Sivut

sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Ihanaa pehmeyttä kuivalle talvi-iholle



 Evolve Organic Beauty -pakkaukset näyttävät suoraan sanoen arkisilta, niitä ei osteta kauniin ulkoasun tähden. Ruskean pahvin alta paljastuu yksinkertainen, mutta näppärä lasipurkki, jonka voisi laittaa huomaamattomasti vaikkapa apteekin hyllyyn. Näiden viehättävyys piileekin luultavasti toimivuudessa, eli huomio on suunnattu itse asiaan. Sopii minulle. Sarja tekee luonnonkosmetiikkaa, joka valmistetaan käsityönä pienissä erissä Englannissa Hertfordshiren kaupungissa. Näin varmistaan tuotteiden tuoreus.




Valitsin testiin kaksi normaalille ja kuivalle iholle suunnattua Evolve -tuotetta, joiden ajattelin sopivan etenkin talvi-iholle, eli tammikuun pakkasille. 




Evolve Organic Beauty Gentle Cleansing Melt tuo itse asiassa mieleeni Clinigue take the day off cleansing balm - puhdistusvoiteen, joka on suuri suosikkini. Evolven puhdistusbalmi sisältää luonnollisia sokeriuutteita, jotka muuttavat veteen sekoittuessaan kirkkaan voiteen maitomaiseksi, näin aine huuhtoutuu helposti pois vedellä ja vie mukanaan myös meikin ja lian. Voide toimii parhaiten, kun se hierotaan kuivalle iholle (myös silmänympäryksille) ja emulgoidaan maitomaiseksi pienellä määrällä lämmintä vettä. Balmin tuoksu on hyvin mieto ja miellyttävä, joten se ei ärsytä edes herkkää nenää. Tuote on myös hyvin riittoisa, yhdellä käyttökerralla sitä kuluu noin peukalon pään verran. 120 ml:n purkillinen maksaa noin 18 euroa (täällä).

 Voidepuhdistus toimii loistavasti etenkin talvella, jolloin iho on kaikkein kuivimmillaan. Meikki lähtee pois tehokkaasti ihoa kuivattamatta. Jälkitunne ei ole rasvainen, vaan mukavan puhdas ja pehmeä. Puhdistusvoide sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Balmin salaisuus piilee baobaböljyssä, joka rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa.




Evolve Organic Beauty Daily Renew Facial Cream on koostumukseltaan ihanan kermaisa, pehmeä voide. Tuoksu on hyvin hento mutta herkullinen, vaniljan ja kookoksen yhdistelmä. Voide jättää ihon samettiseksi, ja poistaa pintakuivuuden nopeasti. Evolve käyttää pienempi molekyylipainoista hyaluronihappoa, joka imeytyy syvemmälle ja kosteuttaa tehokkaammin. Mukana on myös arganöljyä, joka parantaa ihon kimmoisuutta. Voide sopii etenkin aikuiselle iholle ja sitä voi käyttää aamuin illoin. Jos iho on kovin kuiva, niin alle kannattaa lisätä vielä esim. Evolve Hyaluronihapposeerumi. Purkin 60 ml hinta jää alle 30 euron esim. Hyvinvoinnin tavaratalossa, joten pidän hinta-laatusuhdetta erittäin hyvänä.


Pidin molemmista tosi paljon, enkä halua hukata pisaraakaan. Olenkin todennäköisesti hetken päästä tilanteessa, jossa keksin parempaa käyttöä kahdelle tyhjälle lasipurkille - nuppineulat ja klemmarit. Nämä ovat aivan loistavia kuivan ihon tuotteita etenkin talvella. Tykkään, ja todennäköisesti myös jatkan sarjan parissa <3.

Onko Evolve jo tuttu?








Näyte, mainoslinkki.

12 kommenttia:

  1. Eipä ole tämäkään tuttu, mutta mielenkiintoinen. Paketti kaunis vaikka vaatimatos, ekologinen ja purkille tosiaan löytyy varmasti toinen elämä sen tyhjennyttyä. Kuivan ihon kanssa painin koko ajan ja vinkit sen hoitoon ovat aina tervetulleita!

    Mukavaa alkavaa viikkoa Ninni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaatimattomuus kaunistaa :). Evolve yllätti, ja palan halusta tutkia sarjaa lisää. Puhdistusvoide on kuulemma bestseller, enkä ihmettele. Nämä ovat loistavia tuotteita kuivalle aikuiselle iholle, joten tutustu ihmeessä :)

      Poista
  2. Musta nää Evolven uudet pakkaukset on aivan ihana eteeriset verratuna niihin järkkyihin vanhoihin. Myönnän ihan suoraan, että oma mielenkiinto heräsi vasta pakkausdesignin vaihdon myötä. :D Ja onneksi heräsi, muuta ihan huipputuote löytynyt. Hyaluronihappo-seerumi, öljy ja misellivesi kolme johon olen suorastaan koukussa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öljy ja misellivesi on vielä kokeilematta, mutta hyaluronihappo-seerumi toimii ainakin omalla ihollani. Evolve on minulle aika uusi tuttavuus, joten en tiedä, miltä ne vanhat pakkaukset näyttivät. Sisältö on kaikkein tärkein <3

      Poista
  3. Mä tykkään kans näistä pakkauksista, pelkistetty yksinkertaisuus puhuttelee. Ja kasvovoide on aivan ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kasvovoide tuoksuu syötävän hyvälle, tuntuu pehmeältä ja taikoo hetkessä pois kaiken kuivuuden. Tykkään kovasti :). Ruskea pahvipakkaus erottuu jopa edukseen..

      Poista
  4. Muhun vetoaa pakkauset, ne ovat herättäneet mielenkiintoni :) Puhdistusvoidetta voisikin olla kiva kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puhdistusvoiteen koostumus oli yllättävä. Kannattaa ehdottomasti kokeilla :)

      Poista
  5. Cleansing Melt on aivan huikea kasvojen puhdistamiseen ja sen tuoksu on aivan mielettömän ihana<3

    VastaaPoista
  6. Cleansing Melt näyttää tosi mielentkiintoiselta, melkeinpä hyytelömäiseltä :). Tämä olisi varmasti ihana talven kuivattamalle iholle.

    VastaaPoista