Sivut

keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Parhaista parhaat



Tänään on aika puhua selektiivisestä ihonhoidosta, joka saa sydämeni läpättämään. Rahalla saa parhaassa tapauksessa paljon eli tuotteen, joka istuu omalle iholle kuin nahkahansikas käteen. Selektiivisen kosmetiikan puolelta onkin helppo löytää kaunis purkki tai tuubi, jonka sisältö on kohdallaan aina ylellistä tuoksua myöten.

Minulla on tällä hetkellä oikeastaan kolme selektiivistä suosikkia, joita en ole heti vaihtamassa. Ensimmäisenä mieleeni tulee aivan ihana Sensai Cellular Performance Day Cream, joka sisältää suojakertoimen 25. Voide on koostumukseltaan kuin parasta silkkiä, se levittyy ja imeytyy iholle nopeasti. Jälkitunne on pehmeän raikas ja heleä. Ihanan pirteä, mutta kevyt tuoksu viipyy iholla sopivan pitkään.

Voide lupaa ehkäistä tehokkaasti ihon kuivumista ja veltostumista sekä parantaa ihon väriä ja ehkäistä uusien ryppyjen muodostumista. Oma ihoni tuntuu suorastaan puhkeavan kukkaan, kun kuivuus ja elottomuus saa täsmähoitoa. Vaaleaihoisena arvostan myös kunnon aurinkosuojaa, jonka muistaa näin päivävoiteen muodossa varmasti levittää iholle. Tämä voide on maittavaa herkkua aikuiselle iholle - herkku, joka ei lihota.





Silmänympärysihon hyvä hoito on minulle erittäin tärkeä asia. Kyllä, tähän väliin on pakko tunnustaa, että minulla on ryppyjä, mutta toivon niiden olevan seurausta hyvästä elämästä, sillä olen saanut nauraa paljon. Kaksi suurinta viihdyttäjääni ovat ehdottomasti siperiankissamme Onni ja Otto, joilla sattuu ja tapahtuu yllättävän paljon. Onni valjaat päällä omenapuussa ja Otto selällään (karvalankamattona) ruohikossa, on ihan tavallinen näky. Pitäisikin taas tehdä pojista oma postaus. Lisää kissajuttuja löytyy täältä.




Shiseido Bio-performance Glow Revival Eye Treatment vakuuttaa jo ulkoasullaan. Tuubi sisältää kassa-aplikaattorin, joka on on saanut inspiraationsa perinteisestä kiinalaisesta hierontamenetelmästä. Hieronnan tarkoituksena on stimuloida akupisteitä ja vaikuttaa tätä kautta mm. nestekiertoon.

Voide on koostumukseltaan erittäin kevyttä (lähes geelimäistä), se tuntuu iholla kivan viileältä ja virkistävältä. Ohut koostumus kosteuttaa hyvin ja saa ihon tuntumaan pehmeämmältä, eikä turvota. Olen huomannut, että voide vaikuttaa myös tummuutta vähentävästi ja turvotusta laskevasti. Lisäksi uusi hieronta on ollut hauskaa opetella.

 Kevät kulkee kohti äitienpäivää, joka on ensi sunnuntaina. Luulen, että aika moni äiti (minun lisäkseni) ilahtuisi suuresti ihanasta aikuisen ihon luksustuotteesta. Kuvissa tuubit näkyvät kahtena, sillä niitä on suorastaan pakko ostaa lisää.

Se kolmas selektiivinen suosikkini tulee blogiin hetken päästä.

Aurinkoista päivän jatkoa <3 



Hinnat:
Sensai Cellular Perforamance Day Cream 50 ml 115,30 eur
Bio-Performance Glow Revival Eye –silmäympärysvoide 15ml ovh 78 eur 




Lehdistönäytteitä 

6 kommenttia:

  1. Sensain voide on musta ehdottomasti paras SPF:n sisältävä päivävoide, siitä ei ikinä uskoisi, että sisältää noin korkean kertoimen. Muut voiteet pyörii valkoisena kasvoilla aina jonkin aikaa, tuo ei! Höyryän siitä nykyään kaikille, jotka kysyvät hyvää SPF-päivävoidetta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helppo tapa suojata iho kevätauringolta. Sensain voiteessa on tosi kiva koostumus, antaa hyvän pohjan meikille.

      Poista
  2. Sensailla on todella mahtavia tuotteita. Tätä en olekaan kokeillut

    VastaaPoista
  3. Sensai on <3 Tuota voidetta testailtiin Jonnan kanssa Bernerin tilaisuudessa ja olimme hurmoksessa. Minne katosi voide ja jätti ihon vielä ihanan pehmeäksi. Maailman paras voide, jossa aurinkosuoja. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellinen ihon kaunistaja, joka antaa myös loistavan suojan. Tykkään <3

      Poista