Sivut

maanantai 27. huhtikuuta 2015

Ihana BERNER muistutus



Tiistaina ja keskiviikkona on tarjolla ihania Bernerin kosmetiikkaherkkuja poskettoman edulliseen hintaan. Menkää ihmeessä tutkimaan tarjonta, jos olette pääkaupunkiseudulla. Tuotteet ovat ainakin sen -50%, mutta alennus voi toki olla vielä suurempikin. Yleensä tuolta on poistunut vain erittäin tyytyväisiä asiakkaita :)


perjantai 24. huhtikuuta 2015

Hyvän elämän lähteellä




Minulle hyvä elämä on tasapainoa. Sitä, että elämäni pienet palaset ovat kauniisti yhdessä. Aina joskus palapelin osat eivät kuitenkaan sovi yhteen tai edes samalle laudalle. Silloin pitää pysähtyä, katsoa ympärilleen ja hengittää syvään. Onneksi eletyt vuodet tuovat mukanaan varmuutta, eikä ylilyöntejä tule enää niin usein. Mutta elämä osaa toki myös yllättää. Lämpimien poutapäivien jälkeen tulee rajuilma - se on varmaa, mutta ei niin kovin vakavaa :)




Minulle koti on maailman paras paikka. Se on linnani ja turvasatamani, siellä on hyvä olla. Olemme asuneet samassa talossa nyt jo seitsemän vuotta ja se muuttuu vuosi vuodelta rakkaammaksi. Pidän sisustamisesta, joten hankin kotiin säännöllisesti jotain pientä kivaa. Vanhimmat huonekalumme ovat satavuotiaita, ne ovat kuitenkin sulassa sovussa uusien kanssa. Pidän tavaroista, asioista ja ihmisistä, joilla on jokin hauska tarina kerrottavaan. Joku uusi kotiprojekti kummittelee aina mielessäni. Ja mies haraa vastaan - näin tasapaino säilyy :)




Talossamme on yksi lempipaikka, joka sopii iltapäivän kahvihetkeen täydellisesti. Lasikuistimme on sopivan pieni ja helppo pitää siistinä, siellä viihtyvät hyvin myös kissapojat - ne haluavat mennä sinne joka aamu jo klo 5.00. Monessa uudessa talossa kuistia ei kuitenkaan ole, sitä ei kai yleisesti pidetä edes tavoittelemisen arvoisena. Vaikka se on parhaimmillaan kuin pieni kesämökki omakotitalon kyljessä kiinni. Tunnelma muualla talossa on ihan erilainen kuin kuistilla.




Tällä hetkellä kuistilla tuoksuu CLEAN Home tuoksuöljy Skin - hikilenkkareiden sijaan. Tuoksupullo kestää käytössä n. kolme kuukautta ja meillä vieläkin pidempään, sillä annan tuoksun haihtua puikoista muutaman tunnin päivittäin - muuten tuoksu on omaan makuuni liian voimakas, vaikka se onkin ihana. Pulloa ei saa säilyttää suorassa auringon valossa, joten se sopii kylpyhuoneeseen ehkä vielä kuistia peremmin - aika näyttää.




Meillä poltetaan myös paljon kynttilöitä. Yksikään viiksikarva ei ihme kyllä ole vielä palanut liekissä. CLEAN Home kynttilät on kuin tehty meille. Ne ovat kauniita jo ihan sellaisenaan - laadukas paksu lasipurkki hopeakannella. Tiivis kansi pitää tuoksun tallessa säilytyksen aikana. Nämä tuoksukynttilät ovat soijapohjaisia ja niiden paloaika on jopa 60 tuntia. Minulla on ollut testissä CLEAN Home Skin tuoksukynttilä, se on tietysti samaa tuoksuperhettä CLEAN Skin tuoksun kanssa, joka on yksi lempituoksuistani.


Löytyykö muita innokkaita kodin sisustajia?
Tai uteliaita kissoja, lasikuisteja, kynttilöitä..

  Ihanaa viikonloppua <3


 CLEAN Home tuoksukynttilät ja tuoksuöljyt maksavat noin 45 eur / kpl.
Niitä myy mm. Stockmann. Lisätietoa CLEAN tuoksuista löydät täältä.









Clean Home tuotteet ovat testikappaleita. 

torstai 23. huhtikuuta 2015

Arpa nro 12




Tämän päivän paras juttu on ehdottomasti ollut blogin kevätarvonta
Oli taas mukavaa huomata, että lähditte tähänkin mukaan sankoin joukoin. 
Kiitos kaikille osallistuneille. 

Ja voittaja ratkesi perinteiseen tapaan random.org arvontakoneen avulla. 
Voittaja on arpa nro 12 eli ...

Pepi <3

Paljon onnea!
Laitan sulle viestiä.

