Sivut

torstai 3. elokuuta 2017

Mitä kuuluu kesään?




Hei, pitkästä aikaa! Toivottavasti teidän kesänne on ollut rentouttava ja kaikin puolin ihana. Oma kesälomani on kulunut kuin siivillä, rennosti nautiskellen. Olen keikauttanut vuorokausirytmini aivan päälaelleen, joten olen tällä hetkellä tilanteessa, joka ei luultavasti sovi minulle lainkaan. Valvon pitkään ja nukun lähes puoleen päivään. No, työaamut ovat kohta taas käsillä, joten rytmin on pakko korjaantua kertaheitolla, muuten olen pulassa. Tuttua?




Tämä kesä on ollut erilainen. Kylmä ja kostea sää on saanut oloni tuntumaan puolikuntoiselta, tämä korjaantui oikeastaan vasta kolmannella lomaviikolla. On ollut pakko kuunnella omaa kehoa ja olla itselleen armollinen. Pakollinen pysähtyminen, mutta ei tietokoneen ääreen vaan ulos luontoon.





Nyt olen tilanteessa, jossa pää on täynnä ideoita, mutta toteuttaminen yskii. Ideat ovat niin moninaiset, kaikkea maan ja taivaan väliltä. Aloitan kuitenkin itselleni tyypillisellä tavalla. Kesä toi mukanaan suloiset Isadora Lip Oil -huuliöljyt, joista löytyy neljä herkullista karkkisävyä, ja lisäksi yksi väritön. Tuubista nousee kivan raikas, piparmintun tuoksu. Kevyt ja helppo huulten kaunistus ja kosteutus samasta tuubista. En kuitenkaan käytä näitä kovin tuulisella säällä, arvaatteko miksi?





 Korkkasin kesän aikana myös uuden Franck Provost J'aime my shampoon, joka on tarkoitettu antamaan hiuksille tuuheutta ja ilmavuutta. Shampoo sisältää mm. päänahan verenkiertoa parantavaa salviaa ja hiusten kasvua stimuloivaa rosmariinia. Hiukseni ovat pesun jälkeen todella runsaat, kiiltävät ja helpot. Saman linjan hoitoaine on hiuksiin jätettävä, joten se suihkutetaan pyyhekuivauksen jälkeen. Hoito poisti hiusteni pörröisyyttä ja antoi rakennetta. Ihastuin <3

Seuraavaksi ajattelin hankkia vielä Franck Provost cc-voiteen, jonka sanotaan olevan pehmeä kuin voide ja kevyt kuin seerumi. Kuulostaa aivan WELLA EIMI Perfect Me Lightweight BB Lotion lemppariltani, jota olen käyttänyt jo kolme pulloa.




Entä mikä on ollut tämän kesän tuoksu? Jos haluan elää helposti, sen suurempia miettimättä, käännyn Marc Jacobs kolmikon puoleen. Mutta jos kaipaan jännitystä, niin nappaan hyllystä uuden  Dolce & Gabbana Light Blue Eau Intense EdP -pullon.


 

Olen Dolce & Gabbana -tuoksujen suuri ystävä. Uusin Light Blue Eau Intense on täysin omanlaisensa, mutta samaan aikaan kuitenkin uskollinen alkuperäiselle tuoksulle. Alku nousee nenääni kirpeänä ja raikkaana, vihreä omena löytyy helposti, mukana on myös sitruunaa. Alun jälkeen tuoksu muuttuu ja esiin astuu ihana kukkakimppu, joka sisältää ainakin kehäkukkaa ja jasmiinia. Tuoksu pehmenee lopussa, jolloin esiin nousee puumaisuus, ambra ja myski.

Tämä on luonteeltaan sitruksinen ja kestävä, myski tulee voimakkaasti esiin ja tuo mukanaan unisex-vivahteen. 


Kaunista elokuuta kaikille,
kesää on vielä jäljellä :)

 

7 kommenttia:

  1. Joskus vuosia sitten käytin paljonkin Franck Provostin shampoita ja hoitoaineita, mutta ovat sittemmin jääneet unholaan. J'aime my shampoo vaikuttaa kiinnostavalta. Kaipa niitä saa vielä ihan normimarketista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu.. saa marketista (piti oikein tarkistaa). Sarja on mennyt multa kokonaan ohi, testaamani kaksikko oli kyllä laadukas :)

      Poista
  2. Huuliöljyjä tai -kiiltoja ei todellakaan parane käyttää tuulisella ilmalla :D Mäkin oon saanut kokea ne kunnon vanat poskilla, kun hiukset tahmaantuu ja vedän ne poskia pitkin korvan taakse ;) Mä en oikeastaan enää edes kovin paljoa kiiltoja tai öljyjä käytä huulilla, kun olen enemmän punien ystävä. Mutta huulipuniakin on onneksi erilaisia; mattaa, kermaista, kevyesti sävyttäviä jne. :)

    PS. Alkoi tekemään mieli lättyjä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri näin, hiukset ja pikkuötökät tarttuu pahimmassa tapauksessa huuliin. Mä käytän molempia, punia ja kiiltoja, joskus jopa yhtä aikaa :)

      Poista
  3. Ihania huuliöljyjä :) Tuota shampoota pitääkin testata :) Kiitti vinkeistä :) Mukavaa tiistai aamua <3

    VastaaPoista