Sivut

perjantai 27. helmikuuta 2015

philosophy loveswept



Raskaassa elämänvaiheessa on erittäin tarpeellista ajatella välillä myös onnellisia ja kevyitä ajatuksia. Rakastan tuoksuja, joten minulle ihanan lepohetken suo keväinen philosophy loveswept tuoksupullo, jonka mainio teksti saa hymyn huulilleni
philosophy: follow your heart.

Tuoksupullo on hienostuneen suoralinjainen ja tuo välittömästi mieleeni Clean -tuoksut. Lasipullon kylkeä koristaa lisäksi pehmeästi piirretty sydän, joka tuntuu lähtevän lentoon :)




Tuoksun alku on mielestäni hyvin raikas sitruksisella tavalla. Lähtö on reipas ja vauhtiin päästäänkin suhteellisen nopeasti. Alun muodostavat bergamotti, siniorvokki ja sitruuna. Sydäntuoksu on aavistuksen makea ja kukkainen. Se on omaan nenääni myös tuttavallinen, herkkä ja rakastettava. Sydämen takana on passionhedelmä, lootus ja pinkki jasmiini. Lopun tunnelma on ihanan pehmeä, sen saa aikaan lämmin meripihka, seetripuu ja myski.




Tuoksun intensiteetti on mielestäni sopivan kevyt, joten voin hyvin kuvitella käyttäväni tätä päivätuoksuna. Tuoksu kestää ihollani raikkaana tunteja, mutta ei loputtoman pitkään, joten uusi kierros voi päivän aikana olla tarpeen.

Jos etsit raikasta sitrustuoksua, josta löytyy myös ripaus kukkaistuoksua, niin tätä kannattaa nuuhkaista. Loveswept sopii loistavasti kevääseen ja kesään. 
Aivan ihana ja energinen tuoksu <3  

Oletteko tuoksutelleet philosophyn tuoksuja?


philosophy loveswept EdT n. 44 € / 60 ml


Tuoksu on saatu testiin.


sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Suru





Minulla on ollut tänään niin apea ja surullinen olo, etten jaksa puhua kauneusjuttuja. Olin eilen sairaalassa Isääni katsomassa. Juttelimme iloisesti - ihan niin kuin ennenkin - mutta takaraivossani painoi tieto yhteisen ajan loppumisesta. Mitä sanoa, kun aikaa on jäljellä enää vähän? Isä on ollut aina kova urheilumies, joten juttelimme urheilusta ja toki myös päivän polttavista uutisista. Vielä pari kuukautta sitten Isä halusi muistella lapsuuttaan ja minä yritin painaa asioita muistiinHaluan tuntea juureni. 

 



Tällaisina hetkinä huomio kiinnittyy elämisen laatuun. On tärkeää, että saa matkata pehmeästi rajan toiselle puolelle - ilman tuskaa ja huolta. On myös paljon käytännön asioita, joissa haluan auttaa, sillä Isä asuu yksin. Lisäksi on tärkeää, että kaikki läheiset kulkevat samaan suuntaan ja tukevat toisiaan. Surumme on yhteinen. Suru on prosessi, joka on käytävä läpi, että voi jatkaa omaa elämäänsä eteenpäin.




Miten tämä raskas aika näkyy blogissa? En tiedä vielä, mutta blogiaikaa saattaa olla vähemmän. Toisaalta on helpottavaa ajatella kauneusjuttuja ja muuta kevyttä kivaa. Eilen aamulla suoritettu vähän huolellisempi ihon viikkohuolto antoi hyvin potkua koko päivään :)

Ihanaa päivää <3





torstai 19. helmikuuta 2015

Artdeco kevätmeikki ja salaperäinen tassu





Postilaatikostani löytyi viime viikolla yllätys, jonka takana oli Aila Airo. Kuori piti sisällään kolme ihanaa kevätuutuutta. Lähettäjä oli valinnut tuotteet huolella, sillä nämä sopivat minulle täydellisesti. Artdeco Art Couture huulipuna on lämmin roosa "Cream Soft Pink 268". Sain myös saman sävyisen vedenkestävän Artdeco Soft Lip liner huultenrajauskynän. Tämä pari sopii hyvin arjen huulimeikkiin, joten se oli helppo ottaa heti käyttöön.

