Sivut

sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Jolie lux box




Palataan vielä hetkeksi jouluun. Tiesin jo etukäteen saavani ainakin yhden erittäin mieleisen joululahjan, joka oli itse tilaamani Jolie lux box, minulta minulle :). Kyseessä oli nopeasti loppuunmyyty kertaluontoinen boxi, joka maksoi karvan alta 40 eur, mutta jonka arvon luvattiin olevan 120 euron luokkaa, ellen aivan väärin muista. Eihän tätä voinut vastustaa.




Odotin ehkä hieman runsaampaa lähetystä, mutta alkutarkastelun ja hinnanmäärityksen jälkeen totesin, ettei rahani ole mennyt hukkaan. Sarjat ovat luonnonkosmetiikan parhaimmistoa - Patyka, Iroisie, Absolution.. 

Mukana oli myös viisi näytekokoa, joiden kanssa voi sitten miettiä uusia hankintoja. Kolme niistä oli Neal's Yard Remedies sarjaa - Rejuvenating Frankincence Toner kasvovesi ja Facial Oil kasvoöljy sekä Frankincense Intence Anti-age kasvovoide. Kasvoöljy on aivan ihana ja tuttu tuote, kirjoitin siitä joku aika sitten. Kaksi muuta näytettä olivat Patykaa, Biokaliftin Radiant Eye Contour -silmänympärysvoide ja Absolis Huile Absolue - öljyseerumi. Kyllä kiitos, nämä sopivat hipiälleni oikein hyvin.




Boxi piti sisällään elämäni kalleimman suihkugeelin - Patyka Nèroli Divine Body Wash 250 ml on kuin taskumatti ja niin luksusta, että sen korkkaaminen hirvittää - 100 eur / litra. Mutta eikös suihkuhetki ole yksi päivän parhaimmista? Saatoin rakastua tähän ainakin tämän yhden pullollisen verran, tämän jälkeen voi taas iskeä nuukuus. Tuoksu sopii nenääni mainiosti, se on kirpeä ja raikas.

Absolution La Crème Gommante on kasvoja kirkastava tuote, jossa yhdistyy sekä mekaaninen että entsymaattinen kuorinta. Aine on kuulemma Jolien kestosuosikki, joka sopii hyvin myös herkälle iholle. Hinta Joliella 32,90 eur.

Iroisie Baume De Nuit - yövoide sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti herkälle iholle. Voide korjaa, kosteuttaa, rauhoittaa, ravitsee ja suojaa ihoa. Kuivaihoinen voi käyttää voidetta myös päivävoiteena. Vaikuttaa juuri sopivalta yövoiteelta minulle. Hinta Joliella noin 46 eur.

 Neljäntenä on mielipiteitä jakava meikkituote. Alima Pure mineraaliluomiväri on pigmenttirikas ja koostumukseltaan jauhemainen. Sävy on champagne. 
Jolie-hinta on 17,50 eur.


Mitä mieltä olette? Kannattiko innostua?



Lux box on siis jo myyty loppuun, 
mutta perinteisen Jolie boxin voi tilata täältä.



10 kommenttia:

  1. Tässä oli kyllä todella LUX-sisältö. <3 Joten kannatti!

    VastaaPoista
  2. Aika huikee sisältö:) Kyllä varmana kannatti!

    VastaaPoista
  3. Vaikken riemusta pomppinut kattoon heti boxin avatessani niin tarkemmin tutkiskeltuani tulin samaan tulokseen kuin sinäkin; money well spent :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mukana oli vähän hintavampia tuotteita.. kuten toi elämäni kallein suihkugeeli :)

      Poista
  4. Tässä ainakin sai rahoilleen vastinetta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi kiva, jos jatkossa tulisi myös toinen Jolie lux box :)

      Poista
  5. Mielestäni Lux Boxin ongelma oli juuri tämä, mistä melkein kaikki aiheesta kirjoittaneet blogit ovat tavalla tai toisella maininneet; vau-fiilis jäi puuttumaan, ja boksia osaa arvostaa vasta kun sitä on jo jonkin aikaa penkonut. Tuotteet ovat melko arkisia, juhlavampi luksus uupuu kokonaan. Ehkä tässä on haettukin sitä joulun jälkeen koittavan arjen luksusta, mutta siinäkin tapauksessa pieni prameus olisi ollut arjen piristykseksi paikallaan.

    Boksista olisi voinut saada säväyttävämmän melko pienillä muutoksilla. Arkisen neuraali perusluomivärisävy olisi kannattanut vaihtaa vaikkapa glitterkynsilakkaan tai kirkkaan väriseen huulipunaan, kuorinta tuhkimonaamioon tai täysikokoiseen kasvoöljyyn ja boksi olisi kannattanut pakata paremmin, vaikkapa simppeliin lahjapakkaukseen; nyt myymälästä noudettuna tuotteet tulivat tylsästi pelkässä valkoisessa paperikassissa, joka oli omiaan latistamaan luksusfiiliksen heti alkuunsa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet aivan oikeassa. Homman olisi voinut tehdä paremminkin. Itse odotin näkeväni jotain todella ihanaa ja kauniisti pakattua, mutta kokonaisuus jäi arkiseksi.

      Poista