Sivut

torstai 21. joulukuuta 2017

Viime hetken lahjavinkki




Mieheni on kovin hidas, mutta erittäin hyväntahtoinen joululahjojen suhteen. Hän ei halua ostaa lahjaksi krääsää, vaan lahjan pitää olla laadukas. Jokainen nainen kaipaa pientä hemmottelua, joten yksi parhaista lahjaideoista onkin kauneushoitolan lahjakortti. Pysäyttävä hetki omaa aikaa on täydellinen joululahja kiireiselle perheenäidille, jolla riittää paljon puuhaa oli kyseessä sitten joulu tai juhannus. 
Minun toivelistani ehdoton ykkönen.

 



Joulu on tuonut kauneushoitoloihin myös ihanat lahjapakkaukset, jotka tulevat myös edullisemmiksi, kuin samat tuotteet erikseen ostettuina. Maksat oikeastaan vain yhdestä tuotteesta, kaikki muu tulee kaupan päälle. Näistä riittää iloa vielä pitkään joulun jälkeenkin. Haluan avata teille yhden Académie -lahjapakkauksen, joka tarjoaa ihonhoidon timantteja aikuiselle iholle.





Timantti-lahjapakkaus sisältää heleyttävän Aquabaume Éclat -geelivoiteen, virkistävän Masque à l'Abricot -aprikoosinaamion sekä asiaankuuluvan pussukan. Pakkaus maksaa n. 56 euroa, eli voiteen normaalihinnan verran.

Geelivoide tasoittaa ihon väriä ja antaa samalla myös kaunista hehkua. Voide sisältää valoa heijastavia kapseleita, joiden tarkoitus on parantaa ihon väriä. Ihoni jää voiteen jäljiltä hieman nahkeaksi, joten meikkivoide levittyy päälle kuin unelma, helposti ja tasaisesti. Kirjoitin voiteesta viime toukokuussa.

Aprikoosinaamio puolestaan toimii kasvojen pikakaunistajana. Naamio on koostumukseltaan geelimäinen, se tuntuu iholla mukavan virkistävältä. Lopputulos on pehmeä, kosteutettu ja kaunis. Kannattaa kokeilla.


Kaunista joulua <3







Näyte

4 kommenttia:

  1. Academien lahjapakkaus on kyllä tosi ylellinen joululahja. <3 Ihanaa joulun odotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna, samoin sinulle <3. Ihanaa, että jouluksi on tullut näin mahtavia pakkauksia :)

      Poista
  2. Kuulostaa tosi ihanalta setiltä:) Tuotteiden ulkonäkökin lupaa vain hyvää<3 Tyylikkäät tuubit:)
    Mukavaa joulua:)

    VastaaPoista