Artdeco Emilio de la Morena kevätkokoelma 2015 on värimaailmaltaan ruusunpunainen, aprikoosi, pinkki ja mintunvihreä. Espanjalaissyntyinen Emilio de la Morena on vuonna 2005 perustamansa muotitalon johtaja ja palkittu muotisuunnittelija. Tänä keväänä Emilio esittelee myös oman syyskokoelmansa Lontoon muotiviikoilla.




Artdeco Blush Couture Creative Expression poskipunassa yhdistyy kolme kaunista pastellisävyä. Minulla on ollut Artdecon poskipunia, joten tiedän, että niissä riittää pigmenttiä ja laatua vaativaankin makuun. Punassa on myös kaunis kevyt hohde. Emilion suunnittelema koristekuvio on vielä rikkomatta - ehkä maltan hetken.




Salaperäinen tassu iski jälleen ja vei kukat. Tassumies liikkuu äänettömästi ja on luonteeltaan viekas kuin kettu. Näppärät tassut saavat kaiken katoamaan - avaimista kuvausrekvisiittaan. Meillä etsitäänkin usein tassumiehen piilottamia tavaroita.




Kokoelman kiinnostavin osa lienee kevään uusi mosaiikkirasia, johon mahtuu kahdeksan luomiväriä. Kevään uutuusvärit ovat lila, minttu, vaaleanpunainen ja vaalea lumi. Kannen kuvioinnin Emilio on suunnitellut kunnianosoituksena taiteilija Max Billille, jonka 1930-luvun taide oli hyvin graafista ja modernia.

Mitä pidätte Artdeco keväästä?



tiistai 17. helmikuuta 2015

Tehokasta kosteutusta talvi-iholle




Tämä taitaa olla ensimmäinen talvi, jolloin voin rehellisesti sanoa, ettei omalle iholleni erittäin tyypillistä pintakuivuutta ole ollut yhtään.  Uskon, että ennakointi on mennyt tänä vuonna ihan nappiin. Tai sitten talvi on ollut normaalia kiltimpi. Olen siis hyvin tyytyväinen ihoni nykytilaan, jonka toivon toki myös säilyvän.

Ja miten tähän on vihdoin päästy? Noudatan päivittäin aika tarkkoja rutiineja, johon kuuluvat puhdistukset aamuin ja illoin, sekä toki myös kunnon voiteet. Kuorintaa ja kosteuttavaa naamiota käytän kerran tai pari viikossa. Ja superkosteuttavia tehotippoja tarpeen mukaan. Kävin myös viime vuoden aikana neljä kertaa kasvohoidossa - se teki hyvää ja kantaa pitkälle <3




Yksi loistava apu kosteusköyhälle iholle on diego dalla palma RVB SKINLAB Consentraded keramide, joka on pumppupulloon pakattua ohutta geelimäistä nestettä. Tämä buusteri on sanojensa mittainen ja palauttaakin ihon optimaalisen kosteustasapainon hyvin nopeasti. Tuotetta voi käyttää aamuin illoin hoitovoiteen alla tai tarpeen mukaan. Olen huomannut sen toimivan meikin alla ihan yksinäänkin - meikkivoide ei ole lähtenyt rullaamaan tms.

Parasta tässä on nopea vaikutus, joka näkyy heti iholla pehmeytenä ja joustavuutena. Tuotetta voi käyttää myös kuureina. Ja se on helppo sovittaa yhteen muun ihonhoidon kanssa. Pidän tosi paljon myös näppärästä ja siististä pumppupullosta, jota ei voi koskaan kehua liikaa. Tuote on lähes tuoksuton.




Toinen kuivan ihon mainio pika-apu on tehokosteuttava naamio. diego dalla palma RVB SKINLAB SOS MASK on geelinaamio, jota voi käyttää yönaamiona tai normaalin naamion tapaan sen 10 min. Geeli tuntuu iholla kivan viileältä ja virkistävältä, se myös tasapainottaa, korjaa ja heleyttää ihoa. Tuotteesta hyötyy eniten juuri kosteusköyhä iho, sopii myös herkälle iholle. Naamiota suositellaan käytettäväksi erityisesti intensiiviselle sääolosuhteille altistumisen jälkeen - kylmyys, aurinko ja tuuli. Viikonlopun sääkartalta löytyi ainakin kylmyys ja tuuli, joten tämän naamion aika on juuri nyt.

Tykkään näistä tosi paljon <3
Sain ensimmäiset testiin, mutta ostan näitä jatkossa varmasti lisää.

