksi siveltimen huiskaus toi kädelleni suuren määrän väriä. Tämän kanssa saa olla tarkkana, ettei vahingossa sipaise poskille 1980-luvun räikeitä viiruposkia :)

Oletteko jo ehtineet päivittää meikkipussianne?



Hinnat:
Joe Blasco huulipuna 28€
Joe Blasco poskipuna 33,80
Joe Blasco valoväri 36,80 

lauantai 27. syyskuuta 2014

ARTDECO Syksy 2014



ARTDECO syyskokoelma Majestic Beauty on mielestäni erittäin onnistunut. Väreissä on hyvin intensiteettiä ja näyttävyyttä, jota kaipaan erityisesti vuoden pimeinpänä vuodenaikana. Sain kokeiluun kolme tuotetta, jotka pääsivät käyttöön aivan heti. Syksyllä on kiva siirtyä uuteen värimaailmaan. Eikös? Artdecon meikit sopivat kukkarolleni erittäin hyvin ja niiden laatu on myös mukavasti kohdallaan.




ARTDECO Lip Brilliance 04 "Brilliant Crimson Queen" näyttää hylsyssä kirkkaanpunaiselta, mutta se on huulillani kauniin ruusunpunainen. Kiilto sisältää huulia hoitavaa kollageenia ja hyaluronihappoa. Huulet tuntuvat superihanilta - tunne on kivan pehmeä ja sopivan kostea - tahmeutta ei tunnu. Kuvailisin tätä arkipäivän piristäjäksi.

Toinen testiin saamani huulimeikki oli ARTDECO Color Booster Lip Balm, joka sisältää huulten oman ph:n mukaan muuntuvia väripigmenttejä. Sävy vaihtelee heleästä ruusunpunaisesta pinkkiin. Tuote näyttää päällepäin aivan tavalliselta huulirasvalta. Huuleni kuitenkin muuttuivat ensin hennon vaaleanpunaiseksi ja väri syveni pikkuhiljaa kauniin roosaksi. Tuote sisältää aprikoosin- ja persikansiemenöljyjä, joten huulet pysyvät kyllä loistokunnossa. 
Hylsy toimii hyvin myös ilman peiliä - testattu työmatkalla ruuhkabussissa ;)




ARTDECO Extreme Volume Mascara antaa mukavasti runsautta hennoille nysämallin ripsilleni. Säänkestävä väri sopii hyvin syksyyn. Tuuhea ja tieheä harja toimii käytössä yllättävän hyvin, vaikka olenkin enemmän kovan ja pienen muoviharjan ystävä. Mascara muutti näkymättömän näkyväksi, joten olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen. 




Katsokaa tuota luomiväripalettia. Eikö olekin aivan mahtava? Luulen, että kipaisen ostamaan myös sen. Harmaa ja vaalea beige värinappi ovat mattasävyjä. Rasiakin on nyt erityisen kaunis.


Omistatteko Artdecon meikkejä?
Mitä pidätte niiden laadusta?


Nauttikaahan kauniista syyspäivästä!
Itse ajattelin siirtyä siivoushommiin..


Hinnat:
ARTDECO Lip Brilliance 14€
ARTDECO Color Booster Lip Balm 14,50€
 ARTDECO Extreme Volume Mascara 21€
 

perjantai 26. syyskuuta 2014

Testissä SUPERMOOD




Supermood on uusi suomalainen ekokosmetiikkasarja, jonka takana seisoo kauneuden monitoiminainen Anne KukkohoviAnne on sarjan sielu ja tuotteet pohjautuvatkin hänen kokemuksiinsa. Tuotteet on valmistettu Suomessa ja ne täyttävät sertifioidun luonnonkosmetiikan kriteerit. Sarja käyttää puhtaita, innovatiivisia ja jopa erikoisia ainesosia. Perinteisen ihotyyppiajattelun sijaan tarjolla on toisiaan tukevia moodeja eli linjoja. Elokuussa lanseerattiin ensimmäinen eli Egoboost linja, jonka sanotaan vahvistavan immuniteettia ja itsetuntoa. Beauty Sleep- ja Youth Glo –moodit lanseerataan marraskuussa 2014 ja syksyllä 2015. Supermood tuotteet limittyvät hyvin yhteen ja kauneutta on tarkoitus vahvistaa sekä sisäisesti että ulkoisesti.


ORAC-arvo tarkoittaa antioksidanttista tehoa. Kuva täältä.

 Egoboost -linjan tuotteet sisältävät mm. pakurikääpää, joka on lehtipuiden kyljessä kasvava lahottajasieni. Tämä ainesosa on minulle uusi ja tuntematon polku, mutta pakurikääpää on itseasiassa käytetty jo vuosisatojen ajan. Pakurikääpä sisältää poikkeuksellisen suuren määrän antioksidantteja ja sen teho on tieteellisesti todistettu.

Entä voiko suklaata syömällä kaunistua? Kyllä, Egoboost Beauty Chocolate suklaa on suunniteltu niin, että siitä saa hyvänmielen lisäksi myös päiväannoksen ihoa kiinteyttävää kollageenia. Itse syön muutenkin joka päivä palan tai pari tummaa suklaata, joten tämä ajattelutapa sopi minulle paremmin kuin hyvin. Yhden levyn kokemuksella voin sanoa, että suklaa maistui vahvalta, se ei ollut lainkaan makeaa. Ja kyllä, ostan sitä jatkossa myös lisää. Suklaa on käsintehty Helsingissä, joten se myös maksaa normisuklaata enemmän (8€/50g). 

 


Valitsin testiin tähän vuoden aikaan varsin mainiosti sopivan tehokosteuttavan seerumin. Egoboost Moisture Kick Serum sopii kaikille ihotyypeille ja se lupaa tuoda kosteutta ja joustavuutta janoiselle iholle. Seerumia voi käyttää sellaisenaan tai sekoittaa muihin linjan tuotteisiin.

