Sivut

torstai 16. helmikuuta 2017

Jolie box Helmikuu



Jolie box Helmikuu tuli ja hurmasi. Olen onnellinen, että ymmärsin tilata sen. Midwinter Treats on silkkaa ilotulitusta alusta laatikon pohjalle saakka. Oi, tästä minä pidän <3. Vertailun vuoksi kaikki Jolie box -kirjoitukseni löytyy täältä.

Helmikuun on tarkoitus olla talven herkistämän ihon pelastaja, joka tuo helpotusta mm. pintakuivuuteen, punoitukseen ja ihoärsytykseen. Luvassa on ihanaa hemmottelua ja kevään odotusta.




Paketista paljastui mm. kaksi kangaspussukkaa, pipettipullo ja tutun oloinen pahvipakkaus. Lisäksi mukana oli kolme näytettä kaksi Weledaa ja Patyka. Jännitys tiivistyi vielä tässä kohtaa :)




Minulla on tällä hetkellä käytössä Iroisie Baume De Nuit -yövoide, ja nyt sain vielä Iroisie Soin Botanique Lissant -päivävoiteen, joka on kosteuttava ja silottava. Koostumus on ohut ja nopeasti imeytyvä, hyvä meikin alle. Sopii parhaiten normaalille, pintakuivalle, rasvoittuvalle, herkälle ja sekaiholle, eli aika monelle. Voide sisältää mm. avocadoöljyä, ruiskaunokkia ja ihmeitä tekevää merilevää. Hinta on 45,90 eur / 40 ml.

Iroisien voiteen alle voi halutessaan laittaa vielä Evolve Organic Beauty -hyaluronihapposeerumin, joka tuli sopivasti tässä samassa paketissa. Evolve käyttää kasviperäistä, pienimolekyylipainoista hyaluronihappoa, joka imeytyy syvälle ihoon, joten se kosteuttaa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Sopii kaikille ihotyypeille, etenkin janoiselle, pintakuivalle ja kuivalle iholle. Hinta 33,90 eur / 30 ml.

Lisäksi mukana oli Pai Camellia & Rose Gentle Hydrating Cleanser -puhdistusvoide ja musiiniliina, joka auttaa meikin poistamisessa ja siinä samalla kuorii sekä kirkastaa ihoa kevyesti. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Puhdistusvoide levitetään ja hierotaan kuivalle iholle, tämän jälkeen kasvot pyyhitään vielä kuumaan veteen kostutetulla liinalla. Hinta 36 eur / 100 ml - eli 30 ml maksaa n. 10,80 eur.

Alpaderm -misellivesi puolestaan sopii mainiosti esim. kasvojen aamupuhdistukseen, korvaamaan kuivattavan vesipesun. Sarja on todella mielenkiintoinen, sillä se on ihotautilääkäreiden atoopikoille kehittämä luonnonkosmetiikkasarja. Käytän paljon misellivesiä, joten tätäkin on kiva päästä kokeilemaan, myös sarja on minulle uusi. 
Hinta 31 eur / 100 ml - eli 30 ml maksaa 9,30 eur.

Näytepussukat olivat Weleda Manteli -linjaa, josta kirjoitin juuri viime viikolla.  Mukana oli myös Patyka Lotus & Cotton Quenching Serum, joka on oikea herkän ihon SOS-hoito. Minulla ei ole ollut tapana laskea hintaa pienille näytteille, joten en tee sitä nytkään.


Tuotteiden yhteenlaskettu arvo on noin 100 euroa, joten parin kympin sijoitus oli tällä kertaa erittäin kannattava. Lisäksi boxin kaikki tuotteet ovat hyvin valittuja ja vuodenaikaan osuvia. Näistä ilahtuu varmasti moni.

Mitä piditte?





13 kommenttia:

  1. Helmikuun boxi oli ihan loistava!

    VastaaPoista
  2. Kaikki tuotteet olisivat tulleet käyttöön ja ovat varmasti hyviä talven kuivattamalle iholle. Evolve olisi ollut mun suosikki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Evolve on todella hyvä tuote talveen, kosteuttaa tehokkaasti :)

      Poista
  3. Ihania tuotteita kerta kaikkiaan<3

    VastaaPoista
  4. Upea boksi, tässä on saanut rahoilleen vastinetta useamman kerran :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen saanut joka kerta loistavan vastineen rahoilleni, joten tilaan boxin myös jatkossa :)

      Poista
  5. Todella onnistunut sisältö! :)

    VastaaPoista