Lisätietoa tuotteista löytyy täältä. Kaikki jälleenmyyjät täällä.

Hinnat: 
diego dalla palma RVB SKINLAB Consentraded keramide 30 ml / 60 €
diego dalla palma RVB SKINLAB SOS MASK 70 ml / 47 €



















sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Clarins Garden Escape kevät





Yksi selvä kevään merkki - valon lisääntymisen lisäksi - ovat kosmetiikkasarjojen uudet kevätkokoelmat. Clarins kevät miellyttää silmääni superpaljon. Se on sisältää paljon suloisen pehmeitä sävyjä, ihanaa laatua ja jopa kukkarolleni sopivia hintoja. Ja noi kauniit kullanväriset pakkaukset... aivan ihania <3




Talven ykkösposkipunani on ollut Clarins Blush Prodige Tawny Pink. Pidän punan koostumuksesta, siinä on sopivasti pigmenttiä ja kevyt hohde. Pakkauksen sivellin toimii vain hätäapuna, parasta jälkeä syntyy vähän suuremmalla siveltimellä. Tämän kevään sävy on astetta pehmeämpi vaalea roosa Sweet Rose 09, joka näyttää poskella ihanan kevyeltä ja raikkaalta.




Kevään uusi Garden Escape 6-colour -luomiväripaletti sisältää kuusi herkullista sävyä, joista suosikkejani ovat ruskea, valkoinen ja kaksi eri vaaleanpunaisen sävyä. Tämän kevään trendiväri on vihreä, mutta olen vihreiden sävyjen kanssa suoraan sanottuna vähän avuton. En koe niiden sopivan kovinkaan hyvin tummansinisiin silmiini, mutta voisin toki ajatella asiaa uudella tavalla. Ehkä aavistuksen vihreää voisi sovittaa yhteen ruskea värin kanssa tai laittaa yhteen vastavärin eli vaaleanpunaisen kanssa? 

Rasia näyttää upealta. Olen viettänyt sen kanssa jo paljon laatuaikaa, jonka seurauksena pääni on täynnä uusia ideoita. Värejä voi käyttää joko kuivana tai kosteana - vain mielikuvitus on rajana.




Kevään uusista huulimeikeistä valitsin testiin kaksi, joista toinen tuli käyttöön heti. Clarins Instant Light Lip Balm Perfector -huulipuna liikkuu mielestäni kiillon ja huulipunan välimaastossa, joten sitä on helppoa käyttää monella tavalla - joko yksinään tai toisen punan päällä. Omaan silmääni puna näyttää kauniilta, kostealta ja kuultavalta. Tunne on varsin miellyttävä. Kuvassa on oranssi orange 04, joka sopii lämpimään ihonväriini täydellisesti.

 Huulipuna sisältää huulia hoitavia mm. mangon ja voipuun uutteita ja E-vitamiinia. Mukaan on laitettu myös mineraalihelmiäistä ja 3D Radiance-pigmenttejä, joiden vaikutuksesta valo heijastuu huulista kauniisti. Kurkkaa jutun alla olevan kuva :)





Clarins kehitti ensimmäiset kasvo- ja vartaloöljyt jo yli 60 vuotta sitten. Tänä keväänä kauppoihin on tullut jotain aivan uutta ja ennennäkemätöntä. Clarins Instant Light Lip Comfort Oil -huulikiille on pieneen pulloon pakattu öljy, joka sisältää erilaisia kasviuutteita - mm. hasselpähkinä-, mirabelle- ja jojobaöljy. 

Öljy tuntuu huulilla hyvältä, se ei ole yhtään tahmea. Se myös hoitaa ja kosteuttaa erittäin hyvin. Kokeiluun saamani kevään kausiväri Rasberry on kevyt ja pirteä pinkki, joka antaa kivasti tilaa myös huulten omalle sävylle. Öljy tuoksuu nenääni hedelmäisen hyvältä. Hauska ja erittäin käytettävä uutuus :)


Clarins Instant Light Lip Balm Perfector -huulipuna "orange 04"


Mitä mieltä olette Clarins keväästä?

Minua houkuttelee ostaa lisää Instant Light Lip Balm Perfector -huulipunia. 
Aivan mahtava laatu <3


 Kaunista kevätpäivää kaikille!