Seerumi on pakattu lasiseen pipettipulloon, joka on erittäin käyttömukava. Ainetta on helppoa annostella vaikka yksi pisara kerrallaan. Tavallinen kerta-annos on noin 2-3 tippaa. Aine on koostumukseltaan ohutta, maitomaista ja hyvin imeytyvää. Iholleni jää mukavan pehmeä tuntu, joten voin allekirjoittaa tehokosteuttavan vaikutuksen. Pintakuivuus katoaa kuin taikaiskusta. Ihana tuote meikin alle. Seerumi ei kaipaa päälle edes hoitovoidetta. 

Entä onko Suomessa valmistettu luonnonkosmetiikka kallista? Egoboost tehoseerumi 30ml maksaa 59€. En pidä hintaa edes kalliina, kun sitä vertaa esim. selektiivisen kosmetiikan vastaaviin tuotteisiin, joiden hinta on lähes aina kolminumeroinen luku.




Pidän sarjan raikkaan vaaleansinisistä pakkauksista todella paljon. Ulkoasu vaikuttaa selkeältä ja helposti lähestyttävältä. Seerumin incilista on rakenteeltaan loistava. Ainesosat avautuvat varsin nätisti ja helppolukuisesti. Sydän tarkoittaa luomuviljeltyä, tähti luonnollista alkuperää olevaa ja risti synteettistä ainesosaa. Synteettisiä ainesosia on käytetty vain hyvin vähän, ne ovat lähinnä säilöntäaineita.

 Aqua (Water) ★
Betula Pendula (Birch) Sap ♥︎
Caprylic/Capric Triglyceride ★
C14-22 Alcohols, C12-20 Alkyl Glucoside ★
Glycerin ★
Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil ♥︎
Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil ♥︎
Butyrospermum Parkii (Shea) Butter ♥︎
Ficus Carica (Fig) Fruit Extract ♥︎
Inonotus Obliquus Extract ★
Maltodextrin ★
Hydrolyzed Hyaluronic Acid ★
Tocopherol ★
Parfum ★
Citronellol ★
Limonene ★
Linalool ★
Xanthan Gum ★
Lactic Acid★
Sodium Dehydroacetate ✤
Sodium Benzoate ✤
Potassium Sorbate ✤


   

 

Supermoodia myy netissä ainakin Hyvinvoinnin Tavaratalo ja Jolie

Kaikki jälleenmyyjät löytyy täältä.  

 

Oletteko jo ehtineet tutustua?     




Sain tuotteet testiin. 
Blogger muutti incilistan jälkeisen tekstin suureksi. Koittakaa kestää.

torstai 25. syyskuuta 2014

Vielä kerran Konjac Sponge



Konjac Sponge kasvosieni on mielestäni helppo, edullinen, hellävarainen ja luonnollinen tapa tehostaa päivittäistä ihonpuhdistusta. Sieni puhdistaa kevyen meikin jopa ilman puhdistusaineita. Ensimmäinen sieni kesti käytössäni noin pari kuukautta. Huuhtelin sienen huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen - näin se pysyi puhtaana kerrasta toiseen. Kuvan sienet ovat uusia, muovinen suojapussi joutaa avaamisen jälkeen roskiin. Sienessä on lanka, josta se ripustetaan kuivumaan ilmavasti.

Nyt käytössäni on Facial Konjac Sponge White Pure (kuvassa oikealla), joka on tarkoitettu kaikille ihotyypeille. Sain houkuteltua mukaan testiin myös perheen teinin, joka kärsii epäpuhtaasta ihosta. Pojan sieni on väriltään musta Facial Konjac Sponge Bampoo Charcoal (kuvassa vasemmalla). Bambuhiili toimii antioksidanttina, ja sopii siksi hyvin myös aknen hoitoon. Sieni myös kuorii ihoa hellävaraisesti, joten se auttaa puhdistamaan tukkeutuneita ihohuokosia, hillitsee ihon rasvaisuutta ja vähentää mustapäiden syntyä. Iho tuntuu käsittelyn jälkeen superpuhtaalta ja raikkaalta. Kyllä, pojan iho on pehmentynyt todella paljon ja kasvojen t-alueen tukkeumat ovat selvästi vähentymään päin. Paras palkinto on ollut pojan oma huomio ihon paranemisesta. Uusi musta sieni on jo laitettu tilaukseen. Itse ajattelin seuraavaksi ottaa kokeiluun punaisen Facial Konjac Sponge Red Clay :n, joka sisältää punasavea.

Konjac Sponge pähkinänkuoressa:
Täysin luonnollinen sieni on tehty konjak-kasvin juuresta ja sitä on käytetty Japanissa jo 1500v. Juuren emäksiset kasvikuidut tasapainottavat ihon omaa happamuutta ja kosteutta. Verkkomainen rakenne hieroo kevyesti ihoa stimuloiden solujen uusiutumista. Konjac sienet ovat siis 100% luonnollisia, väri- ja lisäaineettomia ja biohajoavia. Sieni puhdistaa kevyen meikin ja muut epäpuhtaudet ilman pesuaineita.

Mistä?
Kasvosieniä myy Ilo ja Kauneus verkkokauppa.

Joko sinulla on oma ihonhoidon ihmesieni? 



Kasvosienet on saatu testiin.


keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Testissä RICH Pure Luxury


  
Tulen tosi hyvälle mielelle, kun katselen näitä kesäkuviani. Kesällä pakkasin mökille mukaan aina myös ison korillisen kosmetiikkaa ja annoin kameran laulaa. Joskus purkit putosivat kaiteen yli järveen, mutta muuten kuvaaminen oli yhtä juhlaa. 
Oli valoa, iloa ja ennenkaikkea lomaa. 

