Sivut

maanantai 5. joulukuuta 2016

Orvokkivoide nostalgiaa



Muistatteko vielä upean Académie Prinsessavoiteen

 Académie Creme Suc de Violettes Orvokkivoide jatkaa prinsessavoiteen viitoittamalla tiellä, jossa perinteitä kunnioittaen siirrytään tähän päivään. Kyseessä on vain hetken ajan myynnissä oleva harvinaisuus, jonka loppumista saa pelätä sydän kurkussa. Jos voide kuulostaa omalta, niin suosittelenkin ostamaan sen heti.




Voide on pakattu vintage-henkiseen metallituubiin, jonka päällä on pyöreä muovikorkki. Ulkoasu on kaunis. Tuubista on helppo ottaa voidetta ihan pienikin määrä, eikä mitään mene hukkaan. Ja kun voide aikanaan loppuu, tuubin saa puristettua tyhjäksi.




Orvokkivoidetta voi käyttää aamuin illoin, se imeytyy hyvin ja sopii myös meikin alle. Ihotuntuma on samettisen pehmeä, iho ei jää rasvaisen tuntuiseksi. Iho saa kosteutta, ja lisäksi voide rauhoittaa ja suojaa. Tämä onkin mainio valinta Suomen talveen, jossa iho on usein kovilla. Sopii erittäin hyvin kuivalle ja herkälle aikuiselle iholle. Jos iho on todella kuiva, lisäksi tarvitaan esim. kosteuttava seerumi tai öljy. Voiteen tuoksu on hyvin kevyt ja miellyttävä, suorastaan hurmaava.

Ainesosaluettelosta löytyy ihoa rauhoittavaa orvokkimehua, sekä mango- ja karitevoita, jotka ravitsevat ja suojaavat ihoa. Mukana on myös kasviperäistä glyseriiniä.

Aivan ihana, erittäin laadukas voide, 
jonka alkuperäinen tuoteresepti on peräisin vuodelta 1890 <3


Lisätietoa täältä.






Lehdistönäyte

6 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihanalta voiteelta. Onko orvokintuoksu oikeanlainen vai tuoksuuko ees orvokeilta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksu on tosi kiva, mutta en osaa yhdistää sitä orvokkeihin. Kermainen ja pehmeä :)

      Poista
  2. On kyllä vanha resepti, tuo tuubi on niin kaunis. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vintage on usein kaunista, päivitettynäkin. Tykkään :)

      Poista
  3. Ihastuttava pakkaus ^_^ Muakin jäi mietityttämään tuoksu, olisi ihanaa jos se tuoksuisi orvokeilta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Orvokkivoiteen tuoksu on ehdottomasti yksi parhaista kasvovoiteen tuoksuista, johon olen törmännyt. Harmi, ettei minulta löydy orvokkia, jota voisin nuuhkaista ja verrata :)

      Poista