Sivut

torstai 26. marraskuuta 2015

Calvin Klein Eternity Now



Calvin Klein Eternity Now on jo aika monelle tuttu, sillä Marraskuun LivBox toi mukanaan näytteen tästä. Tuoksukipinä tarvitsee syttyäkseen kunnon tuoksuttelua, johon pieni näytepullo sopii mielestäni mainiosti.




Uskon monen pitävän juuri kukkaishedelmäisistä tuoksuista, joten uusin Eternity Now osuu kultasuoneen. Tuoksun alku on hedelmäinen nektariinin, litsin ja kvittenisorbetin tapaan. Oma nenäni ei erota yksityiskohtia, vaan hedelmäisen kokonaisuuden, joka vaikuttaa mehukkaalta ja energiseltä. Tuoksun sydän on viehättävän kukkainen, sen takana on naisellinen kukkakimppu - pioni, persikankukka ja appelsiininkukan terälehdet. Lopputuoksu on ihanan pehmeä ja lämmin - kashmir-huntu, ambroksiini ja myski.

Tuoksua kuvataan vetovoimaiseksi, puoleensavetäväksi ja aistilliseksi. Lisäksi tuoksu on mielestäni naisellinen ja raikas. Se sopii sulostuttamaan päivää ja iltaakin. Tuoksu kestää iholla hyvin eli sen 8 tuntia. 

Eternity Now sopii naiselle ikään katsomatta, oma maku ratkaisee. Tuoksut elävät myös käyttäjänsä ihon rasvapitoisuuden mukaan, siksi tuoksua täytyy kokeilla aina omalle iholle eikä kaupan paperilapulle. Menen yleensä aina ensin kosmetiikkaosastolle tutustumaan johonkin tuoksuun ja vasta sen jälkeen kierrän muita osastoja. Kotiinlähdön hetkellä tiedän jo tarkkaan, sopiiko tuoksu minulle.



Eternity Now pullo näyttää uudistuneen hyvällä tavalla. Neste on sävyltään tyttömäisen pinkki, joten se kuultaa lasin läpi kauniisti. 

Miten on, pidittekö tästä?




ETERNITY NOW Calvin Klein 
Eau de parfum spray 30 ml   ovh 44,70 euroa
Eau de parfum spray 50 ml  ovh 68.70 euroa
Body Lotion 200 ml   ovh 37,80 euroa


Näyte

sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Kuningataröljy



Olen aina syventynyt rakastamiini asioihin perinpohjaisesti. Se on joskus hyvä ja toisinaan taas huono juttu. Pidän esimerkiksi kirjoista, mutta en edes aloita lukemista, jos tiedän keskittymisen olevan vaikeaa lasten jatkuvien keskeytysten vuoksi. Olenkin viime vuosina lukenut aivan liian vähän kirjoja, kun ottaa huomioon että pidän niistä valtavan paljon. Kun taas tutun ja hyväksi havaitun kosmetiikkasarjan pullossa lukee "huile merveilleuse", aineen täytyy olla uskomattoman ihanaa. Jakamaton huomioni on taattu :)
 



Académie Huile Merveilleuse eli Kuningataröljy on tämän syksyn uutuus, joka on myynnissä vain rajoitetun ajan. Pullon ulkoasu on selkeä ja jopa vaatimaton, mutta suoralinjaisuus näyttää itse asiassa juuri siltä miltä Académien pitääkin. Öljy tuoksuu huumaavan hyvältä ja sen aikaansaama ihotuntuma hakee vertaistaan. Tuoksu ei kuitenkaan ole voimakas, vaan sopivan mieto. Kyseessä on kuivaöljy, joka kosteuttaa ja ravitsee ihoa kevyellä otteella, lopputuloksena on kiva silkkisyys ja pehmeys. Olen käyttänyt öljyä kasvoilleni ja vartalolleni, muutama pisara on riittänyt pitkälle. Öljyä voi myös lisätä esim. kasvovoiteen joukkoon lisätehoa tuomaan, hiuksiin naamiona tai hoitoöljynä, joten yhdestä pullosta on moneksi.





Tuote pitää sisällään mm. argan-, makeamanteli- ja avokadoöljyä, joten Kuningataröljyä voi hyvällä syyllä sanoa janoisen talvi-ihon ystäväksi. Iho tarvitsee nyt kosteutta, pehmeyttä ja suojaa. 