Tutustuin kesällä myös itselleni aivan uuteen RICH Pure Luxury hiustenhoitosarjaan, joka lupaa edullista ylellisyyttä jokapäiväiseen hiustenhoitoon. Tuotteet ovat syväkosteuttavia ja hiusta ravitsevia. Niin, kukapa meistä ei haikailisi terveiden ja kiiltävien hiusten perään. Oma luonnonkiharanikin kuivuu helposti elottomaksi pehkoksi, josta on kiilto kaukana. Lähdin liikkeelle kahdella tuotteella. Intense Moisture Shampoo tuli minulle heinäkuun LivBoxin mukana ja Argan Oil Elixir hiusöljyn sain kokeiluun blogin kautta.

Shampoo vaikutti hyvin tavanomaiselta ja toimivalta. Vaahtoa oli sopivasti ja hiukset puhdistuvat mallikkaasti. Lopputulos on mukavan pehmeä ja sileä. Käytin tuubin loppuun, mutta en pitänyt tuotetta niin ihmeellisenä, että hankkisin sitä lisää.




Argan Oil Elixir on sen sijaan ihana. Pari pisaraa riittää kesyttämään kuivan pörröpääni. Hieron pisarat ensin kämmeniini - näin öljy levittyy hiuksiini tasaisesti. Vaikutusta ei tarvitse odotella, vaan pehmeys ja kiilto näkyy ja tuntuu heti. Öljy ei tee rasvaista liimatukkaa, vaikka sitä menisi muutama tippa liikaa. Öljy korostaa myös kivasti omaa hiusväriäni. Öljyn voi laittaa sekä kosteisiin että kuiviin hiuksiin. Tuoksumaailma on aika voimakas, mutta en kokenut sitä epämiellyttäväksi tai hyökkääväksi. Tuoksu myös haihtui hiuksistani nopeasti. 70ml pullo riittää pitkälle. Pullo maksaa n. 17 euroa.

Olen kokeillut hiuksiini joskus myös pelkkää arganöljyä huonolla menestyksellä. Hiukseni tuntuivat ikävän rasvaisilta. Paras tuote saadaan luultavasti yhdistelemällä erilaisia öljyjä sopivassa suhteessa ja käyttämällä lisäksi synteettisiä ainesosia kuten silikoneja. Argan Oil Elixir sisältää synteettisten ainesosien lisäksi mm. argania spinosa -ydinöljyä, manteliöljyä ja öljypuu olea europaea öljyä. Tuote sopii kaikille hiustyypeille ja sisältää UV-suojan.

Käytättekö hiusöljyjä?

 Onko RICH Pure Luxury tuttu?
Nouseeko muille tuotteiden ulkoasusta mieleen 1980-luku? 
Hiusöljyn tuoksukin taitaa olla kultaiselta 1980-luvulta :)


sunnuntai 21. syyskuuta 2014

CLEAN Skin



Maailmassa on paljon ihania hyvänmielen tuoksuja. Sellaisia, jotka jäävät kummittelemaan mielen sopukoihin vuosiksi. Muistan mummoni leipomien karjalanpiirakoiden tuoksun. Ja mieleeni palaa yhä pienen kissanpennun tuoksu lapsuudesta. Tiedän miltä vuodenajat tuoksuvat.
On myös tuoksuja, joita kaipaa syvästi, mutta ei voi enää tavoittaa.

CLEAN Skin kuuluu ehdottomasti ikimuistoisten tuoksujen sarjaan. Mieleeni piirtyy yhä hetki, jolloin sain tuoksun omakseni. Se oli rakkautta ensinuuhkaisulla ja tunnelma vaan parani tuoksun lämmetessä omalla ihollani. Skin on mielestäni tyylikkään hienostunut tuoksu, johon on helppoa ihastua myös pidemmäksi aikaa. Tuoksu lanseerattiin muistaakseni jo pari vuotta sitten.




CLEAN Skin yrittää häpeilemättä tavoitella lämpimän, paljaan ihon tuoksua puuvillalakanoiden välissä. Eikä lakanan ja ihon välissä ole vaatteita pilaamassa tunnelmaa. Skin ei ole tunkeileva, se lähestyy hajuaistia lempeästi kosketellen. Tuoksu kestää iholla tunteja, mutta ei loputtoman pitkään. Päivän aikana voi joutua turvautumaan vielä ainakin toiseen kierrokseen. 

Tuttu lasipullo on kauniin purppura. Se on samaa sarjaa kotipihan kukkaistutukseni (keijunmekko) kanssa. Pidän erittäin paljon Cleanin selkeästä linjakkuudesta. Yksinkertainen pullo antaa tilaa itse tuoksulle.





Alkutuoksussa esiin nousee aavistuksen makea hunajamelonin tuoksu. Mukana on myös lootuksen kukka ja raikas ilma. Tuoksun ensivaikutelma onkin mielestäni cleanin tuoksujen tapaan raikas - ehkä myös hieman saippuainen. Sydäntuoksusta mieleeni nousee vesimäisiä elementtejä, joita en osaa sen tarkemmin eritellä. Sydäntuoksun muodostavat kasteiset terälehdet, veden tuoksu ja sininen ruusu. Koen pohjatuoksun olevan ihanan lämmin, kermainen ja puumainen. Sen takaa löytyy valkoinen myski, amber-puu ja kermainen vanilja.


Oletteko tuoksutelleet tämän?

