Sivut

sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Kesäkodin Sante




Kesällä minulla on tapana pitää kahta kosmetiikkakattausta, sillä en jaksa kuljettaa yhtään ylimääräistä nyssäkkää kodin ja kesämökin välillä. Mökkikosmetiikan tulee olla toimivaa, parhaassa tapauksessa samoja tuotteita voi käyttää koko perhe. Tänä kesänä olemme käyttäneet Urtekramia, enkä ole kuullut soraääniä, joten valintani meni vahingossa nappiin.







Olen käyttänyt mökillä myös saksalaisen Santen luonnonkosmetiikkaa, jotka sain testiin sopivasti toukokuussa. Santen kasvojenhoitolinjat ovat juuri uudistuneet, tarjolla on neljä tuotelinjaa, joista jokainen löytää varmasti jotain omalle ihotyypilleen sopivaa. 

Aloitetaan sinisestä linjasta, joka on suunnattu kaikille ihotyypeille. Linjan pääraaka-aineita ovat chia-siemenet, aloe vera ja salviansiemenöljy, jotka ravitsevat, kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa. Valitsin testiin sinisen linjan puhdistustuotteita, ajattelin niiden sopivan hyvin juuri kevyen kesämeikin puhdistukseen. Mutta homma ei mennyt tältä osin ihan putkeen..





Olen pessyt kasvoni Sante Refreshing Cleansing Gel -puhdistusgeelillä, vaikka tiesin jo etukäteen, ettei geeli ole paras mahdollinen valinta kuivalle ja herkälle iholleni. Parempi valinta olisikin ollut Sante 3 in 1 Cleansing Milk -puhdistusmaito, joka vaikuttaa heti paljon hellävaraisemmalta. Sain kuitenkin geelin toimimaan kaksoispuhdistuksella, eli käyttämällä edeltävänä vaiheena puhdistusöljyä. Puhdistusgeelissä on tehoa ja pesevyyttä yllättävän paljon. Samalla tuubilla voi halutessaan poistaa myös vesiliukoisen silmämeikin. Oma ihoni jää geelin jäljiltä aivan liian kireäksi, joten jatkossa valitsen mielummin puhdistusmaidon. Luulen kuitenkin, että normaali ja rasvainen ihotyyppi voisi ihastuakin geelipuhdistukseen. Loppuraikastus hoituu Sante Refreshing Toner kasvovedellä, joka on alkoholiton.




 Vaalean vihreä linja on suunnattu herkälle iholle. Raaka-aineina on käytetty mm. ihoa rauhoittavaa manteliöljyä. Mukana on myös safloriöljystä erotettua F-vitamiinia, joka korjaa ihoa suojaavaa lipidikalvoa. Olen käyttänyt Sante Soothing Day Cream -päivävoidetta, joka on ollut kevyt ja helppo valinta kesäiholle. Voiteesta erottuu hento mantelin tuoksu. Ihotuntuma on ihanan pehmeä ja kosteuttu, kuivuus ja kireys helpottaa nopeasti.

 Iltaisin olen levittänyt kasvoilleni Sante Moisturising Night Cream -yövoiteen. Voide edustaa kuivalle iholle suunnattua punaista linjaa, jonka raaka-aineena on käytetty mm. sheavoita ja inkasiemenöljyä, joka aktivoi solujen uusiutumista ja parantaa ihon rakennetta. Kuulostaa täydelliseltä tuotteelta juuri aikuiselle iholle. Voide kosteutti pitkäkestoisesti, joten pidin siitä tosi paljon.





Olen käyttänyt myös vaalean vihreän linjan Sante Soothing Eye Cream -silmänympärysvoidetta, joka sisältää mm. aloe veraa, silmäruoho- ja leväuutetta. Voide tuntuu kivan virkistävältä ja laskee turvotusta.

Santen ihonhoito ei ollut minulle tuttu tätä ennen, joten olen yllättynyt kuinka hyvin tuotteet toimivat. Voiteiden tuoksut ovat hentoja ja miellyttäviä. 
Mitä pidätte Santesta?  

Ihania kesäpäiviä <3







2 kommenttia:

  1. Santelta ainoa mitä käytän vakkaristi on kynsilakanpoistoaine, se on ihan huippu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä Jonna :). Mulle kaikkein tutuinta Santea on kasvivärit.

      Poista