Näin joulun alla voisin ajatella kauneusöljyä myös lahjana. Tämä sopisi hyvin lahjaksi äidille, ystävälle tai vaikkapa anopille. Kukapa meistä ei haluaisi edes hetken olla kuningatar :)

Académie jälleenmyyjät löydät täältä.
Pullolla on hintaa noin 47 eur / 100 ml. 

Valkoinen lumipeite sai aikaan täällä pienen joulumielen
Olen pakannut joululahjoja ja suunnitellut joulutervehdyksiä. 
Kivaa puuhaa <3 





torstai 19. marraskuuta 2015

MARC JACOBS Decadence



MARC JACOBS Decadence näyttää klassikkolaukulta ja sitä voi myös halutessaan kantaa kultahihnasta - jep, olin utelias ja kokeilin, toimii. Smaragdinvihreä pullo henkii ylellisyyttä ja vihreää voimaa. Pullo on myös pakattu kauniisti tummanvihreään samettilaatikkoon. Arvostan suuresti huolella harkittua tyylikästä ulkoasua, pidän siitä että asiat tehdään kunnolla.

Arjen keskellä on suorastaan välttämättömyys nauttia pientä luksusta vaikkapa sitten upean tuoksupullon muodossa, vaikka en pidäkään Marc Jacobsin uutuustuoksua arkituoksuna. Jo pelkkä ajatus hyvältä tuoksuvasta perjantai-illasta lohduttaa maanantaiaamuna hämärässä makuuhuoneessa hetkeä ennen ylösnousua. Herätyskelloni ja tuoksukokoelmani parhaat helmet ovat lähekkäin saman lipaston päällä. Eikä kyseessä ole edes vahinko, siinä on velvollisuus ja huvi sievästi vierekkäin :)




Decadence on mielipiteitä jakava tuoksu. Sain tuoksun testiin muistaakseni jo syyskuussa. Olen lähestynyt sitä hiljaa hiipien. Moderni metsäinen tuoksu on ollut minulle jotain uutta ja ennenkokematonta, joten tutustuminen on vienyt paljon aikaa ja kirjoitus on syntynyt pieni pala kerrallaan. Decadence sopii iltatuoksuksi, en osaa kuvitella sitä päivätuoksuna. Se on mielestäni rohkean ja itsenäisen laatua arvostavan naisen tuoksu, joka kestää iholla kiitettävän pitkään eli n. 8 tuntia.

Heti tuoksun alussa on voimaa. Italialaisen luumun, sahramin ja iiriksen liitto ei jää vaille huomiota. Sydäntuoksua kohti vauhti onneksi pehmenee ja mukaan tulee hillityä lämpöä. Mukana on bulgarialaisia ruusuja, orrista ja sambac jasmiinia. Jälkituoksua kuvataan seksikkääksi ja hienostuneeksi. Pohjalta löytyy ambra, vetiver ja papyryspuu. Omaan nenääni tarttuu heti alussa tuoksun mausteisuus, jonka kulkee mukana alusta loppuun saakka. Tuoksu paranee ihon lämmössä ja se on mielestäni parhaimmillaan vasta parin tunnin jälkeen. Loistava kylmän vuodenajan tuoksu.




Decadence on hurmaavan intensiivinen tuoksu. Jos harrastaa tuoksuja, niin tämä pullo on ehdottomasti saatava kokoelmaan. Tämä ei ole lempituoksuni, mutta pidän sen tuomasta särmästä. Kaiken kaikkiaan pidän metsäistä tuoksua onnistuneena ja hienolla tavalla myös ainutlaatuisena. Kaunis pullo löytää varmasti monta ystävää <3

Innostaako tyrmäävän upea pullo teitä kokeilemaan? 







Hinnat:
Decadence eau de parfum 30 ml, ovh 62,50 eur
Decadence eau de parfum 50 ml, ovh 94,30 eur
Decadence on tullut myyntiin marraskuussa 2015.