Kivaa syyspäivää :)


Tuoksu on saatu.


lauantai 20. syyskuuta 2014

Neutrogena epäpuhtaalle iholle




Helpotusta elämään epäpuhtaan ihon kanssa tarjoaa Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine tuotteet, jotka on kehitetty rasvaisen ja sekaihon tarpeisiin. Täytyykin seuraavalla kauppareissulla tarkistaa, ovatko nämä jo ehtineet hyllyjen täytteeksi. Sain tuotteet jo pari kuukautta sitten, joten niistä on kertynyt jo varsin mukavasti käyttökokemusta. Testin pääosaa näyttelee tällä kertaa perheemme teini-ikäinen poika, jonka kasvoille puskee finnejä ja mustapäitä. Poika lähti testiin oikein mielellään - ei tarvinnut edes pakottaa :)

Neutrogena ei ole ihonhoitosarjana minulle kovinkaan tuttu, vaikka sen sanotaankin olevan kolmanneksi eniten myyty sarja maailmassa. Joten oli kivaa ottaa testiin vaihteeksi myös vähän edullisempaa markettikosmetiikkaa - siis tuotteita, joita voisin kuvitella juuri nuorten ostavan. Neutrogenaa voi ostaa apteekeista, tavarataloista ja hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista. Ja netissä ainakin täältä.

 Tuotteiden ulkoasu ja tuoksu on mielestäni kivan pirteä ja raikas. Onnistunut sitruksinen tuoksumaailma tekee ihonpuhdituksesta hauskaa, eikä pullo jää kylppärin hyllyyn pölyttymään. Tuotteet ovat kaksivaikutteisia, ne lupaavat iholle kauniin mattapinnan sekä supistaa laajentuneita ihohuokosia.




VISIBLY CLEAR Pore & Shine Daily Wash – puhdistusgeeli on alkoholiton, se lupaa syväpuhdistaa ihon. Lopputuloksen pitäisi olla raikas ja mattapintainen. Ainesosaluettelosta löytyy mm. glyseriiniä, salisyylihappoa sekä lime- ja mandariiniuutetta. Salisyylihappo estää bakteerien kasvua ja ihotulehduksia, se myös ohentaa paksuuntunutta ihoa, sekä ehkäisee talirauhasten tukkeutumista ja mustapäitä.

Pumppupullo on ilahduttavan siisti ja käyttömukava. Geeli vaahtoaa hieman, se on helppoa levittää kosteille kasvoille. Geeli poisti ihoa kuivattamatta ylimääräisen talin ja lian. Pullo on ollut myös yllättävän riittoisaa. Poika tykkäsi tuotteesta kovasti ja se toimi iholla hyvin, joten ostamme tätä varmasti jatkossa lisää. Tuote on myös ilahduttavan edullinen, sillä 200ml pumppupullo maksaa n. 8,50-. 

 


VISIBLY CLEAR Pore & Shine Daily Scrub kuorintavoide sisältää salisyylihappoa ja kuorivia mikrorakeita. Tuote poistaa ihon pinnalta kuolleen ihosolukon. Karheus lisää ihohuokosten tulehtumista, koska tali ei pääse poistumaan luonnollista reittiä pitkin, sekä estää myös tehoaineiden imeytymistä. Salisyylihappo on tässä tuotteessa incilistan neljäs (puhdistusgeelissä listan loppupäässä). 

Kuorintavoiteessa on mielestäni aika vähäinen määrä kuorivia rakeita, joten voidetta voi hyvin käyttää kerran päivässä. Koko kasvojen ihoa ei välttämättä tarvitse käsitellä ihan joka kerta, vaan se epäpuhtain kasvojen keskiosa - t-alue. Voide hierotaan kostealle iholle ja huuhdellaan huolellisesti pois.

Kuorintavoide maksaa noin. 8,50-/150ml




Löytyykö teiltä jo Neutrogenaa? 


perjantai 19. syyskuuta 2014

Kollageenia purkista




 Syksyn perinteinen vitamiinitankkaukseni on jo hyvässä vauhdissa, se alkoi jo muutama viikko sitten Floradix -pullon korkkaamisella. Ilman Floradixia olisin surkessa kunnossa, sillä kehoni vaatii rautalisää, eivätkä rautatabletit sovi minulle (vatsa kuralla -> huono imeytyvyys). Lisäksi käytössäni on myös blogin kautta testiin saatu 
Puhdas & Beauty Kollageeni & Tyrnimarja sekä tietysti D-vitamiini

Kollageeni on ehdottomasti tämän päivän hittituote ja erilaisia kollageenivalmisteita tulee lisää kuin sieniä sateella. Kollageeni imeytyy huonosti ihoon, joten on mielestäni ihan fiksua nauttia se ravintolisänä. Puhdas & Beautyn versio on loistava, sillä se yhdistää samaan purkkiin kaksi ystävääni eli kalakollageenin ja suomalaisen luomutyrnimarjan. Tuote lupaa tehdä ihosta kiinteämmän, sileämmän ja elastisemman. 

Kollageeni pähkinänkuoressa:

Kollageeni muodostaa 30-40% elimistön proteiineista, sitä löytyy ihon lisäksi myös nivelistä, hampaista, luista, rustoista ja verisuonista. Ihon proteiineista 70% on kollageenia. Kollageeni antaa kudoksille mekaanista kestävyyttä. Se auttaa pitämään ihon kimmoisana ja nivelet joustavina. Luonnollisen muodostumisen alamäki alkaa kuitenkin jo 25 vuotiaana. Ryppyisten mummojen salaisuus taitaa olla ratkaistu.




Valmisteessa on ainoastaan kolme ainesosaa: kollageeni, tyrnimarja ja hedelmäsokeri - ei siis täyte- tai säilöntäaineita. Kollageeni on kalakollageenia, joka on turvallista ja hyvin imeytyvää. Jauheen kauniin värin takana on tyrnimarja ja makeus tulee hedelmäsokerista. Tuote on Suomessa valmistettu.