Pari muistutusta



Ensi viikonloppuna on Kaapelitehtaalla Luonnonkaunis messut 2015. Siellä on esittelyssä monta ihanaa luonnonkosmetiikkasarjaa kuten mm. Dr. Hauschka, Madara, Lavera, Aubrey, Flow kosmetiikka, Nafha, Melvita. Messuille on vapaa pääsy. Haluaisin kovasti hypätä junaan ja lähteä paikan päälle. Katsotaan miten minun käy :)




Keväinen blogiarvontani päättyy illalla. 
Mukaan ehtii vielä hyvin tästä.
Palataan asiaan uudelleen illalla :)

sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

BOSS JOUR LUMINEUSE EdP



BOSS JOUR –tuoksulle lanseerattiin maaliskuussa kevyt ja kuulas sisartuoksu BOSS JOUR LUMINEUSE Pour Femme. Tuoksu jatkaa tutun naisellista, tyylikästä ja hienostunutta linjaa, jonka keulakuvaksi itsevarma Gwyneth Paltrow sopii mielestäni erittäin hyvin. 

Tuoksuhyllyssäni on kaikkiaan kolme Boss Jour-tuoksua. Olen pitänyt kaikista, mutta tämä kevään uutuus on raikkaudessaan ehdoton suosikkini. Tämä valoisa ja heleä tuoksu sopii kevääseen ja kesään paremmin kuin hyvin.
 



Tuoksun alku on sitruksisen pirteä. Se pirskahtelee ja kuplii hauskasti nenän limakalvoilla. Tuoksun alun muodostavat  agathosma, sitruuna ja lime.  Alun vallattomuus pehmenee hieman tuoksun sydäntä kohden mentäessä. Vaalea kukkaissydän on tehty kielosta, hunajaisesta kuusamasta ja raikkaasta freesiasta. Pohjatuoksu on kaunis, tyylikäs ja hillitty, sen takaa löytyy ambra, valkoinen koivu ja iiris.




Boss jour tuoksupullot ovat kuin ylväitä pilvenpiirtäjiä. Boss Jour Lumineuse -pulloa koristaa valkoisen pullon ja lasimaisen korkin lisäksi hopeinen koristeraita, josta valo heijastuu kauniisti.

Uusi Boss kestää ihollani pitkään - ainakin sen kuusi tuntia. Tuoksu valloittaa myös sopivalla intensiteetillään. Tämä sopii epäilemättä erittäin hyvin kesäjuhlaan tai terassille. Aivan ihana <3

Pidättekö Bossin tuoksuista?




VALIKOIMA:
BOSS JOUR LUMINEUSE EDP 30 ml OVH 63,90 €
BOSS JOUR LUMINEUSE EDP 50 ml OVH 86,90 €




Lehdistönäyte

perjantai 17. huhtikuuta 2015

Bottega Verde kevätarvonta




Luvassa on ihana kevätarvonta,
jonka voittaja saa Bottega Verde herkän ihon tuotteet 
eli juurikin ne samat, joista kirjoitin tänne eilen.
Palkinto on arvoltaan yli 40 euroa.

Annan osallistujille pienen tehtävän... 
etsi Bottega Verden nettisivuilta kiinnostava tuote
ja kerro se kommentissasi.


1 arpa = kommentti
2 arpaa = vastaus + olet blogini vakituinen lukija  
(blogger, fb, bloglovin)
3 arpaa = vastaus + lukija + linkitys fb tai omaan blogiin


Arvonta alkaa nyt ja päättyy 23.4.

ONNEA ARVONTAAN <3



Palkinnon on lahjoittanut Suomen Luonnonkosmetiikka Oy

torstai 16. huhtikuuta 2015

Testissä italialaista luonnonkosmetiikkaa



Italialainen luonnonkosmetiikka kuulostaa ehdottomasti kokeilemisen arvoiselta, eikö? Bottega Verden tarina alkaa jo vuodesta 1972, jolloin pieni yrttikauppa perustettiin Italian Toscanaan. Tämän päivän BV on jo hyvin tunnettu merkki maailmalla. Sarja johtotähtiä ovat mm. luonnon aktiiviaineet, tuotekehitys ja tiivis yhteistyö asiakkaiden kanssa.

Tuotevalikoima vaikuttaa silmiini erittäin runsaalta, joten tuotteiden valitsemiseen kannattaa varata aikaa - kiinnostavia löytyy aivan liian paljon. Huomioni kiinnittyy myös sarjan edulliseen hintatasoon, joka on varmasti monen mieleen. Kaupassa on ilahduttavan paljon alehintaisia tuotteita. Tuotteita voi ostaa nettikaupan lisäksi myös Helsingin Fabianinkadun liikkeestä ja apteekeista.




