Sivut

sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Paras huulivoide x 3



Hyvä huulivoide on yksi käsilaukkuni tärkeimmistä varusteista - lompakon, kännykän, kamman, avainten, nenäliinojen ja käsivoiteen lisäksi. Tällä hetkellä mukana kulkee Madara uutuus, jonka tiedän toimivan aina yhtä hyvin, oli tilanne sitten kuinka karhea tahansa. Huulivoiteet ovat yleensä hyvin helppoa ja edullista ostettavaa, vai ovatko?




Jotain laadusta voi päätellä hinnan ja merkin perusteella, joten ajattelin esitellä heti alkuun kolmikon kalleimman huulivoiteen, joka maksaa huikeat 49 eur / 15 ml. 
Mutta mitä tuolla rahalla saa? 

 Acadèmie Lèvres 3D Perfection lupaa täyttää huulten ihon kosteudella, se ravitsee ja uudistaa tehokkaasti. Sisältää runsaasti kosteuttavaa hyaluronihappoa pakattuna mikrokapseleihin, jotka kuljettavat kosteuden huuliin. Mukana on myös pehmittävää ja rauhoittavaa  karitevoita sekä avokadoöljyä ja oma ainutlaatuinen 3D-boosteri.

Tuubi toimii moitteettomasti käytössä, voidetta saa tarvittaessa ulos aivan pienenkin määrän. Pakkaus on siisti ja helppo. Voide näyttää hennon vaaleanpunaiselta ja tuoksuu hyvältä (kevyt karkkituoksu). Tunne huulilla on kivan silkkinen ja pehmeä, se myös kestää pitkään eli hyaluronihappo toimii lupauksen mukaisesti. Voisin kuvitella, että hyvin kosteutettu on myös täyteläisempi, joten huulet näyttävät ja tuntuvat hoidetuilta. Plussaa tulee myös nopeasta vaikutuksesta, jota ei tarvitse odotella.

 Aivan huipputuote, mutta kallis. Rakastuin silti :). Lisätietoa löytyy Rohdos-Alan sivuilta, ensi viikolla aukeaa myös maahantuojan oma nettikauppa kuluttajille.




Toinen tämän talven uutuustuote on luonnonkosmetiikkaa, se on myös kolmikon käytetyin huulivoide, käsilaukkumalli. Madara PLUM PLUM Lip Perfection Balm on pakattu käyttömukavaan tuubiin, josta sitä on helppo annostella. Voide näyttää vaaleanpunaiselta, tuoksu on kevyt ja makean marjaisa. Ainesosaluettelosta löytyy mm. kosteuttavaa jojobaöljyä, hoitavaa luumuöljyä ja ravitsevaa karitevoita. Voide lupaa lisäksi täytelöittää huulia ja antaa kaunista kiiltoa. Hintaa on noin 11 euroa / 15 ml.

Voide tekee huulista suloisen pehmeät, suorastaan mehukkaat.
Loistava hinta-laatusuhde. Ostan ehdottomasti lisää, yhden jokaiselle perheenjäsenelle.

 .


Kolmaskin voide on luonnonkosmetiikkaa, se on pakattu pieneen metallirasiaan, josta sitä annostellaan sormin. Sosar Natural Honey Lip Balm näyttää ja tuoksuu vihreältä. Voide sisältää mm. mehiläisvahaa, hamppua ja hunajaa. 

Minulla on tapana levittää tämä illalla, yötä vasten. Voide tuntuu kosteuttavan hyvin ja huulet tuntuvat aamulla kivan pehmeiltä. Purkkia voi käyttää myös hoitamaan pieniä naarmuja, kantapäitä ja kynsinauhoja. Hinta 12,50 eur / 10 ml (mutta näyttää olevan reilussa tarjouksessa täällä). Hyvä ja monikäyttöinen koko perheen tuote, jonka incilista sisältää vain muutaman ainesosan. Sopii parhaiten kotikäyttöön. 

 Käytän kaikkia kolmea, mutta vähän eri aikoina, vaihdellen. Pidän paljon myös HURRAW! -huulipuikoista, joten se voisi olla neljäs. Jos kuitenkin tavoittelet upeaa luksusta, joka toimii moitteettomasti, niin valitse Acadèmie. Jos taas etsit sopuhintaista, mutta toimivaa käsilaukkumallia, joka on laadukasta luonnonkosmetiikkaa, niin hanki Madara. Jos hakusessa on näppärä koko perheen monikäyttötuote, osta Sosar.


 Olisi vielä kiva kuulla, mikä on oma lempparisi? 






Näytteitä, linkkejä 

10 kommenttia:

  1. Sosar on tosi kiva, harmi, että omissani on ollut tosi lyhyet päiväykset, en saa millään käytettyä loppuun ennen parasta ennen päivää. Se toki kertoo siitä, että tuotteessa ei ole käytetty mitään ylimääräistä. ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä huomio. Huomasin myös, että päiväys oli merkitty vain pahvikoteloon. Se olisi hyvä lukea myös rasiassa. Talven aikana näitä kuluu useita :)

      Poista
  2. Mä oon rasvojen suurkuluttaja joten ihana kuulla näistä. Tuo Madara menee ostoslistalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla. Madara on kyllä hyvä, ostan lisää :)

      Poista
  3. Kuulostaapa toi Acadèmie Lèvres 3D Perfection hyvältä ♡

    VastaaPoista
  4. Tällä hetkellä mun suosikki on YA Naturaen huulirasva, oliivi jojoba. Se on sopivan hoitava ja pitää huulet pehmosina:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä Sari. Mun piti ostaa toi testiin, mutta unohdin. Täytyy korjata asia :)

      Poista
  5. Ihanat huulirasvat, täytyypä tuohon Madaraan ainakin tutustua :) Nyt tykkään Elizabeth Ardenin metallirasiaan pakatusta huulirasvasta, nimenomaan yötä vasten. Toinen hyvä on RENin tuubi, joka kulkeekin sitten käsilaukussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arden ja REN ovat varmasti myös hyviä. Nykyään löytyy aika paljon valinnanvaraa :)

      Poista