Sekoitan aamuisin 1-2 ruokalusikallista jauhetta appelsiinimehun tai jugurtin joukkoon. Huonona aamuna jauhe muodostaa ikäviä klimppejä mehuni joukkoon, onneksi sattumat voi kätevästi kalastaa mehun joukosta lusikalla. Jauhe on lähes mautonta, joten sen sujauttaminen suuhun monella eri tavalla on helppoa.

Ensimmäiset vaikutukset oli havaittavissa noin kahden viikon kohdalla. Kärsin nimittäin kuivan ihon lisäksi myös rutikuivista limakalvoista, joista voin onnekseni puhua nyt menneessä aikamuodossa. Eikä ihonikaan ole yhtä kuiva kuin ennen. Tämän seikan arvioiminen on kuitenkin hieman vaikeampaa, koska käytän myös ihoa tehokosteuttavia voiteita. Oletan kuitenkin, että kuurin jatkuessa vielä toisella purkillisella myös ihovaikutus alkaa näkyä paremmin.




Puhdas & Caps D-vitamiini kapselit ovat jauhekapseleita eli ne voi näppärästi lisätä esim. mehun tai smoothien joukkoon.. tai vaikka heittää sellaisenaan kurkusta alas. D-vitamiinin oikeasta annosmäärästä puhutaan paljon, mutta täysin oikeaa vastausta ei löydy. D-vitamiinin tarve on nimittäin yksilöllinen. Suosittelen veren D-vitamiinipitoisuuden selvittämistä labrakokeiden avulla. Täytyykin muistaa tarkistaa omat lukemat :)





Puhdas + Caps Kollageeni & Biotiini valmisteen sisältämät biotiini ja sinkki edistävät ihon, hiusten ja limakalvojen hyvinvointia. Mukana on myös C-vitamiini tukemassa normaalia kollageenin muodostumista ja ihon normaalia toimintaa. Tällä purkilla on hyvä jatkaa kahden jauhepurkillisen jälkeen. On täysin makuasia kummasta pitää enemmän - jauheesta vai kapseleista, itse pidän vaihtelusta, joten molempi parempi :) 


Käytättekö kollageenivalmisteita?



Mistä?
Puhdas & Beauty ja Puhdas & Caps tuotteita voi ostaa 
mm. Hyvinvoinnin tavaratalosta
Kaikki jälleenmyyjät ja lisätietoa valmistajasta täällä.


sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Testissä PHYTOCÉANE uudet anti-age tuotteet




Blogini syntyi alunperin halusta löytää loistavia tuotteita, joita voin täysin sydämin kuuluuttaa maailmalle myös toisten löydettäviksi. Kuljen edelleen sitä samaa polkua pitkin, mutta hyvät löydöt ovat saaneet minut pohtimaan matkani tarkoitusta. Olenko jo päässyt perille? Haluanko edes jatkaa eteenpäin? Tarvitaanko minua enemmän kotona kuin blogissa? Välillä olisi mukavaa vaan olla ja nauttia saavutuksista eli niistä mahtavista tuotteista, jotka sopivat iholleni täydellisesti. Onneksi tarjolla on myös ihania levähdyspaikkoja kuten merellinen Phytocéane, joka uutuustuotteita sain kokeiluuni. 
Ja matkan on kyllä tarkoitus jatkua tästä eteenkinpäin, ei siis syytä huoleen.

Phytocéane on luontoa kunnioittava ja ihoa hemmotteleva ammattikosmetiikan ihonhoitosarja. Sarja viljelee meren kultaa laboratoriossaan Bretagnen Saint Malossa. Jokainen tuote on kehitetty huolehtimaan ihon ihanteellisesta kosteustasapainosta, joka on myös omasta mielestäni kauneuden perusta. Hyvin kosteutettu iho pystyy hyödyntämään parhaiten myös aktiiviaineiden tehot.

Phytocéane anti-aging -linjan uutuustuotteet vannovat mm. merikristallin, merifenkoliuutteen ja erilaisten merilevien nimeen. Tuotteiden luvataan ehkäisevän ja hidastavan juonteiden syntyä sekä huolehtivan ikääntyvästä ihosta monipuolisesti. Iho saa myös tärkeää suojaa ympäristön negatiivisia vaikutuksia vastaan. 






Youth Smoothing Cream on koostumukseltaan kivan pehmeä ja täyteläinen. Voide on tarkoitettu päivävoiteeksi kaikille ihotyypeille. Lisäksi voide toimii rasvaisen ja sekaihon yövoiteena. Voiteen tuoksu on mielestäni erityisen onnistunut. Se on hurmaavan raikas ja mieto - jopa salaperäinen. Ihoni jää päivävoiteen jälkeen mukavan joustavaksi ja kaikki pintakuivuus on poissaTämä on täydellinen voide myös meikin alle. Voide tarjoaa iholleni kunnon ravitsevan shotin heti aamusta.

Ainesosaluettelosta löytyy mielenkiintoisia aineita kuten mm. sheavoi, pistaasiöljy, samphireuute, gorse-öljy, phormidium-levä ja lähdemerivesi. 





Kuivaihoisena ihastuin hurjan paljon myös sarjan Night Renewal Cream yövoiteeseen. Voide on päivävoidetta täyteläisempi, joten se on mukavaa levittää ravitsemaan kosteusköyhää ihoa iltapuhdistuksen jälkeen.  Voide jättää raikkaan ja pehmeän ihotuntuman. Pitkällä tähtäimellä koen myös ihoni napakoituneen ja heleytyneen. Arvostan korkealle myös ihastuttavan miedon tuoksumaailman, joka ei häiritse yöuntani.

Aktiiviaineina ovat pistaasiöljy, dictyopteris-leväöljy, dilsea carnosa - punalevä , chlorella vulgaris -viherlevä ja lähdemerivesi.