Hinnat:
Garden Escape 6-colour -luomiväripaletti, ovh 48,80-
Instant Light Lip Balm Perfector -huulipuna ovh 19,90-
Instant Light Lip Comfort Oil -huulikille 19,90-
 Rouge Prodige -poskipuna, suositushinta ovh 41,40-

perjantai 13. helmikuuta 2015

LivBox Helmikuun kanssa kohti ystävänpäivää :)



Yksi tämän viikon kohokohtia on ollut Helmikuun LivBox, jonka noudin eilen postista maksikirjelapun kanssa. Puolikuntoiseen oloon piti saada myös vähän lohdutusta tulppaanien muodossa :) 




Kauniin pinkki lähetys on mukavan runsas ja hyvällä maulla valittu. Silmääni osui heti kaksi tuotetta, jotka olisin ostanut joka tapauksessa. Kaikki pienet näytekoot on nyt unohdettu ja sen myötä myös selektiivinen kosmetiikka, mutta en valita. Tämä boxi on kiva ja erittäin käytettävä :)




Mukana oli täysikokoiset:

Lumene Nude Perfection kevytmeikkivoide sävy 1 on koostumukseltaan erittäin kevyt. Voide tekee iholle kauniin luonnollista ja mattapintaista jälkeä. Saatavana on neljä sävyä, joista sain vaaleimman. Ekan kokeilun jälkeen sävy näyttää varsin sopivalta ja koostumuskin miellyttää, joten tämä tulee käyttöön. Voide sisältää lakan siemenuutetta ja sopii monelle - normaalista sekaihoon, myös aikuiselle iholle.
Ovh 30 ml / 19,90 e

Nivea Daily Essentials Sensitive 3-in-1 Micellar Water. Pidän misellivesistä, joten oli hauskaa saada testiin Cosmopolitan Beauty Awards voittaja 2015. Yhteiselomme alkoi lupaavasti, sillä puhdistin tällä jo yhden meikin. Vesi ei ärsyttänyt herkkää ihoni, vaan toimi moitteettomasti. Lopputulos oli ilahduttavan puhdas - myös vesiliukoinen silmämeikki lähti hyvin.
Ovh 200 ml / 5,95 e

Garnier Fructis Densify Lenghts Plumper -seerumi lupaa ekstratuuheutta. Saa nähdä miten tämä toimii luonnonkiharan kanssa. Ovh 50 ml / 7,95 e

Paese Kashmir luomiväri on koostumukseltaan matta. En rehellisesti sanottuna tiedä, jääkö tämä omaan käyttöön - aika näyttää. Ovh 4,95 e

Ja runsaanpuolenen 50ml näytekoko:
Eucerin In-shower Body Lotion, joka on minulle jo tuttu tuote.
 Tämä on hyvä matkakoko :) 




Olen ollut LivBox tilaaja jo kaksi vuotta - yhtä kuukautta lukuun ottamatta. Aika on mennyt kuin siivillä. Matkani jatkuu vielä. Miten te? Oletteko vielä mukana? Mitä piditte helmikuusta?


Olen tilannut LivBoxin täältä.


torstai 12. helmikuuta 2015

Dr. Hauschka uutta




 Olen ottanut ilolla vastaan Dr. Hauschkan uudet napsukorkkiset 145ml vartalovoidetuubit, jotka ovat saapuneet kauppoihin lasipullojen rinnalle. Nämä on helppo napata mukaan jumppakassiin tai matkalle. Voide tuntuu myös aikaisempaa paksummalta, joten se on käytössä mukavan kermaista ja hyvin imeytyvää. Olen kuivaihoinen, joten vartalovoiteita kuluu paljon. Rasvaan ihoni yleensä heti suihkun jälkeen, sillä olen huomannut voiteen imeytyvän parhaiten nahkeaan ihoon. Ilman rasvaamista ihoni suorastaan rapisee pois. Onko teillä samaa talvihaastetta?




Vartalovoiteita on kolme erilaista tuubia, joista olen saanut testiin kaksi. Suosikkini on Dr. Hauschka Manteli vartalovoide, joka sopii erityisesti kuivalle ja herkälle iholle. Voide sisältää mm. mantelin siemenöljyä, mäkikuismaa, masmaloa ja kitten-malvauutetta. Ja miksi tämä on niin hyvä? Voide kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti ja vahvistaa eli koen ihoni pysyvän pitkään kivan pehmeänä ja joustavana - tämän kanssa voin jopa hetkeksi unohtaa olevani kuivaihoinen. Pidän myös voiteen tuoksusta, joka tuo mieleeni kaikki ihanat mantelileivonnaiset :)





Dr. Hauschka Ruusu vartalovoiteen vahvuus on mielestäni aito ruusuntuoksu, joka saa aikaan ylellisen olon ihan tavalliseen arki-iltaan - kuningatar-fiilis. Aidon tuoksun takana on ruusuöljy ja villiruusu-uute, mukana on myös ruusuvahaa. Eteeristen öljyjen tuoksut haihtuvat ihon lämmön vaikutuksesta, joten tuoksusta saa nauttia sopivan pitkään.

