Sivut

maanantai 21. marraskuuta 2016

Suojaa ja kosteutta talvi-iholle



Taas ollaan saman asian äärellä. Talvi tekee tuloaan ja iho tuntuu vaativan joka päivä hieman enemmän kosteutta. On vasta marraskuu, mutta olen jo ehtinyt käyttää loppuun Mia Höytö seerumit, joita voisin todellakin ostaa lisää. Seerumit toimivat hyvin juuri yhdessä, laitan iltapesun jälkeen ensin Lumous -seerumin ja siihen päälle vielä Lempeän unen. Kunnon aikuisen ihon kauneusrutiini, joka saa pintakuivan ja herkän sekaihoni suorastaan hehkumaan. Suosittelen <3

Uutena kokeilussani on ollut englantilainen Neal's Yard Remedies, joka on perustettu Lontoossa vuonna 1981. Sarjan kolme tärkeää arvoa ovat läpinäkyvyys, eettisyys ja luonnollisuus. Tuotteet pyritään valmistamaan mahdollisemman luonnonmukaisista raaka-aineista, joten ne eivät sisällä silikonia, mineraaliöljyjä, parabeeneja, ftalaatteja tai synteettisiä tuoksu-, säilöntä- tai väriaineita. Sarjalla onkin Soil Association sertifikaatti, joka tarkoittaa sitä, että luomuraaka-aineiden osuus on huikea, yli 95%. Tuotteet valmistetaan Englannissa.



    Kaikki alkaa hyvästä puhdistuksesta, joka poistaa meikin ja epäpuhtaudet ihoa kuivattamatta. Olen puhdistusöljyjen ja -voiteiden suuri ystävä, myös kaksoispuhdistus ja konjac -sieni toimivat ihollani erittäin hyvin. Viimeisin löytöni on Niel's Yard Remedies Calendula Puhdistusvoide, joka sopii loistavasti kuivalle ja herkälle iholle. Voide sisältää kehäkukkaa ja jojobaöljyä, ja siinä on kermainen ja hyvin toimiva koostumus. Iho puhdistuu tehokkaasti, jälkitunne on pehmeän puhdas.




    Lasipurkkiin pakattu Neal's Yard Remedies Frankincense Hydrating Kasvovoide on oikea aikuisen ihon valinta, se ravitsee ja uudistaa kuivaa ihoa. Voide sisältää luomulaatuisia kasviöljyjä, kuten mm. jojoba-, aprikoosi-, manteliöljyä sekä purasruohonsiemenöljyä. Voiteesta on pyritty tekemään mahdollisemman käyttömukava, se imeytyy nopeasti ja kosteuttaa ihoa pitkävaikutteisesti.

    Kasvovoide on koostumukseltaan kivan silkkinen ja hyvin imeytyvä, joten se sopii moneen käyttöön kuten meikin alle. Voiteessa on hyvin mieto (tuskin tunnistettava) tuoksu. Syvänsininen lasipurkki sopii käteen ja on kaunis katsella. Voide yllättää myös riittoisuudellaan. Ihana voide talveen. Suosittelen <3





    Kolmantena halusin testata vielä Neal's Yard Remedies Frankincense Kasvoöljyn, jonka sanotaan olevan täyteläinen, ihoa ravitseva ja suojaava. Öljy suojaa ihoa kuivan sisäilman ja kylmän ulkoilman negatiivisilta vaikutuksilta, joten sen aika on juuri nyt. Pullo riittää pitkään, sillä yhdellä käyttökerralla kuluu vain pari pisaraa. Öljy on pakattu hyvin perinteisellä tavalla lasipulloon, josta sitä on kätevä annostella pipetillä. Minulla on tapana levittää öljyn päälle vielä saman sarjan kosteuttava kasvovoide (yllä). Öljyssä on vain hyvin kevyt, raaka-aineiden tuoksu

    Pidän ihoöljyistä, joten ei ole ihme, että ihastuin tähänkin. Öljy toimii parhaiten, kun sen levittää hieman kostealle iholle. Öljyn voi halutessaan sekoittaa myös kosteusvoiteen joukkoon. Öljy tekee ohuen kosteutta sitovan kalvon, ja estää näin kosteuden haihtumisen iholta.

    Kasvoöljy sisältää luomulaatuisia kasviöljyjä, kuten esim.  makadamia-, baobab-, aprikoosi-, riisini-, hamppu ja frankinsense öljyä.


    Neal's Yard Remedies on uutuussarja Hyvinvoinnin tavaratalossa, josta löytyy kattava valikoima tuotteita. Tuotteet ovat mielestäni keskihintasia ja niissä on erittäin hyvä hinta-laatusuhde. 

    Onko Neal's Yard Remedies tuttu?







    Mainoslinkki 

    12 kommenttia:

    1. Kuulostaapa ihanilta nämä! Mulla ei vielä ole juurikaan kokemusta Neal's Yard Remedies-sarjasta, mutta kauan on jo houkutellet testata. Sitä vaan ei kasvojen pinta-ala riitä kaikkeen :D Ihonhoidon saralta löytyy muutenkin liikaa kaikkea ihanaa! Mutta ehdottomasti täytyy näihinkin perehtyä jossain vaiheessa, kun tulee sopiva hetki :)

      VastaaPoista
      Vastaukset
      1. Suosittelen kokeilemaan :). Yllätyin sarjan toimivuudesta. Luonnonkosmetiikka tuoksuu joskus melko voimakkaasti, mutta nämä ovat lähes tuoksuton tai mieto vaihtoehto. Ihania <3

        Poista
    2. Jolie Boxin mukana taisin ensimmäisen tuotteen itselleni ko.sarjasta saada ja täytyy sanoa, että herätti kyllä mielenkiintoni :)

      VastaaPoista
    3. On tuttu ja näistä tuotteista itseltä löytyy öljy kaapista ja se on ihana!

      VastaaPoista
    4. Kivat ja laadukkaan tuntuiset tuotteet. Myös puteleiden ulkoasu miellyttää silmää. Tykkään juuri tuollaisesta syvän sinisestä, mustaan vivahtavasta sävystä<3
      Olen nykyisin ihan hurahtanut kasvoöljyihin. Olisi todella houkuttelevaa ostaa jokin Neal's Yard Remedies'in öljy, mutta kun on tällä hetkellä jo kolme eri kasvoöljyä käytössä, niin pitänee malttaa käyttää ne ensin:)

      VastaaPoista
      Vastaukset
      1. Kasvoöljyt ovat ihania, yksi pullollinen riittää pitkään :)

        Poista
    5. NYRiltä olen käyttänyt suihkugeeliä ja tykkäsin! Veikkaan, että tuo puhdistusvoide voisi muodostua omaksi suosikikseni myös :) Ja öljyt on taas kovassa käytössä, tän hetken suosikki on Pain ruusunmarjaöljy. Se tekee taikoja kasvoille ^_^

      VastaaPoista
      Vastaukset
      1. Minä puolestani voisin ostaa sen suihkugeelin.. ja lisää puhdistusvoidetta :)

        Poista
    6. Rakastan kyseistä brändiä ja ihan elämäni ensimmäinen kosmetiikkaostoni Londonista, on Neil's Yard <3

      VastaaPoista