Renewing Smoothing Mask voidenaamio on todellinen ihoni pikakaunistaja. Naamiota voi käyttää ihan sellaisenaan tai sen vaikutusta voi tehostaa esim. saunanlämmössä. Ainetta levitetään iholle paksu kerros ja 10min jälkeen naamio pyyhitään pois esim. kasvosienillä. Olen tämän kanssa hieman ihmeissäni, sillä paksu kerros katoaa ihooni lähes kokonaan. Ja lopputulos on superpehmeä.


Janoaako ihonne kosteutta näin kesän jälkeen?


Phytocéane jälleenmyyjät löydät täältä.




Hinnat:
  Youth Smoothing Cream 50ml 69
 Night Renewal Cream 50ml 69€
Renewing Smoothing Mask 50ml 35

lauantai 13. syyskuuta 2014

ESCADA Joyful



Iloisten kukkaistuoksujen ystävä ihastuu varmasti ESCADA Joyful uutuustuoksuun, joka saapui kauppoihin elokuussa. Tämä tuoksu on mielestäni kuin taitavasti sidottu kukkakimppu - yhtä värikäs, positiivinen ja moniuloitteinen. Kokonaisuus on selvästi tarkaanmietitty. Nyt ei puhuta villistä kukkaniitystä, vaan hallitun tyylikkäästä kimpusta kaupunkikodin lasipöydällä. 

Pinkki suoralinjainen pullo hauskuuttaa erikoisella korkillaan, jonka kultakoristeesta löytyy tuttu logo. Tuoksun keulakuvana esiintyy huippumalli Miranda Kerr.




Ensituoksu on viehättävän naisellinen, se kietoo tiukasti syleilyynsä.  Tuoksu on mielestäni miellyttävän kevyt ja kukkainen, siihen on helppo ihastua vähän pidemmäksi aikaa. Mieheni hymyilevä kommentti tuoksuun oli.. "ihan yes". Miesparka joutuu toistuvasti kosmetiikkatestin kynsiin :)

Mustaherukkasorbetin, mandariinin ja melonin salaliitto ihastuttaa jo ensinuuhkaisulla. Eikä sydäntuoksukaan tuota pettymystä, sillä tuoksu syvenee kauniin pehmeästi orvokin lehtien, vaaleanpunaisen pionin, mangoliaöljyn, syklaamin ja pinkin freesian voimalla. Lämmin pohjatuoksu uskoo hunajan ja santelipuun sävyihin, mukana on myös sammaleentuoksu (Florimoss).


 Voiko mielestänne onnenhetkiä ostaa kauniissa tuoksupullossa?


Hinnat:
EdP 75ml 105,00 €
EdP 50ml 82,00 
EdP 30ml 60,50 € 
Body Lotion 150ml 35,50 €
Shower Gel 150ml 31,50 € 

Tuoksu on saatu testiin.

perjantai 12. syyskuuta 2014

RETIPALM Kasvohoito




Minulle tarjottiin jo alkukesästä mahdollisuutta päästä kokeilemaan Retipalm kasvohoitoa maahantuojan omaan kauneushoitolaan, mutta tartuin tilaisuuteen vasta elokuun lopulla. Yritän kaikesta kosmetiikka-hulluudestani huolimatta olla iholleni armollinen eli suunnittelen ihonhoitoa vähän pidemmällä aikavälillä. Kesän loppupuoli sopi aikatauluuni loistavasti ja odotukseni olivat jälleen kerran korkealla.

Kauneushoitola Boutique sijaitsee aivan Tampereen sydämessä eli Satakunnankadulla. Hoitolassa asiakkaita palvelee kaksi kosmetologia, joista toiseen minulla oli ilo tutustua. Sarita Mattila on SKY-kosmetologi ja Retipalm-kouluttaja. Hän onkin paras henkilö avaamaan saksalaisen Retipalmin saloja täysin ummikolle. Meitä yhdistää muuten sama koulutus (omani on tosin jo hirmu vanha), sillä olen itsekin valmistunut SKY-kosmetologiksi.




Pyysin Saritalta kunnon kosteuttavaa kasvohoitoa jo ennen kuin ehdin edes tuoliin istahtaa. Hymyilevä Sarita lupasi minulle kosteutta ja melkein samaan hengenvetoon hän mainitsi, että ihoni näyttää hyvin hoidetulta - uu.. mitä sulosanoja, näitä on aina kiva kuulla. Suojasin kesällä ihoni hyvillä aurinkosuojatuotteilla, joten niitä loppukesän perinteisiä pigmenttiläiskiä ei nyt löytynyt. Yksi käyttämistäni aurinkosuojista oli muuten juuri Retipalmin tuote. Takana oli myös tehokosteutusviikot toisella ammattikosmetiikkasarjalla - josta kuulette myös aivan pian. Tilanne oli siis varsin hyvä, mutta ainahan sitä voi kurotella kohti taivasta, eikös?




Retipalm kasvohoito räätälöidään aina asikkaalle sopivaksi. Hoitolasta on mahdollista ostaa myös pitkäntähtäimen vaihtoehto eli Vital Ihonhoito- ohjelma (hinta 294€), johon kuuluu kaksi kasvohoitoa neljän viikon välein ja neljä kotihoitotuotetta. Retipalm tuotteet sisältävät korkeita pitoisuuksia A-, C-, ja E-vitamiineja sekä beetakaroteenia. Tehoaineet on pakattu iholle parhaiten sopivaan muotoon. Erityistä huomioita on kiinnitetty aineiden imeytymiseen mahdollisimman syvälle ihoon. Tuotteet ovat myös erittäin hyvin siedettyjä, joten ne sopivat useimmille. Ne eivät sisällä synteettisiä väriaineista, säilöntäaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä tai eläinperäisiä ainesosia. Itse kiinnitin huomiota mietoon ja varsin miellyttävään tuoksumaailmaan.