Kolmas tuubi on Dr.Hauschka Laventeli-Santelipuu vartalovoide, jota minulla ei nyt ollut testissä. 

Lisäksi on hyvä muistaa, että Dr. Hauschkan tuotteet ovat erittäin korkealaatuista luonnonkosmetiikkaa - sertifioitu NATRUE- ja/tai BDIH-standardin mukaan. Sanomattakin on selvää, että tuotteet eivät sisällä synteettisiä tuoksu-, väri tai säilöntäaineita. Eikä mineraaliöljyjä, parabeeneja tai silikoneja. Tuotteet on myös dermatologisesti testattu.


Onko teillä käytössä mitään Hauschkaa?


sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Fan di FENDI Blossom




Valon lisääntyminen tuntuu syvällä sisimmässä asti. Aivan ihana fiilis <3. Tähän kevättä kohti kulkevaan hetkeen täytyy löytää myös raikas kukkaistuoksu, jota tuoksuttelemalla voi tuntea kirsikankukkien kukkivanOmalla kohdallani tuo fiilistely sujuu hyvin, sillä omaan varsin vilkkaan mielikuvituksen :)

Tämän kevään uutuus Suomessa on Fan di Fendi Blossom, joka on kuin kevät itse, niin herkkä ja raikas jo ensihetkestä. Tuoksusta löytyy myös kivaa tyttömäisyyttä, joka sopii kaikille naisille ikään katsomatta. EdT tuoksu on oiva valinta kevääseen ja kesään, jolloin kannattaa unohtaa kaikki raskaat tuoksut. Fan de Fendi Blossom on sopivan kevyt arkituoksu, se ei säikyttele kanssakulkijoita. Toisaalta tuoksu ei ole kovin kestävä, mutta ainahan on helpompi laittaa tuoksua lisää, kuin ottaa sitä pois. Itse käytän tuoksuja niskassa ja ranteissa, joissa ne kestävät paremmin.




Tuoksun alku on aavistuksen makea, sen muodostavat Nashi-hedelmä ja vadelma sekä särmää antava rosepippuri. Kukkaissydän on harvinaisen ihastuttava, sen takaa löytyy kirsikankukkia, magnoliaa ja jasmiiniuutetta. Puuterisen pohjatuoksun takaa löytyy pehmeä vanilja ja valkoinen myski. Iholle jää lepäämään kiva kukkaispuuteri, joka tekee hyvin naisellisen olon.

Suoralinjaista lasipulloa koristaa hento persikan sävy, myös neste on kauniin persikkainen. Ulkoasu vastaa mielestäni hyvin itse tuoksua.




Tässä on jotain samaa kuin Marc Jacobs Daisy Dream - tuoksussa. Molemmat ovat erittäin naisellisia kukkaistuoksuja, joihin on helppo rakastua. Tuoksuja yhdistää ainakin sydäntuoksun jasmiini.


Oletteko tutustuneet Fendin tuoksuihin?

Fan di Fendi Blossom EdT 30ml 54,50-


Tuoksu on saatu testiin.

perjantai 6. helmikuuta 2015

Voittaja on....



Kivvi-arvonta on päättynyt. Kirjoitin kaikkiaan yli 140 arpaa.
Ystävänpäivä-kysymykseen tuli kivoja vastauksia 
- lämmin kiitos kaikille osallistuneille <3

Voittaja on...

Irina

Paljon onnea!


torstai 5. helmikuuta 2015

Arkea helpottavia juttuja





Oletteko pysyneet terveinä? Meillä on podettu pientä flunssaa ja vatsatautia - onneksi eri aikaan. Kun olin lapsi, flunssaa hoidettiin kuumalla mustaviinimarjamehulla ja särkylääkkeellä. Nyt kuvaan on astunut myös Finrexin Neo ja Carmolis Yrttitipat. Näistä kumpikaan ei paranna flunssaa kokonaan, mutta olo helpottuu huomattavasti. Carmolis yrttipastillit ovat aika kipakkaa syötävää, mutta ne avaavat nenän ja kurkun erittäin tehokkaasti. Oletteko maistaneet?




