Sivut

lauantai 19. syyskuuta 2015

Hellää luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle




WELEDA Manteli on kuin tehty meidän perheellemme, koko porukalla kun on enemmän tai vähemmän kuiva ja herkkä iho. Meillä on käytetty paljon apteekkituotteita kuten Eucerinia, mutta aina välillä on hyvä vaihtaa johonkin muuhun. Se on jopa suotavaa ihon kannalta.

Ihonhoito alkaa aina puhdistuksesta, siihen Weledalla on tarjota loistava suihkuvoide, joka pesee ihon hellästi, mutta tehokkaasti. Voide on emulsiomaista ja tuoksutonta. Aineen teho perustuu  luonnollisiin kookos- ja sokeritensideihin, jotka  puhdistavat ihon kuivattamatta. Mukana on luomulaatuista manteliöljyä ja sheavoita. Voide ei vaahtoa.

Voiteen vahvuus verratuna muihin pesutuotteisiin tulee esiin mielestäni varsinkin silloin, kun pestään ihottuma-aluetta, halkeilevaa, ärtynyttä tai intiimialueen ihoa. Tämä on todellinen kuivan ihon ystävä ja paras koskaan käyttämäni suihkuvoide.

 


Puhtaalle iholle on hyvä levittää Weleda Manteli vartalovoide, joka on myös suunniteltu herkkäihoisia ajatellen. Se antaa iholle pitkäkestoista suojaa ja kosteutta sekä rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Voide sisältää mm. luomulaatuista manteliöljyä, mehiläisvahaa ja kasviperäistä glyseriiniä. Nykyään puhutaan paljon ihon pH:sta, voide pyrkii korjaamaan sen oikealle tasolle, jolloin myös iho paranee ja vahvistuu.

Meillä vartalovoidetta sivellään iltasin lasten kuivalle iholle. Voide on koostumukseltaan aika juoksevaa ja emulsiomaista, joten pullo on sille kaikkein paras pakkaustapa. Kevyesti mantelintuoksuinen voide imeytyy ihoon helposti. Iholle jää kiva pehmeys - ilman tahmeutta. Olen varma, että tätä ostetaan myös jatkossa lisää, sillä vaativa raatimme sanoo tämän tuntuvan iholla hyvältä :)




 Weleda Manteli käsivoide imeytyy hyvin, kosteuttaa ja pehmeys tuntuu kestävän iholla hyvin. Voide on koostumukseltaan ohutta. Sanoisin tämän olevan tuoksutonta, vaikka aluksi nenään leijaileekin hyvin hento mantelin tuoksu. Iholla voide ei kuitenkaan tuoksu miltään - vartalovoide käyttäytyy samoin. Paperihommia voi jatkaa aika nopeasti käsivoiteen levittämisen jälkeen. 

Minulla on siis omassa käytössäni suihkuvoide ja käsivoide. Pidän molemmista ja voin suositella niitä kaikille. Jos etsit tuoksutonta luonnonkosmetiikkaa, joka toimii hyvin, niin Weleda Manteli-tuotteita kannattaa ehdottomasti kokeilla. Syksy on tuonut kauppoihin paljon uutta luonnonkosmetiikkaa, joten jatkossa kuulette aiheesta varmasti lisää. Pysykää kuulolla :)

 Weledaa myy mm. Ruohonjuuri.

Arvonta päättyy huomenna,
muistakaa osallistua.

Ihanaa viikonloppua <3





Sponsored

6 kommenttia:

  1. En olekaan Weledaa juuri käyttänyt, mutta nämä vaikuttavat täydelliseltä talveen. Taisin bongata nämä Ruohonjuuresta, mutten ehtinyt sen enempää tutustua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu.. ainakin Ruohonjuuresta löytyy. Meillä tykättiin ainakin kovasti :)

      Poista
  2. Mä olen käyttänyt vain tämän valmistajan käsivoiteita ja ne on niin ihania.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle Manteli-käsivoide oli ensimmäinen Weledalta. Ja tykkään kyllä. On hyvä, että voide imeytyy suht nopeasti ja tekee kädet ihanan pehmeiksi :)

      Poista
  3. Kyllä saattaisin ostaa jo pelkän putelien värin perusteella :) Mutta nuuka kun olen niin... Kiitos kuitenkin vinkistä :)
    Ja muksaa viikkoa sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ole hyvä vaan :)

      Hyvää viikkoa Bikke <3

      Poista