Retibalm kasvohoitoni kesti kiitettävän pitkään eli 90 minuuttia.
Hoidon ensimmäinen vaihe oli puhdistus, siinä käytettiin muistaakseni kaksoispuhdistusta. Puhdistus päättyi pH:ta laskevaan kasvoveteen. Näin iho saatiin valmiiksi seuraavaa vaihetta eli kuorintaa varten. Kuumottava aha-happokuorinta hierottiin ihoon hyvin, jotta kaikki eloton ihosolukko poistui varmasti ihoni pinnalta. Ihosolut saadaan näin vastaanottamaan runsas vitamiinibuustaus, jossa ihoa on tarkoitus ravita tehokkaasti. 

Kasvohoitooni kuului ilahduttavan pitkät hieronnat, joissa käsiteltiin myös kaula, niska ja dekollete. Hieronnan voimakkuus tuli minulle täytenä yllätyksenä, sillä ihoa käsiteltiin hoidossa suhteellisen voimakkain ottein.




Lopputuloksena oli käsinkosketeltava pehmeys, ihoni tuntui myös kirkastuneen aivan silmissä. Kasvojeni pienet juonteet olivat madaltuneen lähes näkymättömiksi. Kasvoni punoittivat hieman suhteellisen voimakkaan käsittelyn jälkeen. Iho näytti seuraavat päivät erityisen kauniilta jopa aivan ilman meikkiä. Voin suositella hoitoa lämpimästi etenkin niille, jotka pitävät näkyvistä tuloksista.

Voisin kuvitella, että sopiva aika kasvohoidolle on juuri nyt, kun kesä on vaihtumassa syksyyn. Retipalm-hoito tehoaa hyvin mm. pigmenttiläiskiin, arpiin, couperosaan, akneen, vetostuneeseen ja kuivaan ihoon.. eli suhteellisen moneen ihon ongelmakohtaan. 

Onko kalenteriinne jo merkitty seuraava kasvohoito?


Retipalm hoitolat ja jälleenmyyjät löydät täältä.

torstai 11. syyskuuta 2014

LivBox Syyskuu 2014



LivBox taukoni oli vain yhden kuukauden mittainen. Käytin nimittäin eteeni sopivasti tupsahtaneen tarjouksen, jolla 3kk:n tilausjakson sai muutaman euron halvemmalla. Silkkaa säästöä siis ;)




Syyskuun LivBox sai minut aluksi haukkomaan henkeäni. Mielessäni vilahtivat suloiset teinivuodet.. tuttu hiuslakkapullo oli nimittäin päässyt mukaan. No, eikös LivBoxin tarkoitus ole juuri yllättää tai ainakin nostattaa tunteita pintaan? Kolme täysikokoista tuotetta näyttää olevan ihan kivaa ja käytettävää aamupuuron peruskauraa, jota voi löytää lähes joka marketin hyllyltä. Onneksi mukaan on mahtunut myös ihana luonnonkosmetiikan käsivoide.





Lumene Bright Touch Puhdistusvaahto tulee varmasti käytettyä. Uusi tuote minulle, joten testaan sen kyllä mielelläni. Ajattelin käyttää tämän kakkosvaiheen putsarina puhdistusmaidon jälkeen, näin vaahto ei kuivata kosteusköyhää ihoani. Onneksi minulle ei osunut Lumenen geeliputsari, joka olisi ollut iholleni aivan liian tujua tavaraa. Vaahtopuhdistus sopii monelle.

ovh 9,90-/150ml




L'OCCITANE Shea Butter Hand Cream on pikkuruinen 10ml:n näytetuubi. Kuiviin käsiini olisi imeytynyt mainiosti vähän suurempikin koko, mutta tällä mennään. Voide ihastutti heti ensikosketuksella. Ihana pehmeys ja imeytyvyys yhdistettynä mietoon tuoksuun sopi käsilleni ja nenälleni oikein hyvin. Täysikokoinen 150ml tuubi maksaa kaupassa 24€, joten kyseessä on käsivoiteiden luksusmalli. Ihanaa ja laadukasta luonnonkosmetiikkaa!






NIVEA Lip Butter Blueberry Blush on tämän syksyn uutuus. Pakkaus houkuttelee kokeilemaan, mutta kaapissa odottaa käyttöönottoa jo valmiiksi liian monta huulivoidetta. Tämä lähtee siis eteenpäin. Puikko on muutenkin mielestäni käytössä paljon purkkia mukavampi.

ovh 3,45- 




L'ORÉAL PARIS Skin Perfection Unifying Day Moisturiser on myös syksyn uutuustuote. Kyseessä on kaikille ihotyypeille sopiva päivävoide, joka lupaa kosteuttaa ihoa 24h ajan. Voide myös tasoittaa ihon sävyä ja heleyttää. Hmm.. tuote vaikuttaa kyllä hyvin mielenkiintoiselta, mutta epäilen sen lähtevän eteenpäin. Tuotteen ikähaarukka näyttää olevan 20-30v, joten voiteen kosteutusteho ei todennäköisesti riitä omalle iholleni.

ovh 12,90-/50ml 




 L'ORÉAL PARIS Elnett Satin Volume Excess sujahtaa kätevästi käsilaukun uumeniin. Mainosteksti vaittää pullon uudistuneen sisältäpäin. Ja pullon pantteriraita kertoo, että myös ulkokuoren hienovaraista päivitystä on ainakin yritetty tehdä. 

ovh 2,85/75ml



 

 KATY PERRY Royal Revolution lanseerataan nyt syyskuussa. 
2ml:n pakkaus sopii alkuvaikutelman luomiseen.  