Ihoni on herkkä aikuinen sekaiho, joten valitsin testiin (yhdessä sarjan oman kosmetologin kanssa) Bottega Verde SENSITIVE SKIN keramidivoiteen, jonka ajattelin sopivan hyvin kasvovoiteeksi sekä aamulla että illalla. Voiteen sisältämä antioksidanttinen Maxnolia-yhdiste on tehty magnolia- ja viinirypäleensiemenuutteesta, se rauhoittaa ihon punaisuutta ja couperosaa palauttaen ihon luonnollisen pH-tasapainon. Keramidi puolestaan palauttaa ihon kosteustasapainon, suojaa ja vahvistaa ihoa. Voide sopii normaalille ja sekaiholle.

Kauniin vaaleanvihreä voide on pakattu lasiseen pumppupulloon, joten siitä pisteet. Tuoksu on kiva ja hyvin mieto. Voide imeytyi nopeasti ja jätti iholle mukavan pehmeyden ja samettisuuden. Pidin myös voiteen punoitusta tasoittavasta vaikutuksesta. Voisin hyvin kuvitella käyttäväni tätä vielä toisenkin pullollisen, niin ihanaa tämä oli.

 Keramidivoiteen kaveriksi valitsin näppärään pumppupulloon pakatun  Bottega Verde SENSITIVE SKIN -  2 in 1 puhdistusmaito/kasvoveden, joka lupaa puhdistaa hyvin sekä meikin että epäpuhtaudet. Tuotteen sisältämä kasvovesi tasapainottaa lopuksi ihon pH-tasapainon, joten kasvot eivät kiristä pesun jälkeen. Voide levitetään kasvoille ja poistetaan vanulapulla pyörivin liikkein. Kasvoja ei tarvitse huuhdella lopuksi. 

Käytin puhdistusmaitoa jo koko pullollisen ohjeen mukaan eli en huuhdellut kasvojani lopuksi vedellä. Kevyt meikki lähti hyvin ja ihoni tuntui puhtaalta ja pehmeältä käsittelyn jälkeen. Vanulappuja kului paljon, mutta puhdasta tuli ihoa kuivattamatta.


 Onko BV jo tuttu?

Olkaahan kuulolla,
huomenna on luvassa ihana BV arvonta :)



Hinnat:
SENSITIVE SKIN - Herkän ihon keramidivoide 50ml 25,19 € 
 SENSITIVE SKIN - Herkän ihon 2 in 1 puhdistusmaito/kasvovesi 190ml 18,17 €


perjantai 10. huhtikuuta 2015

Kolme uutta markettihelmeäkö?




Sain testiin jo reilu kuukausi sitten pienen kokoelman Max Factor kevätmeikkejä ja kerron niistä erittäin mielelläni myös teille. Joukossa on nimittäin yksi tuote, josta pidän tosi paljon ja loputkin ovat hyviä perusjuttuja, jotka toimivat, mutta eivät maksa liikaa. MF on siitäkin hauska sarja, että joku MF-tuote löytyy aina meikkipussistani - aika usein se on ripsiväri.

Kevään uusia Max Factor Creme Puff Blush poskipunia on muistaakseni kaikkiaan viisi. Valitsin testiin kaksi kevääseen ja kesään sopivaa sävyä. Suosikikseni on noussut  seduktive pink 15, joka on mielestäni kauniin pehmeä ja lämmin sävy - sopii monelle. Alluring rose 25 puolestaan jää odottamaan kesää. Uskon, että sävy toimii parhaiten vähän ruskettuneella iholla. Näistä punista löytyy hyvin pigmenttiä ja kiva kevyt hohde, joten laatukin näyttää olevan kunnossa. Väriä on myös helppo kerrostaa.




Kevään uudet huulimeikitkin ovat ihan kivoja, mutta jäin kaipaamaan lisää pigmenttiä. On tietysti ihan makuasia, minkälaisesta huulimeikistä tykkää. Suosittelisin näitä luonnollisen meikin ystävälle, sillä puikot antavat vain kevyesti väriä. Toisaalta väriä voi myös kerrostaa, näin lopputuloksesta tulee näyttävämpi. Sävyjä on saatavilla kaikkiaan kuusi.




Max Factor Masterpiece Glamour Extensions Volumising 3-in-1 Mascara on ehdottomasti kevään paras MF-uutuustuote. Vaatimattoman näköinen harja nappaa mukaansa hyvin värimassaa ja erottelee ripset hienosti erilleen. Ripsiväri sisältää pallomaisia, ripsien väliin asettuvia kuituja, jotka tuuheuttavat. Mustaakin mustempaa väriä on myös helppoa kerrostaa. Omat ripseni ovat kovin olemattomat, mutta tämän jälkeen ne näyttävät yllättävän pitkiltä ja tuuheilta - ehdottomasti taikaripsiväri. Ripsiväri on säänkestävä, joten se kestää hyvin koko päivän säänvaihteluista huolimatta.