Carmolis Yrttitipat on mielestäni varsin mainio tuote. Lasipullon kyljessä hymyilevä iloinen munkki viittaa tietenkin luostariin ja vanhaan taitoon käyttää rohdosyrttien eteerisiä öljyjä. Tippoja voi käyttää mm. hengitysteiden avaamiseen ja ruuansulatuksen edistämiseen sekä ulkoisesti rasittuneiden lihasten rauhoittamiseen. Käyttötapoja on todellakin lukuisia - mm. kuuma juoma, höyryhengitys, sokeripalaan imeytys ja kurlaaminen. Tarkemmat käyttöohjeet löytyy ainakin täältä.

Mukana taikaliemessä on piparminttu (mentoli), laventeli, kaneli, neilikka, sitruunamelissa, muskotti, salvia, sitruunaruoho, anis, sitruuna ja timjami. Pienen molekyylikoon takia eteeriset öljyt imeytyvät helposti ja vaikuttavat nopeasti. Siksi jo hyvin pienikin määrä Carmolista antaa tuhdin vaikutuksen. 




Minulla on usein käytössä myös joku nestemäinen rautavalmiste, nyt vuorossa on testiin saatu Valioravinnon Ferronol, joka on markkinoiden vahvin - päiväannoksessa on 21mg rautaa.  Rautatabletit olen joutunut hylkäämään jo vuosia sitten ikävien vatsaoireiden tähden. Ferronolissa on se hyvä puoli, että siinä on myös C- ja B-vitamiineja sekä foolihappoa.

Miehen tapa lisätä vastustuskykyä Kyolic valkosipulikapselit, joiden vaikutuksesta myös perhesopu säilyy, kun hajuhaittoja ei tule. Mies ei yleensä sairatu, vaikka muu perhe niiskuttaakin, jotain taikaa valkosipulissa kyllä on :)


Löytyykö teiltä lisää vinkkejä?


sunnuntai 1. helmikuuta 2015

TRUSSARDI My name





Viime keväänä Anna-lehdessä muisteltiin Grace Kellyä ja hänen tyyliään. Mukaan oli päässyt myös yksi tuoksupullo - TRUSSARDI My Name. Kiinnostukseni tuoksua kohtaan syntyi tuon lehtijutun perusteella ja pullo jäi kummittelemaan mieleeni pitkäksi aikaa. Grace Kellyn tyylihän oli selkeälinjainen, pastellisävyinen ja pehmeän naisellinen. Loppuvuodesta minulle tarjoutui tilaisuus saada pullo omakseni. Toiveilla on tapana käydä toteen - ehkä toivoin salaa itseltänikin :)

My Name -tuoksu on mielestäni klassisen tyylikäs, puhdas ja naisellinen. Tuoksu on myös helposti lähestyttävä ja hyvin rakastettava. Sen läsnäolo on kevyt, hienostunut ja pehmeä.




Pullon ulkoasussa huomio kiinnittyy hauskaan kangaskorkkiin, joka tuo mieleeni 1960-luvun hajuvesipullot. Samaa linjaa jatkaa kolme ovaalia kohokuvioita ja kultainen logo. Kokonaisuus on ihanan nostalginen ja omaleimainen. Pullon on suunnitellut arkkitehti Antonio Citterio. 

Edit:
Vain 50ml pullossa on kangaskorkki.




Tuoksun tutunoloisen ja puhtaan alun muodostavat valkoinen orvokki ja heliotrooppi. Sydäntuoksu on mielestäni hyvin herkkä, siitä nousee ihana keväinen syreeni ja myski. Tuoksun pohjalla on ambra ja vanilja, jotka jättävät iholle herkullisen vaniljajäätelön tuoksun.

Tuoksun intensiteetti on siis kevyt. My Name sopiikin mietojen tuoksujen ystävälle, se on toimii hyvin juuri arkituoksuna. My Name on aivan ihastuttava tuoksu, käytän sen varmasti pohjia myöten. Se on puuterimaisen kevyt erittäin viehättävällä tavalla <3

Kevään tuoksu <3


Myyntikoot EdP 30ml ja 50ml.