Lehdistönäyte

keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Muutama edullinen lahjaidea miehelle




Hyvän lahjan ei mielestäni tarvitse olla kallis. Tärkeintä on kuitenkin lämmin ajatus. Minulla on joka joulu oikeastaan vain yksi lahjatoive, jota ilman joulu ei edes tunnu joululta. Suurin toiveeni on saada ihanan pehmoiset käsinkudotut villasukat. Niillä on sitten kiva hipsiä joulunpyhien lisäksi koko talvi. En osaa kutoa sukkia, joten ainoa keino onkin kääntyä joulupukin puoleen. Miehelläni on sama toive, joten yritän aina ennen joulua olla oikein kiltti tai vaihtoehtoisesti käydä tukemassa Marttojen joulumyyjäisiä :)



Olen huomannut, että kaikkein vaikeinta on löytää kivoja ja edullisia lahjoja miehille, joten ajattelin vinkata teille pari kivaa kosmetiikkajuttua. Ostin Dermoshop nettikaupasta miehille suunnatun Handsome-setin, johon kuuluu deodorantti ja suihkugeeli (ovh 8,90-). Tilasin setin ihan sokkona, en tiennyt yhtään miltä parivaljakko tuoksuu, mutta hyvältä vaikuttaa - tuoksu on sopivan mieto ja raikas. Pakkauksen voi sujauttaa nimilapun kanssa suoraan kuusen alle.

 Dermocilin tuotteet ovat edullisia, sillä ne myydään suoraan tehtaalta kuluttajalle ilman turhia välikäsiä. Voisin oikeastaan esitellä teille koko tilaukseni, joka piti sisällään monta valmista lahjapakkausta. Tilaus tuli perille ilman postikuluja ja päälle sain valita extralahjan. Dermocil on minulle vielä aika vieras, mutta oletan laadun olevan kohdallaan. Luulin aluksi, että tuotteet valmistetaan Suomessa, mutta vain tuotekehitys, asiakaspalvelu ja logistiikka sijaitsevat Pohjanmaalla, valmistus on Euroopassa. Monelle tuotteelle on myös myönnetty Allergia- ja astmaliiton Allergiatunnus ja mukana on myös täysin tuoksuttomia tuotteita.





Meillä tykätään kovasti miehille suunnatuista Born To Bio suihkugeeleistä, niissä on hauska ulkoasu ja sopivan mieto tuoksu, joka ei hyökkää pullosta ulos liian tuhtina. Geeli sopii mainiosti myös herkälle iholle, pesutehon takaa löytyvät kasvisokeritensidit. Hintaa tuotteella on hieman alle yhdeksän euroa, jälleenmyyjät täällä.

 Mieheni on yllätyksiä täynnä, vaikka ollaan oltu yhdessä jo todella kauan. Mies oli viime viikonloppuna menossa mökille pihatöihin ja halusi ottaa mukaansa suihkugeelin, mutta ei mitä tahansa saippuaa vaan luomutuotteen. Mukaan pääsi Born To Bio suihkugeeli Santeli, joka on vihreän raikas metsään päin kallellaan oleva tuoksu. Mies lähti matkaan onnellisesti hymyillen, joten osasin tällä kertaa valita oikean pullon :)




Ajattelin koota miehelle joululahjaksi oman selviytymispakkauksen mökkireissuja varten. Siihen tulee ainakin Born To Bio Suihkugeeli Lakritsi, pussi englanninlakuja, villasukat, kahvipaketti ja tulitikkurasia. Samaan pakettiin voisi laittaa vielä marinoituja valkosipulinkynsiä ja sinappipurkin makkaran kyytipojaksi.

Lakusuihkugeeli tuoksuu herkulliselta, mutta se ei ole makea karkkituoksu vaan aito laku. Tuote ei räjäytä likaa pois, vaan puhtaus hiipii iholle hellästi. En ole malttanut pitää näppejäni erossa lakupullosta, vaan olen toki kokeillut suihkugeeliä myös omalle iholleni. Kiva unisex-tuote <3


Käyttölahjat ovat mielestäni parhaita. 
Oletteko samaa mieltä?