Kaksi tuotetta lähtee siis eteenpäin, kaksi tulee heti käyttöön 
ja kahden kohtalo on vielä epäselvä. Ei pöllömpi syyskuu :) 


Ilahduttiko syyskuu teitä?


lauantai 6. syyskuuta 2014

Tohtori H vastaan Baby Lips




Maybelline Baby Lips hypen ollessa kuumimmillaan, haluan nostaa esiin yhden vanhan kirjoitukseni, josta varsinkin luonnonkosmetiikan ystävä takuuvarmasti ilahtuu. Tohtori nimittäin oli vikkelämpi ja ehti ensin.  Dr. Hauschka Novum Play of light huulipunat lanseerattiin jo vuosi sitten. Ne toimivat aivan kuten Baby Lipsit - luultavasti myös paremmin, mutta ne ovat puhdasta luonnonkosmetiikkaa. Punat tuovat huulille kevyen kiiltomaisen värin. Lisäksi ne hoitavat huulia tehokkaasti. Olen käyttänyt Novum-punia koko viime talven, eivätkä huuleni rohtuneet kertaakaan. Yhden luonnonkosmetiikan punan hinnalla saa todennäköisesti näyttävän kokoelman Baby Lipsejä, mutta itse käännyn mielummin laadukkaan Hauschkan hylsyn puoleen. Novum ainesosat on helppo löytää täältä. Maybelline ei kerro Baby Lips incilistaa nettisivuillaan. Hauschkan Novum on varmasti myös paljon tuntemattomampi kuin Baby Lips, jonka näyttävä mainos tunkee verkkokalvoilleni lähes joka lehden sivuilta. 




Kertokaahan tietämättömälle, mikä tekee Baby Lipsistä niin ihmeellisen? Taitava markkinointi? Hyvät ainesosat? Käyttömukavuus? Helppo saatavuus? Karkkipakkaus? Keksikää te lisää..

Dr. Hauschka Novum vai Maybelline Baby Lips?
Vai joku muu? Onhan näitä.
 


perjantai 5. syyskuuta 2014

Lemon, Juice & Glycerine vartalovoiteet




Kotimainen Lemon, Juice & Glycerine tuoteperhe laajeni syyskuussa vartalovoiteilla. Tarjolla on kolme vaihtoehtoa perinteiseen LJ&G-tyyliin. 250ml tuubit ovat edullisia noin viiden euron hintaisia ja niitä on helppo löytää melkein joka marketin hyllyltä. Eilen bongasin nämä jo Anttilan kosmetiikkaosastolta. Näppärät napsukorkkiset tuubit sisältävät kosteuttavaa glyseriiniä ja luonnon sitruunauutetta. Tuubeista kaksi eli ne perinteiset voidemallit ovat miellyttäneet minua eniten. 




Puuvilla & Sitruuna vartalovoide on suunnattu erittäin kuivalle iholle, joten ystävystyin sen kanssa hyvin nopeasti. Voiteen tuoksu tuo mieleeni puhtaan pyykin tuoksun. Täyteläinen voide imeytyy ihooni nätisti, ilman tahmeutta.

Avokado & Sitruuna vartalovoide sopii normaalille ja kuivalle iholle. Se sisältää sheavoita ja avokadoöljyä. Voiteen raikas (aavistuksen sitruunainen) tuoksu sopii nenääni paremmin kuin hyvin. Voide myös imeytyy nopeasti ja iholle jää mukavan pehmeä tunne.

 Lime & Jogurtti In-Shower vartalovoide lupaa hoitaa vartalon kosteuttamisen jo suihkussa. Tuote on suunnattu kiireiselle aikuiselle, jolla ei ole aikaa tuhertaa rasvatuubin kanssa suihkun jälkeen. Idea on hyvä, mutta tämä tuote ei toimi omassa käytössäni. Kuiva ihoni suorastaan huutaa rasvaa suihkun jälkeen. In-Shower toimii luultavasti paremmin normaalilla iholla. Vastaava tuote on jo ainakin Nivealla.


Suomessa valmistettu kosmetiikka sopii 
loistavasti yhteen suomalaisen järvimaiseman kanssa. Eikös?



Voiteet on saatu kokeiluun blogin kautta.

torstai 4. syyskuuta 2014

CLEAN White Woods



Kaipaako joku raikasta metsäntuoksua?
Itse haaveilen siitä etenkin syksyisin
 ja marssin sienimetsään..

CLEAN -tuoksut tuovat mieleeni voimakkaita tunnetiloja. Osa niistä on myös vahvasti vuodenaikaan sidottu. Syyskuuhun sopii mielestäni erittäin hyvin lämmin CLEAN White Woods, joka huokuu rauhallista syksyn tunnelmaa. Tuoksu lanseerattiin syksyllä 2013.




Tunnetila?

Seison sammaleen peittämällä kalliolla. Jalassani on punaiset kumisaappaat ja harteillani keltainen sadetakki. Sammalmättäälle laskettu vanha sienikorini pullistelee herkkutatteja, kanttarelleja ja suppilovahveroita. Puut humisevat tuulessa ja muheva multaisen maan tuoksu leijailee nenääni. Värikäs metsä näyttää kauniilta, joten en jaksa kiirehtiä kotiin.





White Woods huokuu pehmeää huopamaista lämpöä alusta loppuun saakka. Tuoksussa esiintyy vahvana puuntuoksu ja myski. White Woods onnistuu kuitenkin säilyttämään keveyden voimakkaista elementeistään huolimatta. Tuoksu on myös yllättävän unisex, voisin hyvin kuvitella nuuhkivani sitä myös mieheni iholta.

 Ensituoksussa on kirpeää mandariinia, ripaus mustapippuria ja bergamottia.  
Sydäntuoksun muodostavat magnolia, kalla ja vaniljaorkidea. 
Metsäisen pohjatuoksun takaa löytyy santelipuu, suklainen myski ja amber-puu.


CLEAN White Woods 
EDP 60 ml 75,00
EDP 30 ml 49,00


Tuoksu on saatu kokeiluun blogin kautta.