Oletteko nähneet MF-uutuuksia jo kaupoissa?


Ihanaa keväistä viikonloppua kaikille :)
Tänään on luvattu lämpöä jo 10 astetta.  
Kevät tulee... ihanaa <3



Hinnat:
Max Factor Crème Puff -poskipuna 13.20-
Max Factor Colour Intensifying Balm huulimeikki 9,50-
Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 –ripsiväri 16,90-

torstai 9. huhtikuuta 2015

LivBox Huhtikuu ja lämmin kiitos




Suuri kiitos kaikille kauniista sanoistanne. On ihanaa huomata, että blogista voi löytää uutta voimaa, myötätuntoa ja viisaita sanoja surun keskelle. Elämä kuitenkin jatkuu ja blogikin herää taas vähitellen uuteen kevääseen. Minulla on ollut tänään vapaapäivä, joten lähdin heti aamusta noutamaan pakettia postista. Kivaa <3




Huhtikuun LivBox on siis onnellisesti perillä. Olen tyytyväinen näkemääni, sillä mukaan on päässyt myös yksi suosikkini. Ja mikä parasta, tuote on täysikokoinen. Olen ollut LivBox-tilaaja lähes alusta saakka - viime heinäkuuta lukuun ottamatta - joten ilahdun toki aina, kun boxista paljastuu joku extrayllätys. Pitkäaikaiset tilaajat saivatkin tällä kertaa jotain tosi kivaa ja tarpeellista. Seacret Mud Therapy Foot Cream jalkavoide sisältää Kuolleenmeren mutaa, sheavoita, oliivi- ja jojbaöljyä, E-vitamiinia, kamomillaa ja aloe veraa. Aivan ihana <3




Mukaan on päässyt myös ESSIE Sugar Daddy minilakka, joka on itse asiassa klassikkosävy. Pehmeän puuterinen lakka ei takuulla jää käyttämättä. Tämä on 5ml näytekoko.

Kevääseen hyvin sopivia tuotteita ovat lisäksi kaikki karvanpoistojutut. Mukana on RFSU höylä, Easy Shavin'Intim Saving Gel ja Nice n'Cool Intim After Shave. Näytekoolla on hyvä aloittaa testi.

DOVE Talc Soft taitaa olla huhtikuun heikoin lenkki. En yleensä pidä kovinkaan paljon markettilaadun antiperspiranteista, mutta testaan kyllä tämänkin niin tiedän missä mennään. Ovh 2,50- Enkä käytä juurikaan meikkisieniä, joten Ibero meikkisienet eivät aiheuta suurta innostusta, vaikka itse rasia näyttääkin toimivalta.

LivBoxin ehdoton tähti oli uusi Lumene LAB Hydrasmooth 24h Eye Cream silmänympärysvoide, joka vaikuttaa varsin mainiolta. Se lupaa silottaa, kosteuttaa ja vähentää turvotusta. Lumene LAB silmänympärysvoide on tullut joskus aikaisemminkin, mutta se ei haittaa yhtään, sillä käytin sen edellisenkin viimeistä pisaraa myöten. Osa tilaajista sai tämän tilalla Lumene LAB kasvovoiteen. Ovh n. 18,0-

Miten on.. tykkäsittekö huhtikuusta?




lauantai 4. huhtikuuta 2015

Suruaika




Isän ja tyttären välinen keskustelu on nyt päättynyt. En tiedä, ehdinkö sanoa kaiken oleellisen. Minulle jäi vain hiljaisuus ja valtava määrä tavaroita ilman sen suurempaa merkitystä sekä tietysti talo ja kesämökki yhdessä siskoni kanssa. Ehkä joskus vuosien päästä osaan nikkaroida jotain isäni työkaluilla tai ehkä poikani osaa. Haluaisin nyt vain olla ja kerätä voimia, mutta se ei käy, sillä työtä on enemmän kuin koskaan. Hetkittäin tunnen olevani puhtia täynnä ja toinen hetki imee ilman keuhkoistani. Surupolku on kuljettava loppuun saakka.






Alakulon hetkinä olen löytänyt voimaa muista blogeista. Moni suunnittelee jo puutarhaa, uutta sisustusta tai kevättakkia. On selvää, että elämä jatkaa kulkuaan. Hautajaisten jälkeen on toivottavasti jo aika keväinen sää, on siis aika siirtyä kevätpuuhiin ja kerätä tavaraa kokoon pihakirppistä varten. 

 Aika monella on nyt vapaata hieman tavallista viikonloppua enemmän. 
Nautitaan <3

Hyvää pääsiäistä!