Osa tuotteista ostettu, osa saatu testiin.

tiistai 17. marraskuuta 2015

Kosmetiikkajoulukalenteri - se on mun :)



Mulla ei ole ollut joulukalenteria moneen vuoteen, ei edes suklaajoulukalenteria. Viime viikon maanantaina heräsin kuitenkin töihin jo kukonlaulun aikaan. Aikainen herääminen on yleensä vaikeaa, mutta tällä kertaa oli suorastaan kiire päästä vuoteesta ylös ja L'Occitanen nettikauppaan. Hetken päästä joulukalenteri olikin jo ostettu ja fiilis oli tietysti aivan mahtava :)

Toisaalta tunnen tämän hehkutuksen keskellä surua, sillä kaikki halukkaat eivät saaneet kalenteria omakseen, ne loppuivat aivan kesken. Harmi. Onneksi tarjolla on myös muita kosmetiikkajoulukalentereita kuten The Body Shop, Yves Rocher ja Kicks. Ja jos lähtee merta edemmäs kalaan, voi löytää vaikka mitä kivaa kuten Benefitin joulukalenterin, josta olen haaveillut jo pitkään.





Kuvani eivät tee oikeutta tälle ihastuttavalle kalenterille, oikeasti tämä on oikein näyttävä mainioine piiroksineen. Kaunis seesteinen ranskalainen kaupunkitunnelma, jonka luukkuja on hauskaa päästä availemaan kilpaa lasten kanssa. Toivon, että mukaan on päässyt myös L'Occitanen mahtavia käsivoiteita, jotka ovat lemppareitani.




L'Occitane joulukalenteri sisältää 17 kosmetiikkatuotetta, lisäksi mukana on muutamia herkkuja, tarroja ja muuta sälää. Tuotteiden kuvat löytyvät kalenterin takaa, mutta yritän olla kurkkimatta ettei yllätys menisi piloille. Tuotteet ovat suuria näytekokoja, joten niiden perusteella voi sitten miettiä tulevia L'Occitane hankintoja.

Tässä kalenterissa on kiva aikuinen fiilis ja loistava hinta-laatusuhde (ovh 39 eur). Tuskin maltan odottaa joulukuun ensimmäistä päivää. Voisin jossain välissä raottaa teille sisältöä, jos olette kiinnostuneet siitä kuulemaan. Miten on?

Ulkona on jo pimeää ja kylmänkosteaa, 
mutta ei anneta sen pilata hyvää fiilistä :)

  




maanantai 16. marraskuuta 2015

Projekti etenee ja ilmaisia voimasanoja



On hetkiä, jolloin haluaisin vetää peiton pääni yli ja käpertyä hiljaisuuteen. Antaa ajan kulua ja ajatusten virrata vapaana. Voisin myös kulkea kaupungilla ilman suunnitelmia, soittaa pitkän puhelun ystävälle tai lähteä lähimetsään etsimään aarretta.

 Elän ruuhkavuosia eli päiväni ovat usein tarkkaan ohjelmoituja muiden toimesta. Järjestelen usein päällekäisten menojen aiheuttamaa kaaosta. Joskus kannan myös jonkun toisen taakkaa tai olen läheisteni tukena. Hetkittäin tunnen voimattomuutta ja väsymystä, jonka yritän levätä pois nukkumalla päiväunia. Usein tilanteen korjaamiseen voi riittää myös muutama lohduttava sana, joka antaa hyvän mielen ja auttaa jaksamaan. Mieheni on kanssani samassa veneessä, joten tuemme toki toisiamme ja teemme asioita vuorovedolla. 

Onneksi tavaran vähennys projektini on edennyt kiitettävästi, vaikka paljon työtä vielä onkin. Myin äskettäin tavaraa lähikirppiksellä 10 päivää ja uurastuksesta jäi hyvän mielen lisäksi pieni rahapalkka. Lahjoitin myös kaksi suurta laatikollista tavaraa SPR:n Konttiin. Olen samaan aikaan ostanut hyvin vähän mitään uutta, joten tavara kulkee nyt oikeaan suuntaan.




Aina välillä tarvitsen voimasanoja, joita löydän kannustavasta runosta tai mietelauseesta. Minulla on tapana hakea joskus myös viesti enkeleiltä. Kuulostaa varmasti ihan hullulta ajatukselta. En kuitenkaan halua tai osaa ottaa viestiä liian vakavasti, mutta se tuo yleensä iloa ja auttaa jaksamaan raskaan hetken yli. Muutama voimasana riittää. Netti on varmasti pullollaan hyviä sanoja, mutta itse tykkään hakea enkeliviestin, sillä se on usein tosi kaunis ja ilmainen.

Tarvitsetteko arjessa voimasanoja?
Vai löytyykö teiltä joku muu tapa?


Ihanaa päivää <3